Ήταν ξαφνικό: Η έκτακτη αλλαγή του ALPHA στις μέρες προβολής του Σασμού λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Σοκ για τους τηλεθεατές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ήταν ξαφνικό: Η έκτακτη αλλαγή του ALPHA στις μέρες προβολής του Σασμού λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Η τηλεοπτική σειρά Σασμός στις 22/12 ρίχνει αυλαία λόγω Χριστουγέννων και θα επιστρέψει τον Γενάρη ξανά για να καθηλώσει με τις εξελίξεις το τηλεοπτικό κοινό.

Το Youweekly.gr πέραν ότι παρακάτω σας έχει αναλυτικά τι θα συμβεί την τελευταία εβδομάδα προβολής του, σας αποκαλύπτει πως θα περιμένουμε λιγότερες μέρες από το κανονικό για να δούμε ξανά νέο επεισόδιο! Τι εννοούμε με αυτό;

Αντί να προβληθεί καινούργιο επεισόδιο την Δευτέρα οι ιθύνοντες του ALPHA αποφάσισαν να προσθέσουν στο πρόγραμμά τους και νέο επεισόδιο την Κυριακή έτσι για να ευχαριστήσουν λίγο περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό που τους στηρίζει κι έχει αγκαλιάσει εδώ και δυο ολόκληρα χρόνια την εν λόγω σειρά.

Τι θα δούμε την τελευταία εβδομάδα προβολής του Σασμού (18-22/12)

Οσο η Αργυρώ δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει τον Σταύρο που επιμένει να διεκδικεί το παιδί της, η Καλλιόπη προσπαθεί να προσαρμοστεί στο νέο της σπίτι και ο Μαθιός θέλει να συναντήσει τον αποστολέα των μηνυμάτων. Τέλος, η γιαγιά Ειρήνη και ο παπάς συνεργάζονται για να βοηθήσουν Αστέρη και Αργυρώ.

Διαβάστε με την ευκαιρία: «Στο τέλος θα...» - Ο παπά Μιχάλης "πρόδωσε" το φινάλε του Σασμού

Ο Αστέρης με τον Μαθιό, τον Παύλο και την αστυνομία σπεύδουν να προλάβουν το κακό στα χωράφια του Αγγελου, πριν να είναι αργά. Ξαφνικά από αντίπαλοι γίνονται σύμμαχοι. Κανείς από τους τρεις δεν μπορεί να πιστέψει πως για πρώτη φορά έχουν ένα κοινό στόχο. Η επόμενη μέρα βρίσκει την Ανω Ποριά ντυμένη στα μαύρα. Μια κηδεία λαμβάνει χώρα, βυθίζοντας το χωριό στο πένθος. Πιο συγκεκριμένα, η κηδεία της Φιλιώς συσπειρώνει το χωριό, όπου όλοι στέκονται στο πλευρό της Τζένης.

Ο Μανόλης δεν λείπει από το πλευρό της. «Εχεις εμάς τώρα. Δεν θα σε αφήσουμε ποτέ μόνη. Ημασταν και θα είμαστε η οικογένειά σου», την παρηγορεί, αλλά η Τζένη ξέρει καλά πως ήδη έχει μείνει μόνη πριν καν πεθάνει η γιαγιά της που τη μεγάλωσε. Εχει μείνει μόνη από την στιγμή που ο Νικηφόρος παραδέχτηκε πως θέλει να χωρίσουν, όχι γιατί δεν την αγαπά αλλά επειδή δεν βρίσκει πολλά κοινά πλέον μαζί της. Του χαμογελά αχνά και σκέφτεται τι μπορεί να είναι αυτό που θα της φέρει το μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Σασμός αποκλειστικό: Συνεργός σε υπόθεση θανάτου - Το ένοχο μυστικό του Παπά Μιχάλη

Η Αιμιλία επισπεύδει τις διαδικασίες αποφυλάκισης του μόνου ανθρώπου που μπορεί να αποκαλύψει την αλήθεια για τη δολοφονία του Κώστα και αυτός είναι ο Τόλης. Με λίγα ρούχα μέσα σε μια βαλίτσα και ανάμεσά τους το πολύτιμο γράμμα που του άφησε ο Κώστας, περνάει την πύλη των φυλακών αλλά η στιγμή αυτή δεν είναι όπως την έχει φανταστεί, ήρεμη και ξέγνοιαστη. Μέσα του κουβαλάει ένα τεράστιο μυστικό που αφορά στην οικογένεια Σταματάκη, που αν γίνει γνωστό, οι ζωές πολλών ηρώων θα τιναχτούν στον αέρα. Ο Βαγγέλης κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία στο μπαρ, ενώ την ίδια στιγμή η Νάντια περιμένει τον πατέρα της.

Ο Μαθιός σε ταραχή

Τι θα δούμε στον Σασμό την επόμενη εβδομάδα (19-22/12)

Διαβάστε με την ευκαιρία: Σασμός - σούπερ αποκλειστικό: Αργυρώ και Αστέρης κάνουν έρωτα - «Μη με αφήνεις»

Η Αργυρώ βλέπει τον Σταύρο να παίρνει το παιδί της μακριά της και ο Αστέρης που έχει καταλάβει τι συμβαίνει, θέλει να τη βοηθήσει. «Αργυρώ, θα είμαι εδώ. Βλέπω πως ο Σταύρος έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνος. Τι θέλεις να κάνουμε; Μήπως πρέπει να μιλήσεις στην αστυνομία;», τη ρωτάει, αλλά και εκείνη τα έχει χαμένα με τη συμπεριφορά που ανθρώπου που εμπιστεύτηκε και παντρεύτηκε. Ακόμα και η Μαρίνα όμως έχει αρχίσει να νιώθει ανήμπορη να βοηθήσει την Αργυρώ. Βλέπει το εγγόνι της να απομακρύνεται μέρα με τη μέρα από την αγκαλιά της και δεν ξέρει τι να κάνει για να βοηθήσει εκείνο και το παιδί της που μαραζώνει από τον πόνο.

