Σοκ στην Γη της Ελιάς: Πυροβολούν τον Κωσταντίνο - Σούπερ αποκλειστικό!

Μόνο εδώ αυτή η εξέλιξη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ στην Γη της Ελιάς: Πυροβολούν τον Κωσταντίνο - Σούπερ αποκλειστικό!

Χαμός στα επόμενα επεισόδια της Γη της Ελιάς. Μπορεί απόψε (7/12) το κεντρικό πρόσωπο να είναι ο Κουράκος (δείτε εδώ τι θα συμβεί πριν παιχτεί στην τηλεόραση) αλλά στη συνέχεια... ανατρέπονται όλα! Το λάθος που έκανε ο Δημοσθένης να μπλεχτεί στα πόδια του αρχιμαφιόζου «Κεφάλα», κάτι που του είχε μάλιστα επισημάνει ο Κωνσταντίνος, ήρθε η ώρα να το πληρώσει.

Ο πόλεμος ανάμεσα στις συμμορίες μαίνεται και τα πρώτα θύματα ήδη έχουν καταγραφεί. Σειρά όμως τώρα έχει ο Κωνσταντίνος...

Από την Μαρία Μεταξητινού για το TiViSirial

Τι θα ακολουθήσει στην Γη της Ελιάς

Ο Κωνσταντίνος, όπως ήταν αναμενόμενο, αν και δεν το ήθελε εξαρχής, βρίσκεται εμπλεκόμενος σε ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών και, ενώ στήνεται ενέδρα, δέχεται πυροβολισμό. Τραυματισμένος και μέσα στα αίματα, μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Φυσικά το άσχημο νέο φτάνει στην Ισμήνη: «Πρέπει να έρθετε στο νοσοκομείο, ο άντρας σας μεταφέρθηκε τραυματισμένος», την ενημερώνουν και η κοπέλα τρελαίνεται. Στο μεταξύ ο πυροβολισμός του Κωνσταντίνου δεν έχει αναστατώσει μόνο την Ισμήνη, αλλά και την αστυνομία, μιας και τα γεγονότα συγκλίνουν σε συμβόλαιο θανάτου.

Ο Κωνσταντίνος νοσηλεύεται τραυματισμένος και όλοι σπεύδουν στο νοσοκομείο για να μάθουν νεότερα: «Δεν καταλαβαίνω… Τι συμβόλαιο θανάτου μου λέτε; Γιατί κάποιος να θέλει να σκοτώσει τον Κωνσταντίνο;», αναρωτιέται η Ισμήνη. Την ίδια στιγμή ο Λυκούργος βλέπει στις ειδήσεις ότι η επίθεση που δέχτηκε ο Κωνσταντίνος και ο πελάτης του ήταν ενέργεια του μαφιόζου «Κεφάλα» και τον ζώνουν τα φίδια. Στο μεταξύ, η υγεία του Κωνσταντίνου πηγαίνει καλύτερα, αλλά είναι εξαντλημένος. Λίγο μετά τον επισκέπτεται ο Λυκούργος, ο οποίος προσπαθεί να του μιλήσει για τα μεγάλα ερωτηματικά που τον βασανίζουν.

