Σασμός: «Κάνει τη δουλειά του και τα...» - Η σκηνή που συγκίνησε το κοινό και η αποκάλυψη του τηλεοπτικού "Παντελή"

Ποια είναι άραγε;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Σασμός: «Κάνει τη δουλειά του και τα...» - Η σκηνή που συγκίνησε το κοινό και η αποκάλυψη του τηλεοπτικού

Η τηλεοπτική σειρά του Alpha, «Σασμός» μετά την διακοπή των χριστουγεννιατικων διακοπών έχει μπει δυναμικά με τα νέα επεισόδια (δείτε εδώ τι θα γίνει απόψε 24/1) να αφήνουν άφωνους όλους του τηλεθεατές και όχι μόνο. Μετά τις αποκαλύψεις του Ορφέα Αυγουστίδη για το τέλος της σειράς (δείτε εδώ τα όσα είπε), όλοι αναμένουν την συνέχεια.

Το πρωί της Τρίτης (24/1) ο Στάθης Μαντζώρος ή αλλιώς ο σκληρός "Παντελής" μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Στούντιο 4» και αποκάλυψε ποια είναι η αγαπημένη και πιο συγκινητική σκηνή για αυτόν και την οικογένεια του που είναι οι πιο πιστοί του θαυμαστές.

Διαβάστε επίσης: Απαράδεκτη σκηνή: «2023, δεν ντρέπεστε λίγο;» - Έξαλλοι οι χρήστες του Twitter με τον Σασμό!

Η αποκάλυψη του τηλεοπτικού "Παντελή" για τον Σασμό

Στον καναπέ της εκπομπής “Στούντιο 4” κάθισε σήμερα ο Στάθης Μαντζώρος. Ο ηθοποιός που τις τελευταίες δυο σεζόν βρίσκεται στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός» μίλησε για το πως διαχειρίζεται την αναγνωρισιμότητα σε σχέση με τα παιδιά του αποκαλύπτοντας μάλιστα και τη σκηνή που έκανε τον έναν από τους δυο γιους του να συγκινηθεί.

«Είδαμε μαζί με τους δυο γιους μου τη σκηνή που είχα με τον Μανόλη που είναι πατέρας γιος. Ο μικρός εντάξει, αλλά, ο μεγάλος συγκινήθηκε. Μου λέει μπαμπά… Είδε τη σφιχτή αγκαλιά πατέρα-γιου και κατάλαβε ότι ο Μανόλης θέλει να βοηθήσει τον μπαμπά που είναι σε μια δύσκολη στιγμή και αυτό το πράγμα, τους έφερε κοντά και τους έδεσε. Κάναμε μια κουβέντα πάνω σε αυτό.

Δε δίνω όμως μεγαλύτερη διάσταση στον μπαμπά που κάνει τηλεόραση. Δεν έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά μας. Κάνει τη δουλειά του και τα υπόλοιπα πράγματα κυλούν όπως κυλούσαν» εξομολογήθηκε ο Στάθης Μαντζώρος.

Η σκηνή που όλοι οι τηλεθεατές του Σασμού περιμένουν τόσο καιρό

Μπορεί το χθεσινό (23/1) επεισόδιο του Σασμού να έφερε πολλές αποκαλύψεις και ανατροπές (δείτε εδώ τι συνέβη) αλλά απόψε, Τρίτη 24/1, ένα γεγονός που πολυσυζητήθηκε αρκετά θα φανερωθεί στην κάμερα!

Ο Σταύρος υποβάλλει μήνυση στον Αστέρη, που αρνείται να χρησιμοποιήσει τον εκβιασμό του για ελαφρυντικό, για να μην εκθέσει την Αργυρώ. Την ίδια στιγμή ο Ευθύμης κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη για τον Παύλο στην Αιμιλία, η οποία μένει εμβρόντητη. Παράλληλα η Αννα παίρνει μια κρίσιμη απόφαση για τον γάμο της. Μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει από το σπίτι, αφήνοντας μόνο τον Παντελή που δεν έχει ιδέα πού θα βρίσκεται και ακόμα περισσότερο τι θα λέει στο καφενείο για να καλύψει τη φυγή της.

Στο μεταξύ, η Καλλιόπη -που βλέπει πόσο ζεστά έχει πάρει η Βασιλική το θέμα της Νάντιας- συνεννοείται με τον Μαθιό να το ψάξουν περισσότερο. «Ψάξε, κοπέλι μου, λίγο το βιος της κοπέλας αυτής. Πολύ απότομα μπήκε στην οικογένειά μας και δεν μου γιομίζει το μάτι. Δεν μπορεί τυχαία να έφτασε στο κατώφλι μας», του λέει και εκείνος της υπόσχεται να το ερευνήσει λίγο περισσότερο. Λίγο αργότερα, ο Λευτέρης φτάνει στα όριά του, ενώ η Τζένη παίζει το τελευταίο της χαρτί με τον Νικηφόρο. Του ζητάει να βρεθούν και όταν εκείνος εμφανίζεται μπροστά της, του αποκαλύπτει πως είναι έγκυος. «Τι έγινε λέει; Από πότε είσαι έγκυος; Γιατί δεν μου το είπες νωρίτερα;», την κατακεραυνώνει.

