Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Γλυκάνισος 26/11: Ο Φίλιππος τσακώνεται άσχημα με τον Μενέλαο

Όλα όσα θα γίνουν σήμερα στην σειρά του ΣΚΑΪ

Γλυκάνισος 26/11: Ο Φίλιππος τσακώνεται άσχημα με τον Μενέλαο
Σειρές 26.11.2022 10:00
Από Γεωργία Θεοδωρίδου

Στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Περικλής δείχνει το νέο απόσταγμα στον Μενέλαο, με απώτερο σκοπό να πληγεί η επιχείρηση Δεμίρη. Θα δεχτεί άραγε ο Μενέλαος; Κι ενώ η Αλίκη τσακώνεται με τον Ραφαήλ (δείτε εδώ τον λόγο), εκείνος μαθαίνει από τη Μαργαρίτα και τον Άγγελο ότι η Αλίκη επισκέπτεται τη φυλακισμένη μητέρα της.

Σάββατο σήμερα 26/11 και θα δούμε όλες τις εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΪ, «Γλυκάνισος». Θα δούμε τσακωμούς, εταιρικά ξεσκεπάσματα και πολλά ακόμα.

Αναλυτικά οι σημερινές 26/11 εξελίξεις στον «Γλυκάνισο»

Επεισόδιο 23

O Φίλιππος, καταλαβαίνοντας ότι πίσω από τις εξελίξεις στην εταιρεία του Μενέλαου κρύβεται ο Περικλής, συγκρούεται άσχημα με τον Μενέλαο. Ο Νεφζάτ συναντά τον Θανάση και του υπόσχεται να του δώσει τα ονόματα αυτών που σκότωσαν τους δολοφόνους του Αμπντούλ, με αντάλλαγμα να του βγάλει ο Θανάσης διαβατήριο για να φύγει.

Στο σπίτι του Νικήτα, η συμπεριφορά της Σταθούλας απέναντι στην Ανθή όλο και χειροτερεύει, ενώ ο Ευστρατίου μαθαίνει από τον Θανάση για την πρόταση του Νεφζάτ. Εν τω μεταξύ, οι υποψίες του δικηγόρου του Στρατή επιβεβαιώνονται, αφού η κατάθεση της Ελεάνας δεν ήταν ξεκάθαρα υπέρ του Στρατή.

Όσο γίνονται όλα αυτά, ο Έκτορας μπαίνει έξαλλος στο γραφείο του Μενέλαου, απειλώντας τον για αντίποινα. Στην ταβέρνα της Χρυσάνθης, ένας κούριερ φέρνει ένα δέμα για τον Χάρη. Όταν η Χρυσάνθη μαθαίνει τον αποστολέα, γίνεται έξαλλη. Στην ταβέρνα της Ραζάν όμως, εμφανίζεται η Ελεάνα, με σκοπό να ταράξει τα πάντα, ενώ παράλληλα έχουν χαθεί τα ίχνη του Νικήτα.

Τι θα δούμε την Κυριακή 27/11

Επεισόδιο 24

Ο Καρίμ συναντάει τον Στρατή και τον απειλεί να μείνει μακριά από τη Ραζάν, ενώ ο Νικήτας μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Παράλληλα, έξω από το κατάλυμα των προσφύγων, δύο άντρες επιτίθενται στον Νεφζάτ και τον προειδοποιούν να «κλείσει» το στόμα του, ενώ στο αρχοντικό Δεμίρη ο Στρατής, έξαλλος, τσακώνεται με την Ελεάνα για το φέρσιμό της στην ταβέρνα της Ραζάν.

Στο σπίτι του Νικήτα όμως, η Σταθούλα και η Ανθή μαθαίνουν τι έγινε με τον Νικήτα και φεύγουν έντρομες για το νοσοκομείο. Όσο γίνονται όλα αυτά, ο Νεφζάτ βρίσκει τον Θανάση και τον κατηγορεί για την επίθεση που δέχτηκε, ενώ ο Στρατής αποφασίζει να επισκεφτεί τον Περικλή.

Στο νοσοκομείο, οι τελευταίες εξετάσεις του Νικήτα δείχνουν ότι η μνήμη του δεν θα επανέλθει άμεσα ενώ στο αστυνομικό τμήμα οι υποψίες του Θανάση ότι ο Ευστρατίου έχει κάποια σχέση, με την επίθεση κατά του Νεφζάτ, πληθαίνουν. Αποφασισμένος να λύσει το κουβάρι, ο Θανάσης μπαίνει στο γραφείο του Ευστρατίου και ψάχνει για στοιχεία.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σασμός: «Καταστρέφετε τις ζωές των γύρω σας! Η ιστορία έχει τελειώσει» - Τραγικά τα νέα επεισόδια

Γη της Ελιάς: «Καλέ καρδιακό θα πάθω» - "Τρελάθηκε" το twitter με την σκηνή Βασιλικής και Φίλιππου κάτω από τη βροχή

Share