Γη της ελιάς σούπερ αποκλειστικό πυροβολούν τον Κωνσταντίνο

Το ίδιο όμως κάνει και ο Κουράκος, ο οποίος αρχίζει με τον Κωνσταντίνο μια πρώτη συζήτηση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη ο πυροβολισμός: «Θέλω να θυμηθείς και να μου πεις τα πάντα. Γιατί βρεθήκατε εκεί με τον πελάτη σου και πως ακριβώς έγινε η συμπλοκή και σας πυροβόλησαν. Τα υπόλοιπα μετά και είναι πολλά που έχουμε να πούμε», του λέει. Στο μεταξύ ο Λυκούργος συνεχίζει να βασανίζεται από τις υποψίες που του γεννήθηκαν σχετικά με τον τραυματισμό του Κωνσταντίνου: «Εύχομαι για το καλό του παιδιού μου, της εγγόνας μου και τελευταία για δικό του, να μην είναι αυτό που φαντάζομαι», μονολογεί. Λίγο αργότερα ο Λυκούργος πηγαίνει στον Κουράκο και τον ρωτάει: «Αστυνόμε, σε παρακαλώ, πες τι ξέρουμε γι’ αυτούς τους ανθρώπους που μπλέκονται. Θέλω να ξέρω και γνωρίζεις πολύ καλά το γιατί», του τονίζει κι εκείνος του δίνει διάφορες πληροφορίες για τις συμμορίες που κάνουν διακίνηση ναρκωτικών και ειδικά για τον περιβόητο «Κεφάλα».

Η γυναίκα που «χωρίζει» Φίλιππο με Βασιλική

Γη της Ελιάς mega

Η μετακόμιση του Φίλιππου και της Βασιλικής ολοκληρώνεται, με τη βοήθεια του Στάθη, του Λυκούργου, της Αννας και της Ευτυχίας και το ζευγάρι δείχνει να απολαμβάνει το νέο τους σπίτι. Στο μεταξύ στη Μάνη φτάνει η Σάντρα (Αννα Χριστίνα Μαστοράκου). Μια όμορφη κοπέλα, παλιά γνωστή του Φίλιππου από το Πανεπιστήμιο στην Αθήνα όταν σπούδαζε. Ο Φίλιππος δείχνει πολύ χαρούμενος που την ξαναβλέπει και γενικά είναι αρκετά εγκάρδιος μαζί της. Από την άλλη η Βασιλική αρχίζει να μην αισθάνεται καλά με την παρουσία της. Ηδη είχε περάσει αυτό με την Ειρήνη και πριν καλά-καλά ησυχάσουν, εμφανίζεται η παλιά συμφοιτήτρια του άντρα της. Μάλιστα, όταν ο Φίλιππος βγαίνει μόνος του για φαγητό με τη Σάντρα, η Βασιλική δείχνει απίστευτα ενοχλημένη. Πόσο όμως θα μείνει αυτή κοπέλα μαζί τους; Θα βρει χώρο για μπει ανάμεσά τους;

Τι θα δούμε από Δευτέρα (12/12) στην σειρά

Η Ιουλία με τον Στάθη συνεχίζουν να βλέπονται κρυφά, ενώ ο Κουράκος δείχνει να τα ξέρει όλα. Παράλληλα συνεχίζει να είναι ερωτευμένος με την Ευτυχία, ενώ νέοι έρωτες έρχονται στο προσκήνιο ανάμεσα στη Δήμητρα και τον Κίμωνα, τη Μαργαρίτα και τον Γεράσιμο αλλά και την Αθηνά με τον Μιχάλη. Και μέσα σε όλα αυτά ανοίγει ένας κύκλος αίματος συμμοριών, όπου ο Κωνσταντίνος με τον Δημοσθένη μπαίνουν στο στόχαστρο!

O Στάθης με την Ιουλία κάνουν έρωτα. Πρέπει ωστόσο να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή μέχρι να γίνουν οι εκλογές, ώστε να μην γίνουν αντικείμενο σχολιασμού και κάνουν κακό στην εικόνα του Ισίδωρου. Την ίδια στιγμή η Ισμήνη με τον Κωνσταντίνο επιστρέφουν μία ημέρα νωρίτερα από το γαμήλιο ταξίδι στη Μάλτα, λόγω δουλειάς. Στο μεταξύ η Αρετή μαθαίνει από την Αναστασία ότι ο Θανάσης τριγυρνάει στην Αρεόπολη και ταράζεται.

