Χαιρέτα μου τον πλάτανο (9/11): Έξαλλος ο Κανέλλος με τον Τζώρτζη - Μαθαίνει ότι...

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαιρέτα μου τον πλάτανο (9/11): Έξαλλος ο Κανέλλος με τον Τζώρτζη - Μαθαίνει ότι...

Στο σημερινό 9/11 επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον πλάτανο (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση), όσο η Βαλέρια και ο Ηλίας ετοιμάζονται για τον γάμο, ο παπάς και η Καλλιόπη ετοιμάζονται να φουντάρουν και μόνο στην ιδέα.

Τι θα δούμε σήμερα 9/11 στην σειρά Χαιρέτα μου τον πλάτανο

Επεισόδιο 48

Η Κατερίνα είναι έξαλλη με τον Παναγή, την ώρα που ο Πετράν είναι παραπάνω από πρόθυμος να την ηρεμήσει και της προτείνει να πάνε μαζί στην Αθήνα. Ο Κανέλλος, πάλι, είναι έξαλλος με τον Τζώρτζη, αφού μαθαίνει πως κι αυτός έκλεψε στο τεστ της Τούλας. Ο Χαραλάμπης ψάχνει να βρει τι εξτρίμ έκπληξη θα κάνει στην Καλλιοπίτσα του και ετοιμάζεται να την εντυπωσιάσει, ενώ ο Σίμος στηρίζει τη «μαμασίτα» Βαλέρια και ετοιμάζεται να πάει στον γάμο του πατέρα του. Ο Βλάσης, πάλι, ετοιμάζεται να... κλέψει τη νύφη, με εντολή Ζαφείρως.

Η Σύλβια καταφέρνει να αυξήσει τις πιθανότητές της για την ανάληψη της προεδρίας, μοιράζοντας δωρεάν αστρολογικές προβλέψεις σε όλο το χωριό, ενώ ο Σώτος παλεύει να την πείσει να μην το κάνει, γιατί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Θα ξεμπροστιάσει ο Κανέλλος τον Τζώρτζη; Θα καταφέρει κάποιος να σταματήσει τον γάμο της Βαλέριας και του Ηλία;

Τι θα δούμε αύριο 10/11

Επεισόδιο 49

Σήμερα γάμος γίνεται, και η Φιλιώ είναι αποφασισμένη να δει τον Ηλία να παντρεύεται, για να βάλει τελεία και παύλα σε ό,τι είχαν οι δυο τους. Ο Σώτος, πάλι, είναι αποφασισμένος να μην την αφήσει να κάνει πισωγύρισμα, όσο κι αν προσπαθούν ο παπάς με τον Θύμιο να την πείσουν να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον μπακάλη. Ο Κανέλλος ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να ρίξει τον Τζώρτζη στα μάτια της Χρύσας και αποφασίζει να οργανώσει ψεύτικη ληστεία με τη βοήθεια μιας... κότας, ενώ η Σύλβια αποφασίζει να διεκδικήσει τον Σώτο.

Ο Πετράν, πάλι, έχει αποφασίσει να πάρει την Κατερίνα για μίνι απόδραση στην Αθήνα, αλλά «σκοντάφτει» στην Τούλα. Παρά τις αντιρρήσεις του χωριού και τις προσπάθειες της Ζαφείρως να εμποδίσει τον γάμο, η Βαλέρια γίνεται κυρία Μαργαρίτη κι έχει... πολύ μεγάλα σχέδια για τον Πλάτανο.