Έκτακτη απόφαση του ALPHA για την σειρά Αυτή η νύχτα μένει - Τι συνέβη

Αφορά όλους τους τηλεθεατές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτη απόφαση του ALPHA για την σειρά Αυτή η νύχτα μένει - Τι συνέβη

Από τις 19 Ιανουαρίου η αγαπημένη σειρά του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει, αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες μας και θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 22:40.

Μάλιστα, στα επόμενα επεισόδια, θα αποκαλυφθεί πως η Μαρίνα είναι ζωντανή, όπως γράφει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της Γιάννας Παπανικολάου στο περιοδικό TiViSirial! Η Μαρίνα, όπως λένε οι αποκλειστικές μας πληροφορίες, δεν πέθανε στο τροχαίο δυστύχημα που υποτίθεται πως έχασε τη ζωή της, αλλά φρόντισε να εξαφανιστεί προκειμένου να γλιτώσει απ’ όλους και απ’ όλα. Να γλιτώσει από τον γάμο που δεν ήθελε, από την προδοσία και τον χωρισμό του μεγάλου της έρωτα, από τις απειλές για την απιστία της, αλλά και για τη δολοφονία που διέπραξε.

Οταν λοιπόν το αμάξι της έπεσε στον γκρεμό, ύστερα από σαμποτάζ που έκανε ο ίδιος ο Χρήστος για να εκδικηθεί το φευγιό της, εκείνη βγήκε με μερικά χτυπήματα, αλλά αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την ατυχία αυτή προς όφελός της και να φύγει μακριά έχοντας πάνω της μεγάλο χρηματικό ποσό. Η επιστροφή της θα γίνει σε επόμενα επεισόδια της σειράς και αναμένεται να φέρει τεράστιες ανατροπές στις ζωές όλων (διαβάστε εδώ την συνέχεια).

Η απόφαση του ALPHA για την σειρά Αυτή η νύχτα μένει

Μέχρι τότε όμως, μέσα από δυο τηλεταινίες ζούμε την ιστορία της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» από την αρχή. Συγκεκριμένα απόψε 12/1 και αύριο στις 23:00, όσα ζήσαμε τους τελευταίους μήνες στο Αγρίνιο του ‘84 ζωντανεύουν και πάλι στις οθόνες μας.

Εκεί, γνωρίσαμε τον Χρήστο και τον Στρατή. Δύο δυνατούς, βαθιά πληγωμένους άντρες που η αγάπη τους για την ίδια γυναίκα, τους έχει κάνει εχθρούς. Η Μαρίνα, που πάντα αγαπούσε τον Στρατή, αποφασίζει να παντρευτεί τον Χρήστο. Δημιουργούν μια όμορφη οικογένεια με δύο κόρες που υπεραγαπούν, μέχρι τη στιγμή που η Μαρίνα ξαναβρίσκεται με τον Στρατή και αποφασίζουν να ζήσουν ό,τι απαρνούνταν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Η μοίρα, όμως, είχε άλλα σχέδια. Η Μαρίνα φθάνει μέχρι το φόνο λίγο πριν χάσει και τη δική της ζωή. Ο Χρήστος μετά το θάνατό της μαθαίνει ότι αγαπούσε πάντα έναν άλλον άντρα και πάνω στον τάφο της ορκίζεται εκδίκηση. Η σύγκρουση των δύο αντρών είναι σφοδρή και συμπαρασύρει τα πάντα γύρω τους.

Διαβάστε επίσης: Αυτή η νύχτα μένει: Θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων όταν προβληθεί στην τηλεόραση - Καρέ καρέ η σκηνή του βιασμού της Μυρτώς

Ο Στρατής συναντά τη νεοφερμένη Ζέτα, και παρά τα πολλά εμπόδια δεν μπορούν να αγνοήσουν τα αισθήματά τους. Η Ζέτα φθάνει στο Αγρίνιο μαζί με τη Νίτσα κυνηγημένες και οι δυο από την ίδια τη ζωή, αναζητώντας ένα μέρος να νιώσουν ασφάλεια. Η Νίτσα έχει περάσει μια δύσκολη ζωή και δεν εμπιστεύεται τους ανθρώπους μέχρι που στο δρόμο της έρχεται ο Γιώργης, ο αδελφός του Χρήστου. Ανοιχτόκαρδος και καλοσυνάτος διεκδικεί τη Νίτσα από την πρώτη στιγμή που την αντικρίζει.

Η οικογένεια του Στρατή είναι το «Όνειρο» και οι άνθρωποί του. Η Διαμάντω, ο πιο κοντινός του άνθρωπος έχει τη δική της πονεμένη ιστορία και ένα παιδί που μεγαλώνει μόνη. Η Νίκη καλόκαρδη και περήφανη αγαπά τη νύχτα αλλά και τον Στρατή μόνο που εκείνος δε νιώθει το ίδιο. Η Μυρτώ το κορίτσι που πουλά λουλούδια, ο Πόντικας, η ψυχή του μαγαζιού, ο Πέρης, ο Φώτης, ο Μάικ, ο Σήφης στηρίζουν ο ένας τον άλλον σαν πραγματική οικογένεια.