Η Ειρήνη κατηγορεί την Αρετή για την καταγγελία στον Φίλιππο

Η Μαρίνα, μετά από τη σχέση της με την Αγγελική αλλά και τη διαπίστωση ότι ο Μάνος είναι τρελός με τα παιδιά, του λέει: «Θέλω να μείνω έγκυος, να κάνουμε ένα παιδάκι, είμαι πλέον σίγουρη ότι το θέλω» και ο Μάνος συγκινείται απίστευτα.

Στο μεταξύ ο πρώην διευθυντής του κλαμπ απειλεί πΩς θα αποκαλύψει τις παράνομες δουλειές του Δημοσθένη. Παράλληλα ο Ισίδωρος προχωρά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας και μαζί με τον Μάνο σχεδιάζουν την επέκταση της επιχείρησης, ενώ ο Στάθης με την Εύα συναντιούνται τυχαία στον δρόμο και τα αίματα ανάβουν. Επίσης οι εντάσεις στο σπίτι του Δημοσθένη όλο και μεγαλώνουν, καθώς η Ειρήνη λέει στην οικογένειά της: «Σας λέω δεν φταίω εγώ. Η θεία η Αρετή με έβαλε να πάω στο αστυνομικό τμήμα και να κατηγορήσω τον Φίλιππο για βιασμό, γιατί δεν τον χωνεύει», ισχυρίζεται.

Ωστόσο ο Δημοσθένης δεν μπορεί να καταλάβει αν η Ειρήνη του λέει την αλήθεια και τη φέρνει σε αντιπαράθεση με την Αρετή: «Για ξαναπέστα αυτά που μας έλεγες να δούμε ποιος λέει αλήθεια», της λέει, αλλά η Αρετή αρνείται κάθε κατηγορία: «Εγώ δεν έκανα τίποτα, ούτε έχω σχέση με όλα αυτά και να μου κάνετε τη χάρη, που σε μένα τα φορτώνετε όλα», τους ξεκαθαρίζει και φεύγει. Την υπόθεση αναλαμβάνει να ξεδιαλύνει ο Στάθης, ο οποίος δείχνει να πείθεται από την αθωότητα της Αρετής.

Ο Κωνσταντίνος φοβάται για τη ζωή του

Την ίδια ώρα, ο Στάθης και η Ιουλία συνεχίζουν τα παράνομα ραντεβού, ενώ η Ισμήνη βρίσκει ένα χαρτί στο πάτωμα με το όνομα του Κεφάλα γραμμένο επάνω και ο Κωνσταντίνος καλείται να απολογηθεί. Παράλληλα, η κόντρα ανάμεσα στη συμμορία τού Δημοσθένη και αυτή του Κεφάλα στην Αθήνα κορυφώνεται, οδηγώντας σε παράπλευρες απώλειες, καθώς και από τις δύο πλευρές υπάρχουν θύματα και νεκροί. Η Ιουλία συνεχίζει τα παράνομα ραντεβού με τον Στάθη, αγνοώντας ότι ο Κουράκος έχει αρχίσει να υποψιάζεται. Την ίδια στιγμή η Μυρτάλη εξακολουθεί να ρίχνει γέφυρες με σκοπό να προσεγγίσει τη Μαρίνα, η οποία δείχνει να κάμπτεται από το ενδιαφέρον της. Στο μεταξύ η κόντρα με τη συμμορία του Κεφάλα συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς και ο Κωνσταντίνος αρχίζει να φοβάται τα αντίποινα: «Σου το είχα πει να μην ανακατευτούμε στις δουλειές τους και δεν με άκουσες. Η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεφεύγει και ο Κεφάλας δεν είναι κανένας που συγχωρεί. Κινδυνεύουμε, Δημοσθένη», του επισημαίνει. Την ίδια ώρα, η Χάιδω και η Ασπασία ανακαλύπτουν πως η Ειρήνη δεν είναι παιδί του Δημοσθένη, καθώς το τεστ DNA βγαίνει και τα αποτελέσματα αποκλείουν τον Δημοσθένη από την πατρότητα της Ειρήνης.

