Γάμος "βόμβα" στον Παράδεισο των Κυριών - Παντρεύονται οι...

Οι εξελίξεις της επόμενης 5-8/12 εβδομάδας στη σειρά του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γάμος

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στα επεισόδια της επόμενης 5-8/12 εβδομάδας στην αγαπημένη σειρά του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών (δείτε εδώ και τα σχόλια που έγιναν στο Twitter για το τελευταίο επεισόδιο)

Οι εξελίξεις της επόμενης 5-8/12 εβδομάδας στον Παράδεισο των Κυριών

ΔΕΥΤΕΡΑ

Ο φόβος ξυπνάει και πάλι για τη Μιράντα όταν ο Δονάτος τη βάζει να σκεφτεί πράγματα που δεν είχαν περάσει από το μυαλό της: «Μέχρι εδώ, δεν πρόκειται να γίνουμε ρεζίλι και να μάθει ο κόσμος για το παιδί», της λέει, σκεπτόμενος για άλλη μια φορά τι θα πει η κοινωνία. Την ίδια στιγμή ο Ντίνος ψάχνει λύσεις για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και παίρνει μια απόφαση που θα δυσαρεστήσει πολλούς.

Ο Ντίνος ακολουθεί μια επιθετική πολιτική μάρκετινγκ και παρά τα οικονομικά προβλήματα, παραγγέλνει διαφημιστικά φυλλάδια για τον Παράδεισο: «Εχεις τρελαθεί τελείως; Αντί να κάνουμε οικονομία θα σκορπίσουμε κι άλλα χρήματα;», τον ρωτάει ο Μάρκος, αλλά ο Ντίνος υποστηρίζει ότι έτσι θα έρθουν πελάτες στο μαγαζί. Την ίδια στιγμή η Αμαλία προσπαθεί να αποφασίσει τι θα κάνει με το αγέννητο μωρό της και η Ολγα κάνει ό,τι μπορεί για να της δείξει τον δρόμο που η ίδια πιστεύει ότι είναι ο σωστός:

«Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, όμως δεν υπάρχει άλλη λύση, Αμαλία μου. Αυτό το παιδί χρειάζεται και επιβάλλεται να έχει μάνα και πατέρα. Μια κανονική οικογένεια», υποστηρίζει. Στο μεταξύ ο Αγης έρχεται σε ρήξη με τον Χριστόφορο και τη Βικτώρια για το θέμα του αρραβώνα και βάζει τα μεγάλα μέσα για να περάσει το δικό του… Ο Θανάσης απειλεί τη Βικτώρια, ενώ εκείνη ψάχνει απελπισμένα τρόπο να τον γλιτώσει αλλά και να προστατέψει τον εαυτό της. Παράλληλα η Ντέπυ δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα από μια γυναίκα που της προσφέρει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, λέγοντάς της:

«Θα πάρεις τα λεφτά και θα εξαφανιστείς, δεν θα καταθέσεις ποτέ για το θέμα του Αριστείδη. Το κατάλαβες;». Φυσικά αυτή η άγνωστη γυναίκα δεν είναι άλλη από την Βικτώρια που θέλει να της κλείσει το στόμα.

