Καρδιακό επεισόδιο για αγαπημένο χαρακτήρα του Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα

Ραγδαίες εξελίξεις στην πολυαγαπημένη σειρά του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καρδιακό επεισόδιο για αγαπημένο χαρακτήρα του Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα

Είναι μια σειρά που παίζει χρόνια στον ALPHA και με τα επεισόδιά της κάθε φορά δικαιώνει το ΕΚΟΜΕ που για την χρηματοδότησης που της έδωσε (δείτε εδώ τα λεφτά που πήρε). Το Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα έρχεται με νέα επεισόδια κι έχουμε όλες τις εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Τι θα δούμε στην Μουρμούρα

Ο Μπάμπης με τον Πέρη πάνε road trip με μηχανές, ο Αγγελος έχει έναν απρόσκλητο επισκέπτη, ενώ η καινούρια κατάκτηση του Βαγγέλη αποδεικνύεται πιο λαμόγιο κι από τον ίδιο.

Ενα τυχαίο περιστατικό αναθερμαίνει τη διάθεση της Βέλης για τον φεμινιστικό αγώνα. Η Καίτη στο μεταξύ, με τις ετοιμασίες για τους δέκα γάμους τρέχει και δεν φτάνει, με αποτέλεσμα να παραμελεί το σπίτι. Ο Ηλίας προτείνει να πάρουν εσωτερική. Η Βούλα πάλι νόμιζε ότι έπαθε ένα καρδιακό επεισόδιο και ο Μηνάς έχει σκοπό να το ψάξουν με όσες εξετάσεις χρειαστεί. Ο Μπάμπης πάλι με τον φίλο του τον Πέρη θα πάνε road trip με μηχανές.

Η Ξένια εν δράσει

Μουρμούρα επόμενα επεισόδια

Ενας φίλος του Αγγελου, ο Μήτσος, εμφανίζεται απρόσκλητος στο σπίτι και η Βέλη δυσφορεί. Βούλα και Μηνάς έχουν ησυχάσει πάλι για λίγο καιρό από τον Βαγγέλη, αλλά η χαρά τους δεν κρατάει πολύ. Η Μορφούλα, η οικιακή βοηθός, καταφθάνει και Ηλίας και Καίτη ενθουσιάζονται, γιατί είναι άψογη και διακριτική. Παράλληλα, η Ξένια δεν αντέχει άλλο με τη φιλία του Πέρη και του Μπάμπη και βάζει εμπρός τα μεγάλα μέσα.

Ο Αγγελος βρίσκει δουλειά

Η καινούρια κατάκτηση του Βαγγέλη αποδεικνύεται πιο λαμόγιο κι από τον ίδιο. Η Καίτη σκοτώνεται στη δουλειά και η Μορφούλα βρίσκει ευκαιρία ν’ απλώσει τα δίχτυα της στον Ηλία. Ο Αγγελος έχει βρει δουλειά ως δοκιμαστής έξυπνων συσκευών. Η Βέλη και ο Κανάτης δυσκολεύονται να τις χειριστούν και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. Ο Μπάμπης, απογοητευμένος που έχασε την παρέα του Πέρη, επειδή γνώρισε τη Μαλακτάρη, πέφτει σε κατάθλιψη. Η Ξένια όμως βρίσκει τη λύση.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του TiViSirial που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα από σήμερα, Πέμπτη 1/12.