Η Ασπασία παρακαλεί τη Χάιδω να μην πει για το τεστ DNA

Η Δήμητρα με τον γιο τού Δημοσθένη τον Κίμωνα ζουν την αρχή ενός μεγάλου έρωτα, ενώ η Μαργαρίτα μαθαίνει από την Ιουλία για το απομονωμένο σπίτι που νοίκιασε η Μυρτάλη και ανησυχεί: «Γιατί να νοικιάσει η Μυρτάλη σπίτι εκεί; Παναγιά μου, δεν θέλω να σκέφτομαι αυτό που μπορεί να έχει συμβεί», λέει τρέμοντας. Την ίδια στιγμή η Ασπασία, κλαίγοντας, παρακαλεί τη Χάιδω: «Χάιδω μου, σε παρακαλώ, σε ικετεύω, πέφτω στα πόδια σου, μην πεις πουθενά το αποτέλεσμα από το τεστ DNA, πάει, χάθηκα, καταστρέφομαι! Σε παρακαλώ θα κάνω ό,τι μου ζητήσεις», την ικετεύει. Στο μεταξύ ο Στάθης με την Ιουλία συναντιούνται σε ερημικές τοποθεσίες περιμένοντας να περάσουν οι εκλογές για να ανακοινώσουν σε όλους ότι είναι μαζί, ενώ η Αθηνά πηγαίνει στην ταβέρνα με τη Μαργαρίτα και τον εισαγγελέα. Η έξοδός τους γίνεται γνωστή και τα κουτσομπολιά φουντώνουν για τη σχέση που μπορεί να έχει η Αθηνά με τον εισαγγελέα και ότι αυτός τη γλυκοκοιτάζει.

Ο Λυκούργος υποψιάζεται τον Κωνσταντίνο

Ο Λυκούργος ακούει στις ειδήσεις για ένα έγκλημα που έγινε στην Αθήνα και αφορά ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Η είδηση αυτή αρχίζει να του κινεί υποψίες… Λίγο αργότερα ο Λυκούργος εκφράζει στη Χάιδω την ανησυχία του: «Κάτι δεν μου πάει καλά και θα τρελαθώ, Χάιδω. Ο Κωνσταντίνος θυμάμαι ότι έχει πάρε-δώσε με αυτόν τον Κεφάλα και τη συμμορία του στην Αθήνα. Αν είναι μπλεγμένος δεν θα το αντέξω», της λέει.

Την ίδια ώρα ο Γιώργης και η Ευτυχία εκφράζουν ο ένας στον άλλον τα αισθήματά τους, αλλά καταλήγουν σε αδιέξοδο, ενώ η Χάιδω είναι πεπεισμένη ότι ο Πέτρος ήταν ο πατέρας της Ειρήνης, αναθαρρεί όμως με κάτι που της επισημαίνει ο Λυκούργος: «Μην είσαι σίγουρη. Δεν σημαίνει ότι επειδή δεν είναι κόρη του Δημοσθένη, θα είναι του Πέτρου. Πρέπει να κάνει κι άλλο τεστ, αυτή τη φορά με δείγμα από τον Φίλιππο», της επισημαίνει. Παράλληλα η Δήμητρα καλεί τον Κίμωνα σπίτι της και του κάνει αισθησιακό στριπτίζ ως «Ράινα» και μετά από μια παθιασμένη νύχτα, το ζευγάρι πηγαίνει βόλτα σε ένα γραφικό χωριό της Μάνης. Η Βασιλική ταράζεται όταν η Ειρήνη τής λέει ότι η Αρετή την έβαλε να κατηγορήσει τον Φίλιππο στην αστυνομία. Αργότερα, μάνα και κόρη θα έρθουν σε ρήξη. Την ίδια ώρα ο Γιώργης πρέπει να πάει Αθήνα για δουλειά, αλλά όταν προτείνει στην Ιουλία να τον ακολουθήσει, εκείνη θα αρνηθεί καθώς θέλει να βρεθεί με τον Στάθη.