"Βόμβα" στον Σασμό: Τινάζεται στον αέρα ο γάμος της Βασιλικής και του Μαθιού

Σούπερ αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μπορεί το αποψινό 16/11 επεισόδιο να κρύβει μια δυσάρεστη έκπληξη για τον Σταύρο (δείτε εδώ τι θα συμβεί) αλλά στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής που τόσο περίμεναν όλοι, τινάζεται στον αέρα και το Youweekly.gr θα σας μεταφέρει αποκλειστικά όλο το ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου για το περιοδικό TiviSirial.

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τη στιγμή που το ζευγάρι αυτό φόρεσε στέφανα και τα πρώτα σύννεφα έχουν αρχίσει να επισκιάζουν τον έρωτά τους!

Το όνειρό τους έγινε πραγματικότητα! Μετά από 20 χρόνια κατάφεραν να γίνουν και επίσημα ζευγάρι και μάλιστα έφτασαν και μέχρι την εκκλησία της Άνω Ποριάς για να γιορτάσουν τον έρωτά τους. Φαίνεται όμως πως η επιμονή του Μαθιού να επισπεύσει τον γάμο, γιατί δεν ήξερε «τι τους περιμένει στο εξής», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε τη μέρα του γάμου, ήταν δίκαιη. Η Νάντια, το κορίτσι που έφτασε στην Άνω Ποριά για να μάθει το όνομα του πραγματικού της πατέρα, σύντομα θα βρεθεί στο κατώφλι του ερωτευμένου ζευγαριού αφού οι πληροφορίες που της έδωσαν για τον βιολογικό της πατέρα έκαναν λόγο για έναν άντρα με το όνομα Μαθιός!

Πιο συγκεκριμένα, η Νάντια κατά τη διάρκεια της αναζήτησης, σημείωσε το όνομα Μαθιός και όταν ο Νικηφόρος τής ανέφερε πως ο άντρας που παντρεύτηκε η μάνα του φέρει το ίδιο όνομα, θεώρησε πως έχει ήδη φτάσει στην άκρη του νήματος.

Σασμός χαλάει ο γάμος μαθιού βασιλικής

Στα επόμενα επεισόδια λοιπόν θα δούμε τη νεαρή κοπέλα να βρίσκεται στο σπίτι εκείνου που θεωρεί πατέρα της, όμως η πραγματικότητα θα την απογοητεύσει οικτρά, όταν αρκετά αργότερα συνειδητοποιήσει πως ο πατέρας της ήταν ο Στεφανής Σταματάκης, ο οποίος είχε δώσει λάθος όνομα στη μητέρα της που καταγόταν από τη Ρωσία, για την περίπτωση που εκείνη τον αναζητήσει. Άλλωστε είχε γίνει αναφορά και σε επεισόδιο του πρώτου κύκλου της σειράς πως ύποπτος για τη δολοφονία του Στεφανή ήταν ένας άντρας που είχε σχέσεις με γυναίκες από τη Ρωσία. Ίσως μία από εκείνη να ήταν και η μητέρα της Νάντιας. Θα παρακολουθήσει λοιπόν κάθε του κίνηση, θα βρεθεί έξω από το σπίτι τους, ενώ δεν θα διστάσει να πάει και στη δουλειά της Βασιλικής προκειμένου να εκμαιεύσει πληροφορίες για τον Μαθιό. «Τι κάνεις εδώ κορίτσι μου;», θα την ρωτήσει; «Εσείς δεν μου είπατε πως μπορώ να σας αισθάνομαι οικογένειά μου; Σκέφτηκα λοιπόν να έρθω να σας δω», θα απαντήσει η κοπέλα που θα αναστατώσει τις ζωές όλων στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Τα πρώτα σύννεφα στο γάμο Μαθιού & Βασιλικής

Η ενοχλητική της παρουσία θα κινήσει τις υποψίες της Βασιλικής που θα ζητήσει εξηγήσεις από τον άντρα της. Ούτε εκείνος όμως θα είναι σε θέση να της πει τι συμβαίνει και η Νάντια αναζητά στο σπίτι τους το παρελθόν της, κάνοντας συνέχεια αδιάκριτες ερωτήσεις. «Δεν την ξέρω την κοπέλα και να είσαι σίγουρη πως η πρώτη φορά που την είδα ήταν στον γάμο μας. Δεν ξέρω τι ψάχνει, αλλά να είσαι βέβαιη πως δεν θα την αφήσω να σε δηλητηριάσει με απορίες εις βάρος μου», θα της πει. Την ίδια στιγμή ο Νικηφόρος που θα έχει αρχίσει να ερωτεύεται την κοπέλα αυτή, θα προσπαθεί να την έχει συνέχεια κοντά του. Καθώς όμως δεν θέλει να στενοχωρήσει τον φίλο του, Μανόλη, που θέλει ένα μέλλον μαζί της, θα προσπαθήσει να κρύψει τα πραγματικά του συναισθήματα.