Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Γλυκάνισος (27/11): Άσχημα τα νέα για την επαναφορά της μνήμης του Νικήτα

Όλες οι εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΪ

Γλυκάνισος (27/11): Άσχημα τα νέα για την επαναφορά της μνήμης του Νικήτα
Σειρές 27.11.2022 14:30
Από Γεωργία Θεοδωρίδου

Μετά τον τσακωμό του Μενέλαου μετον Φίλιππο(δείτε εδώ τον λόγο) ετοιμαστείτε για άλλο ένα επεισόδιο που θα "ταράξει" λίγο τα νερά, στην σειρά «Γλυκάνισος» του ΣΚΑΪ.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Φίλιππος, καταλαβαίνοντας ότι πίσω από τις εξελίξεις στην εταιρεία του Μενέλαου κρύβεται ο Περικλής, συγκρούεται άσχημα με τον Μενέλαο. Παράλληλα, ο Νεφζάτ συναντά τον Θανάση και του υπόσχεται να του δώσει τα ονόματα αυτών που σκότωσαν τους δολοφόνους του Αμπντούλ, με αντάλλαγμα να του βγάλει ο Θανάσης διαβατήριο για να φύγει.

Αναλυτικά οι σημερινές 27/11 εξελίξεις για τον «Γλυκάνισο»

Επεισόδιο 24

Ο Καρίμ συναντάει τον Στρατή και τον απειλεί να μείνει μακριά από τη Ραζάν, ενώ ο Νικήτας μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Έξω από το κατάλυμα των προσφύγων, δύο άντρες επιτίθενται στον Νεφζάτ και τον προειδοποιούν να «κλείσει» το στόμα του.

Στο αρχοντικό Δεμίρη ο Στρατής, έξαλλος, τσακώνεται με την Ελεάνα για το φέρσιμό της στην ταβέρνα της Ραζάν. Στο σπίτι του Νικήτα όμως, η Σταθούλα και η Ανθή μαθαίνουν τι έγινε με τον Νικήτα και φεύγουν έντρομες για το νοσοκομείο. Όσο γίνονται όλα αυτά, ο Νεφζάτ βρίσκει τον Θανάση και τον κατηγορεί για την επίθεση που δέχτηκε, ενώ ο Στρατής αποφασίζει να επισκεφτεί τον Περικλή.

Στο νοσοκομείο, οι τελευταίες εξετάσεις του Νικήτα δείχνουν ότι η μνήμη του δεν θα επανέλθει άμεσα ενώ στο αστυνομικό τμήμα οι υποψίες του Θανάση ότι ο Ευστρατίου έχει κάποια σχέση, με την επίθεση κατά του Νεφζάτ, πληθαίνουν. Αποφασισμένος να λύσει το κουβάρι, ο Θανάσης μπαίνει στο γραφείο του Ευστρατίου και ψάχνει για στοιχεία.

Τι θα δούμε στις 3/12

Εεπισόδιο 25

Ο δολοφόνος του Αντρέα παίρνει από την τσέπη, το κινητό του νεκρού άντρα, ενώ ο Ευστρατίου βρίσκει τον Θανάση να ψάχνει το γραφείο του. Παράλληλα, ο Καρίμ δεν καλοβλέπει την προσφορά του Στρατή να περάσει την ιδιοκτησία της ταβέρνας στη Ραζάν και το κλίμα στο σπίτι τους αγριεύει.

Κι ενώ ο Στρατής βγαίνει κρυφά από το ξενοδοχείο του για να συναντήσει τη Ραζάν, ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου τον βλέπει να φεύγει. Στο νοσοκομείο, η Σταθούλα συνεχίζει να φέρεται με θυμό απέναντι στην Ανθή. Κι ενώ κάποιοι περαστικοί βρίσκουν το πτώμα του Αντρέα, ο Πωλ που μεταφέρει μετανάστες παράνομα, πέφτει στο μπλόκο της.

Ο Νικήτας, στο νοσοκομείο, θυμάται ότι ο Έκτορας τον πέταξε από τον δρόμο και η Ανθή ενημερώνει τον Θανάση σχετικά και του ζητάει βοήθεια. Αυτό που δεν ξέρει κανένας ακόμη όμως, είναι ότι κάποιος έχει
Παράλληλα στην Αθήνα, οι δύο ναύτες, που είχαν δωροδοκηθεί από τον Αντρέα και την Ελεάνα, για να ψευδομαρτυρήσουν κατά του Στρατή, μαθαίνουν ότι ο Αντρέας δολοφονήθηκε και υποπτεύονται ότι πίσω από τη δολοφονία είναι ο Στρατής. Εν τω μεταξύ, ο Φίλιππος πάει στην τράπεζα και ζητάει από τον διευθυντή να μη δώσει δάνειο στην εταιρεία του Μενέλαου. Ο Περικλής όμως, έχει κρυμμένο έναν «άσσο στο μανίκι»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο παράδεισος των κυριών: «Η αρχή του τέλους» - Viral στο Twitter η αντίδραση του Ντίνου όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της Αμαλίας

Η Γη της Ελιάς (27/11): Σκληρή εκδίκηση! Η Μυρτάλη εξαφανίζει τον Αλέξη

Share