Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (16/11): Προβλήματα στο χωριό - Οι κάτοικοι χωρίζονται στα τρία

Τι θα δούμε σήμερα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (16/11): Προβλήματα στο χωριό - Οι κάτοικοι χωρίζονται στα τρία

Άλλο ένα επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο θα προβληθεί την Τετάρτη 16/11 στο κανάλι της ΕΡΤ (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει σε νούμερα) και όλα δείχνουν πως νέα προβλήματα έρχονται στο χωριό. Οι κάτοικοι χωρίζονται στα τρία.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε σήμερα 15/11 στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Επεισόδιο 53

Η Ζαφείρω έχει στήσει ομηρία στο καφενείο και απαιτεί να της δώσουν τον γιο της, τα χωράφια της Τρουφέξ, την πηγή με το θαυματουργό νερό και τα λεφτά που έχουν περισσέψει από την Ιταλία. Την ίδια ώρα, οι Πλατανιώτες έχουν χωριστεί στα τρία. Άλλοι θέλουν να συνθηκολογήσουν, για να μη ρισκάρουν τις ζωές των ομήρων, οι Ανανιάδηδες, πατήρ και υιός, καταστρώνουν επιχειρησιακό σχέδιο για να κάνουν ντου από παντού, ενώ η Βαλέρια δεν συμβιβάζεται, δεν συνθηκολογεί και πηγή δεν δίδει. Ο εκβιασμός προκρίνεται, τελικά, ως η καλύτερη λύση και ο Τζώρτζης ξεπαγώνει το δαχτυλάκι που «φυλάνε» τα ξαδέρφια στην κατάψυξη. Πώς θα αντιδράσει η Ζαφείρω, όταν καταλάβει ότι οι Πλατανιώτες προσπαθούν να τη δουλέψουν ψιλό γαζί;

Οι εξελίξεις της Πέμπτης 17/11

Επεισόδιο 54

Η νύχτα προβλέπεται δύσκολη, μιας και η Ζαφείρω συνεχίζει να κρατάει την Κατερίνα, τον Πετράν, τον Θύμιο και την Καλλιόπη όμηρους στο καφενείο και να τους απειλεί με μια χειροβομβίδα. Ο Θύμιος εξομολογείται τον έρωτά του στη… φραουλίτα, ενώ ο Πετράν λιώνει για τη γιατρέσσα μας, αλλά δεν λέει κουβέντα. Ο Ηλίας προσπαθεί να πείσει τη Βαλέρια να υπαναχωρήσει και να δώσει στη Ζαφείρω ό,τι ζητάει, αλλά εκείνη παραμένει ανένδοτη. Η μαφιόζα μας συντάσσεται, τελικά, με τον Παναγή, τον Σίμο και τον Κανέλλο και οργανώνουν ένα σχέδιο, με τελικό σκοπό την έφοδο στο καφενείο και την απελευθέρωση των ομήρων. Κι ενώ όλα βαίνουν καλώς, χάρη στη βοήθεια και την αυτοθυσία της Τούλας, η Ζαφείρω φαίνεται πως δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη και είναι αποφασισμένη να... τραβήξει την περόνη.