Η Γη της Ελιάς (27/11): Σκληρή εκδίκηση! Η Μυρτάλη εξαφανίζει τον Αλέξη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Γη της Ελιάς (27/11): Σκληρή εκδίκηση! Η Μυρτάλη εξαφανίζει τον Αλέξη

Με ραγδαίο ρυθμό προχωρούν οι εξελίξεις της σειράς Γη της Ελιάς, λίγο πριν πυροβολήσουν τον Στάθη και οδηγηθεί στο νοσοκομείο. Η Μυρτάλη θα πάρει εκδίκηση από τον Αλέξη, ενώ από την άλλη η κόρη του Δημοσθένη και της Ασπασίας θα φέρει πολλά προβλήματα.

Οι σημερινές 27/11 εξελίξεις της σειράς του Mega, Γη της Ελιάς

Η συμπεριφορά του Σωκράτη αρχίζει να δημιουργεί προβλήματα στους Βρεττάκους, ενώ η Μυρτάλη κάνει την ίδια στιγμή προσπάθειες να ξαναφτιάξει κάποιες από τις σχέσεις της. Την ίδια στιγμή έρχεται η κόρη του Δημοσθένη και τα προβλήματα μόλις αρχίζουν!

Η Ειρήνη (Ζωή Γεράζη), η κόρη του Δημοσθένη και της Ασπασίας, μόλις έχει φτάσει στη Μάνη. Το 18χρονο κορίτσι δεν είναι ό,τι ακριβώς θα ήθελαν οι γονείς της και γι’ αυτό έχουν διαδώσει ψέματα γι’ αυτήν. Το μυστικό που έχουν κρύψει απ’ όλους είναι ότι η Ειρήνη δεν είναι η καλή μαθήτρια που λένε. Η κοπέλα έχει μείνει στην ίδια τάξη, ουσιαστικά έχει παρατήσει το σχολείο, ενώ ο Δημοσθένης με την Ασπασία λένε σε συγγενείς και φίλους ότι η Ειρήνη είναι ήδη στο πρώτο έτος του Πανεπιστημίου.

Ο Σωκράτης κοινοποιεί αγωγή για την πατρότητα της Αγγελικής Ο εισαγγελέας μένει πλέον στην Αρεόπολη και οι αντιδράσεις είναι έντονες, καθώς όλοι τον κοιτάζουν με μισό μάτι: «Τι θέλει αυτός εδώ; Εχει μούτρα να εμφανίζεται μετά από όσα είπε και έκανε για την Αθηνά;», λένε όλοι. Την ίδια ώρα, η αιφνίδια επίσκεψη του Σωκράτη ταράζει τον Ισίδωρο, τον Μάνο και τη Μαρίνα, καθώς η Αγγελική δείχνει να τον έχει συμπαθήσει πολύ. «Τι θα γίνει τώρα; Θα έρχεται και θα μπουκάρει έτσι ό,τι ώρα του καπνίσει;», αναρωτιέται εκνευρισμένος ο Μάνος.

Στο μεταξύ η Μαργαρίτα πηγαίνει στη Μυρτάλη και της λέει με αυστηρό τρόπο: «Κοίταξε, κορίτσι μου. Ο γιος μου πέρασε πολλά και τώρα έχει αρχίσει να βρίσκει λίγο τον δρόμο του. Πρόσεξε καλά, αν πληγώσεις τον Αλέξη, θα έχεις να κάνεις μαζί μου». Η Μυρτάλη, από την άλλη, αποφασίζει να προσπαθήσει να φτιάξει τη σχέση της με την Ισμήνη: «Ισμήνη, θα ήθελα να είμαι κι εγώ στο σπίτι σου όταν θα ντυθείς νύφη», της λέει, αλλά η Ισμήνη την αποφεύγει λέγοντάς της: «Συγγνώμη αλλά έχω καλέσει λίγες μόνο φίλες μου».

Λίγο αργότερα ο εισαγγελέας συναντά την Εύα και τον Χρήστο στην ταβέρνα και υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους, ενώ η Δήμητρα μαθαίνει από τον Πότη για το παρελθόν του Στάθη με την Ιουλία και πέφτει από τα σύννεφα. Την ίδια στιγμή η Ιουλία κάνει μια κουβέντα και ανοίγει την καρδιά της στην Αθηνά, όπου παραδέχεται: «Αθηνά μου, δεν μπορώ να σου κρυφτώ άλλο. Ναι, ακόμα αγαπάω τον Στάθη. Νομίζω ότι όσες προσπάθειες κι αν έκανα δεν μπόρεσα να τον ξεριζώσω από την καρδιά μου», παραδέχεται βουρκωμένη. Στο μεταξύ τα άσχημα νέα φτάνουν στους Βρεττάκους και ο Ισίδωρος, ο Μάνος και η Μαρίνα περνούν μεγάλη ταραχή καθώς μαθαίνουν ότι ο Σωκράτης κοινοποίησε στο ίδρυμα την αγωγή για αναγνώριση της πατρότητας της Αγγελικής.

Το τέλος του Λυκούργου, της Χάϊδω του Φίλιππου και της Βασιλικής

Απιστίες, χωρισμοί, νέοι έρωτες, καταστροφή αλλά και εκδίκηση θα είναι μερικά από όσα θα ζήσουν οι πρωταγωνιστές της σειράς Γη της Ελιάς μέχρι το τέλος του χρόνου, όπου θα ολοκληρωθεί και ο πρώτος της κύκλος της φετινής σεζόν.

Το TV24 σας έχει αποκλειστικά ποιο θα είναι το ανατρεπτικό τέλος των πρωταγωνιστών, που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, ώστε με μεγαλύτερη αγωνία να μπουν στο β΄ μισό της σεζόν, από τα μέσα του νέου έτους!

Γη της Ελιάς τέλος βασιλικής

Αρκετά δυσάρεστα έζησε η οικογένεια. Εξαπατήσεις με την Κατερίνα, απαγωγές του Φίλιππου με τη Βασιλική. Απόπειρα απαγωγής του μωρού τους, απόπειρα βιασμού της Βασιλικής, χωρισμός ο Λυκούργος με τη Χάιδω. Φτάνει. Το τέλος τους γι’ αυτό το α΄ μέρος της σεζόν θα είναι ήρεμο κι ευτυχισμένο, με τη μεγάλη πιθανότητα η Βασιλική να μείνει ξανά έγκυος μεγαλώνοντας την οικογένεια με ένα ακόμα μωρό!

Υπενθυμίζουμε, πως η Αφροδίτη Λιάντου σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό YOU διέψευσε δυο πολύ μεγάλα spoil που έχουν κυκλοφορήσει (δείτε τα εδώ)!