ΤΡΙΤΗ

Την ίδια στιγμή ο Μάρκος κεραυνοβολείται από την ανακοίνωση του Χριστόφορου: «Μάρκο, να μας ζήσουν τα παιδιά. Πάντα σε εκτιμούσα και τώρα πλέον θα γίνουμε και συμπέθεροι», του λέει. Ο Μάρκος τα χάνει: «Τι εννοείτε, κύριε Μπουραντά; Δεν καταλαβαίνω τίποτα», απαντάει σαστισμένος και ο Χριστόφορος του εξηγεί: «Μα καλά, δεν τα έμαθες; Τα παιδιά, η Γεωργία με τον Αγη, θα κάνουν αρραβώνα τελικά». Ο Μάρκος μένει άναυδος καθώς εκεί που πίστευε ότι έχει με το μέρος του τουλάχιστον τον Μπουραντά, βλέπει ότι πλέον είναι ο μόνος που δεν θέλει αυτή την ένωση… Την ίδια ώρα η Αμαλία, αποφασισμένη να βρει μια λύση για την κατάστασή της, επισκέπτεται για άλλη μια φορά την οικία Βασιλείου για να συναντήσει τον Πάρη και να του πει όλη την αλήθεια. Τελικά η κοπέλα βρίσκει το κουράγιο και του αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Η συνάντηση του Πάρη και της Αμαλίας δείχνει πως είναι το ξεκίνημα μιας νέας εποχής, όπου κάποιοι θα δυσκολευτούν να προσαρμοστούν, όπως η οικογένειά της και ο Ντίνος, ενώ άλλοι θα συμπλεύσουν κατευθείαν, όπως η Ολγα και φυσικά ο Πάρης που πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Φυσικά το νέο για τον επικείμενο γάμο της Αμαλίας φτάνει και στην οικογένειά της. Ολοι στην οικογένεια Μπουραντά προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν αυτό που συμβαίνει: «Μα πώς; Τι έγινε, Αμαλία; Εσύ δεν ήθελες να τον δεις ούτε ζωγραφιστό και τώρα μας λες ότι θα τον παντρευτείς; Πες μας την αλήθεια, τι έγινε;», τη ρωτάει ο Χριστόφορος, αλλά η Αμαλία δεν αποκαλύπτει την αλήθεια. Οι εξελίξεις στον Παράδεισο δεν σταματούν να τρέχουν, καθώς η Ολγα φαίνεται ότι πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στην αποκάλυψη ενός καλά κρυμμένου μυστικού που αφορά την ιδιοκτησία του καταστήματος, ενώ η Ντέπυ δέχεται ένα ακόμη μυστηριώδες τηλεφώνημα από τη Βικτώρια, που αυτή τη φορά είναι ακόμα πιο σκληρή καθώς την απειλεί πλέον με τη ζωή της!

ΠΕΜΠΤΗ

Ο Ντίνος δυσκολεύεται να διαχειριστεί το νέο για τον γάμο της Αμαλίας και η Μιράντα τού δείχνει για ακόμα μια φόρα πόσο πολύ τον νοιάζεται, ενώ η Ντέπυ κάνει κάτι που τον βγάζει από τα ρούχα του. Πηγαίνει στο σπίτι του για να κρυφτεί φοβούμενη από τις απειλές της μυστηριώδους γυναίκας. Στο μεταξύ ο Αποστόλης αναγκάζεται να δεχτεί την απόφαση του Πάρη να παντρευτεί την Αμαλία και υποψιάζεται την ανάγκη της Βικτώριας να επωφεληθεί από αυτή την ιστορία, ενώ εκείνη προσπαθεί να κερδίσει πίσω τον Χριστόφορο με ό,τι μέσα διαθέτει. Η Ολγα ετοιμάζεται να συναντήσει τον Ντίνο κρυφά από τον Αποστόλη, αλλά κάποιος προσπαθεί να την αποτρέψει και ο Χριστόφορος ανακαλύπτει ότι η Βικτώρια τραβά συνεχώς μεγάλα χρηματικά ποσά από τους λογαριασμούς της αλλά και τους κοινούς και αυτό τον βάζει σε έντονους προβληματισμούς. Η Πολυξένη αποφασίζει να βοηθήσει την Αμαλία και παίρνει το ρίσκο να το κάνει, ενώ μια απρόσμενη επίσκεψη στον Παράδεισο θα φέρει μεγάλη δυστυχία στη Γεωργία, καθώς η Δάφνη της αποκαλύπτει ότι ο Αγης είχε βάλει στοίχημα ότι θα τη ρίξει!