Πολύ ενδιαφέρουσες αναμένονται να είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο σημερινό (17/01) επεισόδιο στην σειρά του STAR, «Τρία Μίλια» καθώς ο Μιχάλης και ο Νικόλας κάνουν τεστ πατρότητας και όχι μόνο.
Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πήγε από τηλεθέαση), o Μιχάλης αποφασίζει να ανακαλύψει την πραγματική ταυτότητα του φυσικού του πατέρα. Ο Πέτρος μαθαίνει πως ο Νικόλας, όσο ήταν ακόμη με τη μητέρα του, ήταν εpωτευμένος με άλλη γυναίκα. Αυτή, όμως, δεν είναι η μοναδική αποκάλυψη που θα τον συνταράξει.
Αναλυτικά οι σημερινές 17/1 εξελίξεις για την σειρά «Τρία Μίλια»
Επεισόδιο 150
Ο Νικόλας παραδέχεται ότι είχε δεσμό μαζί της και ο Μιχάλης του ζητάει να κάνουν τεστ DNA, για να δουν αν ο ίδιος είναι γιος του. Στο νησί εξαπλώνεται η φήμη ότι ο Μιχάλης πίνει την ώρα του ιατρείου και η Φωτεινή προσπαθεί να τον παρηγορήσει και να τον προστατεύσει από τα κουτσομπολιά.
Η Κάτια συναντάει στον δρόμο τον Νικόλα και αναστατώνεται πολύ, όταν εκείνος τη ρωτάει ευθέως αν ο Μιχάλης είναι δικό του παιδί. «Τι είναι αυτά που με ρωτάς; Τα χρόνια έχουν περάσει και καλό θα ήταν να σεβαστούμε όσα ζήσαμε τότε. Δεν κάνει σε κανέναν μας καλό να θυμόμαστε ιστορίες του παρελθόντος», του επισημαίνει και τον αποφεύγει. Ο Νικόλας πηγαίνει στην κλινική για να κάνει το τεστ πατρότητας, αλλά την ίδια ώρα φτάνει εκεί και ο Γεράσιμος.
Τι θα δούμε αύριο 18/1
Επεισόδιο 151
Ο Γεράσιμος μαθαίνει για το κοινό παρελθόν της Κάτιας και του Νικόλα και ταράζεται πολύ. Ο Τίμος και ο Ευθύμης ανακαλύπτουν νέα στοιχεία για την εταιρεία με το μυστηριώδες λογότυπο.
Ο Γεράσιμος γυρίζει στο σπίτι πολύ ταραγμένος και λογομαχεί με την Κάτια. Εκείνη φεύγει από το σπίτι και συναντάει έναν επικίνδυνο άνθρωπο από το παρελθόν.


">
">
">
">
">
">
">