Γη της Ελιάς: «Την προετοιμάζεις για μητριά της κόρης μου;» - Τραγικός χωρισμός για Φίλιππο και Βασιλική

Το βίντεο που δημοσίευσε το MEGA πριν καν προβληθεί ολόκληρη η σκηνή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: «Την προετοιμάζεις για μητριά της κόρης μου;» - Τραγικός χωρισμός για Φίλιππο και Βασιλική

Μπορεί να έχουμε αποκλειστικά το τραγικό τέλος της Μυρτάλη στην σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς, ωστόσο, ακόμη μια συγκλονιστική εξέλιξη έρχεται να "ταράξει τα νερά". Ο χωρισμός της Βασιλικής και του Φίλιππου, ενώ αγαπητού πολύ ζευγαριού... είναι γεγονός.

Το Mega δημοσίευσε στο κανάλι του στο Youtube διάφορα αποσπάσματα από τα νέα επεισόδια της σειράς που ετοιμάζεται να έρθει και πάλι στις οθόνες μας από τις 15/1.

Οι τρεις καθηλωτικές σκηνές στο νέο επεισόδιο της Γης της Ελιάς

H Μυρτάλη στα νέα επεισόδια θα δούμε να καταστρέφεται οικονομικά. Αφού η οικογένεια της θα τα πάρει λεφτά και εταιρία. Οι κινήσεις που ακολούθησε τελικά είχαν άσχημη κατάληξη και αυτό οφείλεται στην "τρέλα" που την είχε κυριεύσει και για αυτό είχε απομακρύνει από κοντά της όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μπορεί στον πρώτο κύκλο της σειράς να ήταν ένας πολύ αγαπητός χαρακτήρας, όμως στον δεύτερο, φάνηκε πως μέσα της έκρυβε πολλά περισσότερα από ότι πιστεύαμε.

Από την άλλη η σχέση της με τον Αλέξη πάει από το κακό στο χειρότερο, εκτός του ότι έχει ξεκινήσει να τρελαίνεται ξανά και να φαντασιώνεται πως την σκοτώνει, η αποκάλυψη πως η μητέρα του έχει σύντροφο κάνει την κατάσταση του ακόμη πιο άσχημη....

Στο πρώτο επεισόδιο μετά τα Χριστούγεννα θα δούμε να πηγαίνει να πνίξει την Μυρτάλη... θα τα καταφέρει;

Οι τηλεθεατές στο πρώτο επεισόδιο για το 2023 θα παρακολουθήσουν ακόμη μια άσχημη σκήνη. Βασιλική και Φίλιππος θα χωρίσουν...

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει στη Μάνη θα φτάσει μια παλιά συμφοιτήτρια του Φίλιππου και δυστυχώς έχει ξεχάσει να πει στην Βασιλική πως στην πραγματικότητα ήταν και... σύντροφος του. Για κακή του τύχη όμως η γυναίκα του θα βρει στο τάμπλετ φωτογραφία που του είχε στείλει με μαύρα εσώρουχα... εκείνη λοιπόν είναι η στιγμή που θα τα πάρει και θα του πει να χωρίσουν.

«Την προετοιμάζεις για μητριά της κόρης μου; Μη μου μιλάς. Φύγε να μη σε βλέπω μπροστά μου. Χωρίζουμε», φωνάζει.

Δείτε επίσης εδώ τις 10 πιο συγκλονιστικές στιγμές των νέων επεισόδιο.