«Θα σε βοηθήσει η Στέλλα, Αργυρούλα μου. Δεν θέλω να χάνεις τις ελπίδες σου. Απλά είναι πικραμένος ο Σταύρος και φέρεται σπασμωδικά αυτή τη στιγμή. Σύντομα θα καταλάβει το λάθος και θα επανορθώσει», καταφέρνει μόνο να της πει , αλλά ακόμα και αυτές οι κουβέντες δεν μπορούν να την κάνουν να νιώσει καλύτερα. Η Τζένη υποψιάζεται πως κάτι τρέχει ανάμεσα στον Νικηφόρο και τη Νάντια και ρωτά με ψυχραιμία τον Μανόλη. «Αυτή είναι ο λόγος που δεν ήθελε ο κολλητός σου να δώσει συνέχεια σε αυτό που είχαμε; Και να φανταστείς, εκείνος είχε επιμείνει να μη φύγω στην Αυστραλία», του λέει πικραμένη και ο Μανόλης τη διαβεβαιώνει πως ο Νικηφόρος δεν θα έκανε ποτέ κάτι που θα έβαζε τη φιλία τους σε κίνδυνο.

«Ξέρει πόσο μου αρέσει η Νάντια. Φίλοι είναι. Είμαι σίγουρος πως δεν θα έκανε ποτέ κάτι μαζί της, ακόμα και αν είχε συναισθήματα», υποστηρίζει. Ο Μαθιός συνεχίζει να είναι ταραγμένος και ετοιμάζεται να συναντήσει τον μυστηριώδη αποστολέα των μηνυμάτων. Αναρωτιέται ποιος μπορεί να κρύβεται από πίσω, ενώ έχει και φόβο μην ανακαλύψει κάτι η Βασιλική και μπουν ερωτηματικά στη σχέση τους. Ο Παύλος βρίσκει τον Σταύρο για να ξεκαθαρίσουν το θέμα του παιδιού. «Κοπέλι μου, ακόμα και δίκιο να έχεις, με τη συμπεριφορά σου διαλύεις κάθε διάθεση της γυναίκας σου να τα βρείτε ξανά. Μαζί της έχεις τα προβλήματα, το παιδί τι το μπλέκεις. Το παιδί πρέπει να είναι με τη μητέρα του, το ξέρεις καλά αυτό, έτσι δεν είναι;», τον ρωτάει αλλά ο Σταύρος είναι έτοιμος να φτάσει την κατάσταση στα άκρα. Ο Ευθύμης δέχεται επίθεση, ενώ ο Λευτέρης κινδυνεύει εξαιτίας του.

Ο Παύλος ξανά στο γραφείο της Αιμιλίας

Η Νάντια αποκαλύπτει τις υποψίες για τον πατέρα της στο πλέον ακατάλληλο πρόσωπο, γεγονός που θα την οδηγήσει σε νέες περιπέτειες. Ο Παντελής εξομολογείται το οικονομικό του αδιέξοδο στον Μανόλη. «Δεν καταλαβαίνω πώς έμπλεξες, πατέρα, εσύ σε αυτό. Νόμιζα πως το καφενείο έβγαζε τα έξοδά του και πως δεν είχες χρωστούμενα από τους προμηθευτές σου. Μη στενοχωριέσαι όμως, θα βρω τρόπο για να πληρώσεις όσα χρωστάς αλλά και ν’ αρχίσεις να αποταμιεύεις από την αρχή. Απλά δώσε μου λίγο χρόνο ακόμη». Ο ίδιος θα προβεί σε μια παράτολμη κίνηση για να βοηθήσει την οικογένειά του.

Η ένταση μεταξύ της Αργυρώς και του Σταύρου κλιμακώνεται. Ο Παύλος επισκέπτεται την Αιμιλία και ζητά να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. «Κάναμε λάθη και οι δυο μας, αλλά ποτέ δεν σταματήσαμε να αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Οσο καιρό έλειπα η σκέψη μου ήταν σε σένα. Οταν ήρθα και σε βρήκα στην αγκαλιά του Δημήτρη τρελάθηκα αλλά δεν σκοπεύω να σε αφήσω σε εκείνον. Θέλω να κάνουμε μια νέα προσπάθεια. Ξέρεις κι εσύ ότι υπάρχει ακόμα αγάπη μεταξύ μας», της ομολογεί. Η Καλλιόπη αποφασίζει να κάνει μια νέα αρχή, την ώρα που ένα πρόσωπο που γνωρίζει όλη την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή, εμφανίζεται στο προσκήνιο. Ο Τόλης μετά από καιρό κάνει βόλτες στο νησί και δεν διστάζει να πάει να βρει τον Αστέρη, το μόνο πρόσωπο που είχε κοντά του κατά την παραμονή του στη φυλακή. Το γράμμα του Κώστα που μαρτυρεί τον φόνο που έκανε ο αδελφός του παραμένει στην τσέπη του, αλλά δεν ξέρει ακόμα αν είναι η κατάλληλη στιγμή για να του το δείξει.