Μαύρο Ρόδο (28/11): Κάνουν παθιασμένο έρωτα στον αχυρώνα αλλά τους πιάνουν στα πράσα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαύρο Ρόδο (28/11): Κάνουν παθιασμένο έρωτα στον αχυρώνα αλλά τους πιάνουν στα πράσα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της σειράς Μαύρο Ρόδο, όπου αυτή την εβδομάδα ο Πέτρος βλέπει την μητέρα του να κάνει έρωτα με τον εραστή της. Απόψε 28/11 λοιπόν, το επεισόδιο πρόκειται να προκαλέσει μεγάλο σοκ και τεράστιες ανατροπές στις ζωές όλων.

Να σημειωθεί επίσης, πως στα επόμενα επεισόδια θα δούμε και ένα φονικό που θα σκορπίσει πολλά ερωτηματικά και τρόμο.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο

Ο Μπόγρης πιάνει στα πράσα Σταυρίνο και Γιάννα. Ο Σταυρίνος με τη Γιάννα συνεχίζουν να συναντιούνται κρυφά στον παλιό αχυρώνα, εκεί όπου ζούσαν παράνομα τον έρωτά τους στο παρελθόν. Οι συζητήσεις τους κρατάνε με τις ώρες, ενώ δεν λείπουν οι αγκαλιές και τα φιλιά! «Εύχομαι να έρθει επιτέλους η μέρα που θα μπορέσουμε να φύγουμε μαζί από εδώ και να αναπληρώσουμε τον χρόνο που χάσαμε», του λέει η Γιάννα και εκείνος μη μπορώντας άλλο να αντισταθεί, τη φιλάει. Κάπως έτσι κάνουν ξανά έρωτα, σαν να μη πέρασε μια μέρα από τότε που αναγκάστηκαν να χωρίσουν!

Και οι δύο είναι προβληματισμένοι για το πού θα οδηγήσει όλο αυτό. «Φοβάμαι, Σταυρίνο! Δεν θα μπορέσουμε ποτέ να είμαστε ευτυχισμένοι. Πάντα κάτι θα μας χωρίζει», λέει. «Μη τα σκέφτεσαι αυτά τώρα! Ισως μια μέρα καταφέρουμε να βρούμε τη λύση», της απαντάει ο Σταυρίνος και εκείνη κουρνιάζει στην αγκαλιά του. Το ξημέρωμα τους βρίσκει μαζί αγκαλιασμένους, όπως και ο Μπόγρης που έψαχνε τον αδελφό του παντού. Το ένστικτό του τον οδηγεί στον παλιό αχυρώνα και η εικόνα να κοιμούνται αγκαλιά του προκαλεί ζήλια και θυμό, αλλά δεν λέει τίποτα.

Στη συνέχεια όταν ο Σταυρίνος επιστρέφει στο σπίτι, ο Γιώργος απαιτεί από τον αδελφό του εξηγήσεις για τη χθεσινή νύχτα. «Πού ήσουν όλη νύχτα; Εδώ τι είναι; Ξενοδοχείο να φεύγεις, να γυρίζεις ό,τι ώρα θέλεις και σαν να μην έφτανε αυτό να μην ενημερώνεις ότι θα αργήσεις; Δεν σκέφτηκες ότι μπορεί να έχω τρελαθεί από την αγωνία μου;», του φωνάζει και ο Σταυρίνος του ζητάει συγγνώμη και βρίσκει δικαιολογίες για να καλύψει τον εαυτό του και φεύγει. «Νομίζεις ότι μπορείς να με κοροϊδεύεις», μονολογεί ο Γιώργος.

Αυτό είναι το φινάλε

Άκρως ερωτικό και σε μεγάλη αγωνία θα μας αφήσει για το πρώτο μισό της σεζόν η σειρά “Μαύρο ρόδο”. Όπως λέει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24, ο Πέτρος με την Ελισάβετ θα συνευρεθούν για πρώτη φορά ερωτικά και όπως είναι λογικό αναμένεται να γίνει μεγάλος χαμός στο τηλεοπτικό κοινό!

Με μεγάλη αγωνία περιμένει το τηλεοπτικό κοινό να εξελιχθεί η σχέση του Πέτρου και της Ελισάβετ, που μπορεί εκείνη ακόμα να παλεύει να διώξει τον “πονηρό”, αλλά η καρδιά της δεν την ξεγελάει! Η εξέλιξη αυτή είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε πως θα έρθει στο τέλος του α' μισού της σεζόν στα μέσα Δεκεμβρίου.

Όπως λένε οι αποκλειστικές πληροφορίες του TV24, στο τελευταίο επεισόδιο....διαβάστε στο TV-24.gr