Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (17/01): Παναγής και Κατερίνα αποφασίζουν πως η υιοθεσία είναι η λύση που ψάχνουν

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (17/01):  Παναγής και Κατερίνα αποφασίζουν πως η υιοθεσία είναι η λύση που ψάχνουν

Τρίτη (17/1) σήμερα και η καθημερινή σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» είναι εδώ με ένα ακόμη επεισόδιο ανατροπών.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πόσο έφτασε σε νούμερα τηλεθέασης), ο Πετράν και η Αγγέλα έρχονται όλο και πιο κοντά μεταξύ τους. Πιο κοντά προσπαθεί να έρθει κι ο Χαραλάμπης με την Καλλιόπη, όμως μια αναπάντεχη ειδοποίηση από την Εφορία, που αποκαλύπτει πως η γλυκιά μπουγάτσα είναι ακόμα παντρεμένη, θα ταράξει τα νερά για τα καλά. Κι ενώ ο Πετράν φαίνεται πως έχει μια νέα ιδέα για να πάρει εκδίκηση, μια απρόσμενη επιστροφή στο χωριό θα ταράξει τον Θύμιο, που ψάχνει… τρύπα να κρυφτεί!

Αναλυτικά οι σημερινές 17/1 εξελίξεις για το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Επεισόδιο 92

H Ζαφείρω έχει αποφυλακιστεί λόγω... αμνησίας και το μόνο που θυμάται είναι ο έρωτάς της για τον Θύμιο. Ο Εγκέφαλος έρχεται στον Πλάτανο και ισχυρίζεται πως θέλει να κάνει νέους φίλους. Την ίδια ώρα, η Αγγέλα που ξέρει την αλήθεια για τον δρόμο, ετοιμάζεται να αγοράσει τα χωράφια της Βαλέριας κοψοχρονιά.

Κι ενώ Παναγής και Κατερίνα αποφασίζουν πως η υιοθεσία είναι η λύση που ψάχνουν, ο Πετράν τους σκάβει για ακόμα μια φορά τον λάκκο. «Ο,τι και να σκεφτείτε να κάνετε θα με βρίσκετε μπροστά σας. Οσο περνάει από το χέρι μου, η ζωή σας θα γίνεται ανυπόφορη», μονολογεί.

Τι θα δούμε αύριο 18/1

Επεισόδιο 93

Ο Εγκέφαλος συνεχίζει να κινεί τα νήματα στον Πλάτανο, ενώ η Καλλιόπη είναι έξαλλη με την κοροϊδία του Χαραλάμπη και τον εγκαταλείπει μια για πάντα. Την ίδια στιγμή η Κατερίνα ψάχνει απεγνωσμένα για δουλειά και ο Βάρσος της δίνει τη «λύση».