Αυτή η νύχτα μένει εξελίξεις (22/11): Η Ζέτα ''στριμώχνει'' τον Στρατή - Στη φόρα το παρελθόν του

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει εξελίξεις (22/11): Η Ζέτα ''στριμώχνει'' τον Στρατή - Στη φόρα το παρελθόν του

Συνταρακτικές θα είναι για ακόμα μια φορά οι εξελίξεις στο επεισόδιο, που θα δούμε το βράδυ της Τρίτης 22/11 στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' του Alpha, με τη Ζέτα να πιέζει τον Στρατή για το παρελθόν του και τη Νίτσα με τη σειρά να αντιλαμβάνεται, πως η φίλη της της κρύβει πράγματα (δείτε εδώ τις δηλώσεις της Ηλιάνας Μαυρομάτη για τις ερωτικές σκηνές με τον Βασίλη Μπισμπίκη).

Οι εξελίξεις στο σημερινό (22/11) επεισόδιο της σειράς ''Αυτή η νύχτα μένει''

Από την άλλη, ο Αλέξανδρος αποφασίζει να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο και κρύβει από τον Στέλιο την αναφορά του Θέμη για τον Στρατή. «Αυτά μόνο βρήκες; Δεν μου κάνουν, δεν μου λένε τίποτα όλα αυτά τα χαρτιά. Βγες και ψάξε κι αλλού. Ελειπε τόσα χρόνια, δεν μπορεί να είναι μόνο αυτά τα στοιχεία που τον αφορούν», τονίζει ο Στέλιος στον Αλέξανδρο, ο οποίος συνεχίζει να αναρωτιέται: «Εχει γίνει κάτι με τον Βαρδάρη;». Ομως ο Στέλιος συνεχίζει να τον πιέζει να κάνει νέα έρευνα.

Καθώς ο Χρήστος λείπει ακόμα και οι απαντήσεις δεν έρχονται από πουθενά, η Εύη δέχεται την παρηγοριά του Γιώργη, που πια αρχίζει να αναρωτιέται τι συμβαίνει με τον αδελφό του. «Τι έχει γίνει, κορίτσι μου; Μίλησέ μου αν μπορώ να σε βοηθήσω», την ενθαρρύνει και η Εύη του απαντάει: «Δεν έχω ιδέα, θείε μου! Από τη μέρα που γύρισα δεν έχουμε βρει μια στιγμή ηρεμία στο σπίτι. Ο μπαμπάς δεν λέει να ξεπεράσει τον θάνατο της μαμάς και τώρα έχει εξαφανιστεί! Δεν ξέρουμε πού είναι και πού βρίσκεται. Ούτε στο δημαρχείο έχει πάει», του λέει με δάκρυα. «Ηρέμησε, κοριτσάκι μου! Ηρέμησε, όλα θα πάνε καλά», την καθησυχάζει και την αγκαλιάζει.

Στη συνέχεια, εκείνος πάει να βρει τη Βρεττάκω, όπου απαιτεί εξηγήσεις και εκείνος: «Τι θα γίνει με τον Χρήστο, μάνα; Παίρνεις συνεχώς το μέρος του, εγώ είμαι ο άχρηστος αλλά εκτός από τη δική του ζωή κοντεύει να διαλύσει και τις ζωές των κοριτσιών». Την ίδια ώρα, η σχέση Εύης και Φωτεινής διαλύεται, ενώ η Ζέτα και ο Στρατής μοιράζονται για πρώτη φορά τα μυστικά τους. Κι ενώ μια απρόσμενη επίσκεψη στο μαγαζί θα συγκινήσει προσωπικό και θαμώνες, ο Αλέξανδρος σιγά-σιγά φτάνει στην άκρη του νήματος και ξεθάβει ένα μεγάλο μυστικό σχετικά με το παρελθόν της Μαρίνας.

Στο μεταξύ, ο Τάσος αντιμετωπίζει για πρώτη φορά ευθέως την καχυποψία του Σταματιάδη. «Δεν σου έχω εμπιστοσύνη για να βγαίνεις με την κόρη μου! Ευθέως σου το λέω και ξεκάθαρα! Δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις με την οικογένειά σου και πιστεύω πως ούτε εσύ διαφέρεις σε κάτι από εκείνους», του λέει και ο Τάσος του απαντάει: «Δεν γνωρίζω τι κόντρα μπορεί να έχετε με τους θείους μου, αλλά εγώ την κόρη σας την αγαπάω! Αλήθεια το λέω». Ο Σταματιάδης του ξεκαθαρίζει: «Κοίταξε, κάνω υπομονή και στέκομαι ένα βήμα πίσω γιατί η κόρη μου είναι πολύ ξεκάθαρη ότι θέλει εσένα, αλλά αν με ρωτάς, δεν πιστεύω ότι μπορείς να την κάνεις ευτυχισμένη. Είναι τα πάντα μου και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν και τίποτα να την πληγώσει. Αυτό να το βάλεις καλά μέσα στο κεφάλι σου».

Όσα θα δούμε την Τετάρτη 23/11 στη σειρά

Η απουσία του Χρήστου συνεχίζει να γεννά ερωτηματικά. Ο Αλέξανδρος από την άλλη ζητά εξηγήσεις από τον Στρατή για την αδελφή του. Ο Στρατής συντετριμμένος οδηγεί τη Ζέτα σε ένα ταξίδι στο παρελθόν και τη Νίτσα στην αποκάλυψη της σχέσης τους. Κι ενώ ο Χρήστος επιστρέφει από την Αθήνα χαρούμενος, η σύγκρουση με την Εύη για τον Αλέξανδρο και τη Μαρίνα είναι αναπόφευκτη. Στην προσπάθειά του, όμως, να συνετίσει τον Διαμάντη, πέφτει επάνω στον Αλέξανδρο και η μεταξύ τους συζήτηση παίρνει φωτιά. Μην έχοντας άλλη λύση, η Φωτεινή αποφασίζει να αποκαλύψει στην Εύη τη μεγάλη αλήθεια που στοιχειώνει τις ζωές τους: «Η μαμά παράτησε τον μπαμπά! Τη μέρα που πέθανε είχε μαζέψει τα πράγματά της και έφυγε από το σπίτι», της ομολογεί και το σοκ για εκείνη είναι τεράστιο.