Μην αρχίζεις την μουρμούρα (4/12): Ο Μπάμπης πέφτει σε κατάθλιψη

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μην αρχίζεις την μουρμούρα (4/12): Ο Μπάμπης πέφτει σε κατάθλιψη

Πολλά και ενδιαφέρονται θα σημειωθούν απόψε 4/12 το βράδυ στην αγαπημένη σειρά του ALPHA, Μην αρχίζεις την Μουρμούρα, που φημολογείται μάλιστα πως δεν θα συνεχίσει για 11η τηλεοπτική χρονιά.

Τι θα δούμε απόψε στην σειρά Μην αρχίζεις την Μουρμούρα

Ενα τυχαίο περιστατικό αναθερμαίνει τη διάθεση της Βέλης για τον φεμινιστικό αγώνα. Η Καίτη στο μεταξύ, με τις ετοιμασίες για τους δέκα γάμους τρέχει και δεν φτάνει, με αποτέλεσμα να παραμελεί το σπίτι. Ο Ηλίας προτείνει να πάρουν εσωτερική. Η Βούλα πάλι νόμιζε ότι έπαθε ένα καρδιακό επεισόδιο και ο Μηνάς έχει σκοπό να το ψάξουν με όσες εξετάσεις χρειαστεί. Ο Μπάμπης πάλι με τον φίλο του τον Πέρη θα πάνε road trip με μηχανές.

Ενας φίλος του Αγγελου, ο Μήτσος, εμφανίζεται απρόσκλητος στο σπίτι και η Βέλη δυσφορεί. Βούλα και Μηνάς έχουν ησυχάσει πάλι για λίγο καιρό από τον Βαγγέλη, αλλά η χαρά τους δεν κρατάει πολύ. Η Μορφούλα, η οικιακή βοηθός, καταφθάνει και Ηλίας και Καίτη ενθουσιάζονται, γιατί είναι άψογη και διακριτική. Παράλληλα, η Ξένια δεν αντέχει άλλο με τη φιλία του Πέρη και του Μπάμπη και βάζει εμπρός τα μεγάλα μέσα.

Η καινούρια κατάκτηση του Βαγγέλη αποδεικνύεται πιο λαμόγιο κι από τον ίδιο. Η Καίτη σκοτώνεται στη δουλειά και η Μορφούλα βρίσκει ευκαιρία ν’ απλώσει τα δίχτυα της στον Ηλία. Ο Αγγελος έχει βρει δουλειά ως δοκιμαστής έξυπνων συσκευών. Η Βέλη και ο Κανάτης δυσκολεύονται να τις χειριστούν και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. Ο Μπάμπης, απογοητευμένος που έχασε την παρέα του Πέρη, επειδή γνώρισε τη Μαλακτάρη, πέφτει σε κατάθλιψη. Η Ξένια όμως βρίσκει τη λύση.

Τι θα δούμε στο επόμενο 9/12 επεισόδιο

Ένας φίλος του Άγγελου, ο Μήτσος, εμφανίζεται απρόσκλητος στο σπίτι. Κι ενώ ο Άγγελος απολαμβάνει την παρέα του, η Βέλη δείχνει να δυσφορεί. Βούλα και Μηνάς έχουν ησυχάσει πάλι για λίγο καιρό από τον Βαγγέλη, μια που αυτός ακολουθεί στον γύρο της Κρήτης το καινούριο του αίσθημα. Η χαρά τους όμως δεν κρατάει πολύ… Η Μορφούλα, η οικιακή βοηθός, καταφθάνει και το ζευγάρι ενθουσιάζεται, γιατί εκτός από άψογη στη δουλειά της, είναι και πολύ διακριτική. Η Μορφούλα όμως έχει το σχέδιό της… Η Ξένια δεν αντέχει άλλο με την φιλία του Πέρη και του Μπάμπη. Για αυτό όταν η συνάδερφος της, η Μαλακτάρη, δείχνει ενδιαφέρον για τον Πέρη, η Ξένια κάνει τα πάντα για να τους τα βρει…

Η καινούρια κατάκτηση του Βαγγέλη αποδεικνύεται πιο λαμόγιο κι απ’ τον ίδιο. Βούλα και Μηνάς έχουν βρει τον μπελά τους… Η Καίτη σκοτώνεται στη δουλειά, για να προλάβει τους γάμους και λείπει όλη μέρα από το σπίτι. Η Μορφούλα βρίσκει ευκαιρία ν’ απλώσει τα δίχτυα της στον Ηλία. Ο Άγγελος έχει βρει δουλειά ως δοκιμαστής έξυπνων συσκευών. Τις φέρνει στο σπίτι και τις εγκαθιστά, αλλά οι συσκευές δε φαίνεται να λειτουργούν σωστά. Η Βέλη και ο Κανάτης δυσκολεύονται να τις χειριστούν και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου… Ο Μπάμπης απογοητευμένος που έχασε την παρέα του Πέρη, επειδή γνώρισε την Μαλακτάρη, πέφτει σε κατάθλιψη. Η Ξένια όμως βρίσκει την λύση…