Μαύρο Ρόδο αποκλειστικό: «Το σίγουρο είναι πως...» - Η δυσάρεστη αποκάλυψη της Γιάννας

Η Μαρία Νεφέλη Δούκα αποκαλύπτει για πρώτη φορά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαύρο Ρόδο αποκλειστικό: «Το σίγουρο είναι πως...» - Η δυσάρεστη αποκάλυψη της Γιάννας

Η Γιάννα του «Μαύρου ρόδου» κουβαλάει μέσα της πόνο, όμως από τη στιγμή που έφτασε στο αγαπημένο της χωριό, είναι έτοιμη να παλέψει για όσα αγαπάει. Και κυρίως τον Σταυρίνο. Η ταλαντούχα Μαρία Νεφέλη Δούκα, που έχει μπει στα παπούτσια της, εκφράζει παρακάτω τα συναισθήματά της για την ηρωίδα που κάνει μια νέα αρχή στη Γερακιανή του MEGA, στην Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το TiviSirial.

Η συνέντευξη της «Γιάννας»

Τι σας γοήτευσε πραγματικά στη Γιάννα και είπατε το «ναι» στην παραγωγή;

«Θεώρησα που ήταν ένας ρόλος από γραφής πολυδιάστατος και με ενδιέφερε σαν χαρακτήρας να τη δημιουργήσω. Οπως επίσης, μου άρεσε πολύ και το κεντρικό θέμα της σειράς σαν πόνημα και ιδέα».

Ταυτίζεστε με τα θέλω της;

«Είναι αρκετά διαφορετική προσωπικότητα από μένα, και αυτό είναι το νόημα και το ενδιαφέρον σ’ αυτή τη δουλειά, να κατανοείς διαφορετικά θέλω και πιστεύω στους ήρωες που πας να πλάσεις».

Πιστεύετε πως από τη στιγμή που επέστρεψε στη Γερακιανή είναι ευτυχισμένη;

«Υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες που τη βαραίνουν ακόμη, μέχρι να μπορέσει να αισθανθεί χαρά και ασφάλεια».

Πληροφορίες αναφέρουν πάντως πως θα μιλήσει ξεκάθαρα στη μητέρα της για το παρελθόν της, ειδικά μετά την επίσκεψη του Ζαμάφτα. Ολη η οικογένεια θα σταθεί στο πλευρό της;

«Παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει η οικογένεια αυτή, είναι όλοι τους πολύ δεμένοι μεταξύ τους και υπάρχει πολλή αγάπη και στήριξη. Από αυτή την πλευρά, η Γιάννα είναι πολύ τυχερή που έχει όλη την οικογένεια στο πλευρό της».

Είδαμε να ζητά ο πατέρας της όπλο από τον Σαράντο προς ασφάλειά τους. Είναι ο Μανώλης ικανός για έγκλημα;

«Δεν ξέρουμε αν είναι ικανός για έγκλημα, αλλά νομίζω πως όταν ένας γονιός βάζει μπροστά τη ζωή του παιδιού του, μπορεί να κάνει και το φαινομενικά ακραίο για να το προστατεύσει».

Θα κλονιστεί η Γιάννα από τον θάνατο του Ζαμάφτα; Υπάρχει περίπτωση να εμπλέκεται;

Μαύρο Ρόδο εξελίξεις για την Γιάννα

«Ο θάνατός του θα είναι τεράστιο σοκ για εκείνη και για όσους θα είναι μάρτυρες σε αυτό. Θα συνδεθεί άρρηκτα κι εκείνη».

Τι θα γίνει από εδώ και πέρα με τον Σταυρίνο; Θα συνεχιστεί η σχέση τους, έστω και κρυφά;

«Το σίγουρο είναι πως αγαπιούνται ακόμη… Δεν ξέρουν όμως αν θα μπορέσει ποτέ να ευδοκιμήσει η αγάπη τους μέσα σε όλο αυτό το πλαίσιο από το οποίο ξεκίνησε και με όσα έγιναν».

Ομως ο Γιώργος καραδοκεί! Και πληροφορίες λένε ότι θα την κρατάει στο χέρι... Με ποιο τρόπο;

«Θα φανεί στα επόμενα επεισόδια».

Θα πάρει διαζύγιο από εκείνον κάποια στιγμή;

«Ο στόχος της είναι αυτός. Να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο του γάμου της με εκείνον».

Ο Σταυρίνος θα περπατήσει όπως τονίζουν όλοι. Να υποθέσουμε πως οι δυο τους θα προσπαθήσουν να φύγουν από το χωριό;

«Μας είναι και μας ακόμη άγνωστα όλα».

Ο Σαράντος δείχνει να εκτιμά την Γιάννα και εκείνη το ίδιο. Θα λέγατε πως οι δυο τους θα μπορούσαν ίσως στο μέλλον να συμμαχήσουν;

«Είναι φίλοι από παιδιά και συγχωριανοί. Νομίζω πως αν γίνουν περαιτέρω αποκαλύψεις ως προς τα δεινά που έχει προκαλέσει ο Μπόγρης στις περιπτώσεις τους, μπορεί και να χρειάζονταν ο καθένας τη βοήθεια του άλλου».

Η Γιάννα αγαπάει τον αδελφό της και ξέρει την αδυναμία που έχει εκείνος στην Ελισάβετ. Πως πιστεύετε πως θα αντιδράσει όταν κάποια στιγμή τον δει προδομένο;

«Είναι σίγουρο πως ως αδερφή του θα στενοχωρηθεί πολύ να βλέπει τον αδερφό της πληγωμένο ξέροντας πόσο αγαπούσε από μικρό παιδί την Ελισάβετ. Θα τον στήριζε ως προς τον πόνο του, και θα προσπαθούσε να τον βοηθήσει να αφήσει αυτή την ιστορία πίσω του».

Αξίζει στην ηρωίδα σας ένα χαρούμενο τέλος;

«Είναι σίγουρα από τις καλές καρδιές και ας έχει κάνει λάθη και μπερδεμένες επιλογές στη ζωή της. Της ήρθαν όλα πάνω κάτω και με πολλές ματαιώσεις σε όσα ονειρευόταν. Πιστεύω της αξίζει κάποια στιγμή να είναι ήρεμη και ευτυχισμένη». Υπενθυμίζουμε, βέβαια, πως αυτή που δεν θα έχει καλό τέλος στην σειρά θα είναι άλλη! Διαβάστε εδώ ποια θα ξεψυχήσει στην έναρξη της σειράς την επόμενη σεζόν!