Σασμός τζέννη εγκυος

Η Τζένη δεν ξέρει τι να του απαντήσει, αλλά την ίδια στιγμή είναι αποφασισμένη να τον κρατήσει στη ζωή της με κάθε κόστος. Στο μεταξύ εκείνος έχει αρχίσει να αγχώνεται με την τροπή που θα πάρει η ζωή του αν η πρώην κοπέλα του αποφασίσει να κρατήσει το παιδί του. «Εχεις πάει στον γιατρό; Θέλεις να πάμε μαζί; Φαντάζομαι πως αρχικά θα πρέπει να κάνεις κάποιες εξετάσεις για να σιγουρευτείς πως η εγκυμοσύνη σου εξελίσσεται ομαλά», της λέει αλλά και πάλι δεν βρίσκει λόγια να του πει. Δείχνει να τα έχει χαμένα από τη συμπεριφορά του. Εκείνος πάντως ανυπομονεί να μιλήσει στη Βασιλική και τον Μαθιό για τις εξελίξεις αυτές που κανένας δεν περίμενε.

Η συνέχεια...

Ο Ευθύμης ζητά από τον Μαθιό τα χρωστούμενα του Στεφανή. «Ηταν ξάδελφός σου και η αλήθεια είναι πως πολλές φορές μου είχε ζητήσει χρήματα. Μια για τα χωράφια, μια για το σπίτι του. Δεν είμαι τράπεζα, Μαθιό, και κάποιος έστω και αργά θα πρέπει να μου ξεπληρώσει όλα αυτά τα χρήματα», του εξηγεί. Ο Μαθιός ταράζεται που ανακαλύπτει τις συναναστροφές του ξαδέλφου του, ενώ η Καλλιόπη μαθαίνει για τον καβγά του Αστέρη με τον Σταύρο και τη ζώνουν τα φίδια.

Η Αργυρώ παλεύει για το αν πρέπει να πει την αλήθεια στον Αστέρη για τον Πετρή και η Μαρίνα την ενθαρρύνει, όπως και η γιαγιά Ειρήνη. «Είναι δικαίωμά του να ξέρει και καλύτερα είναι να το μάθει τώρα. Δύο χρόνια τώρα αγνοεί την ύπαρξη του παιδιού του και θα πληγωθεί πολύ όταν μάθει την αλήθεια. Σου έχει σταθεί ο άντρας αυτός, Αργυρώ, και το λιγότερο που μπορείς να του κάνεις είναι να του μιλήσεις για το παιδί που στερήθηκε αυτά τα χρόνια. Το παιδί σας», της τονίζει η μητέρα της. Ομως η Ασπα έχει εντελώς αντίθετη άποψη. Της εξηγεί πως το καλύτερο για όλους θα είναι να μη μάθει ποτέ την αλήθεια. Ξέρει πως μόνο έτσι οι δυο τους θα κρατηθούν σε απόσταση.

Η Νάντια δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση από τη Βασιλική και ξαφνιάζει τον Μαθιό και τον Νικηφόρο που δεν ξέρει τι να κάνει μετά την αποκάλυψη της Τζένης. «Τι είδους αστείο είναι αυτό που μου κάνεις, μητέρα;», τη ρωτά και συνεχίζει: «Για ποιο λόγο της είπες να έρθει να μείνει μαζί μας; Δεν έχουμε καμία συγγενική σχέση μαζί της, γνωρίζεις ότι έχω αρχίσει να τρέφω συναισθήματα και εσύ με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Ποιος ξέρει τι θα βάλει με το μυαλό της τώρα η Τζένη. Ξεχνάς αλήθεια ότι εκείνη έχει μέσα της το παιδί μου και όπως και να έχει θα πρέπει να σταθώ στο πλευρό της;», καταλήγει.

Η Βασιλική τού εξηγεί με καλή διάθεση πως οφείλει να βοηθήσει ένα κορίτσι που είναι μόνο στη ζωή και έχει ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ από την κοινωνία. Και πάλι όμως δεν συμμερίζεται την απόφασή της να μείνει στο σπίτι τους. Ο Παύλος και η Αιμιλία έρχονται κοντά μετά την αποκάλυψη του Ευθύμη, ενώ η Αννα φέρνει οικογενειακό κλίμα στο σπίτι τού Λευτέρη και της Θοδώρας όσο ο Παντελής προσπαθεί να καλύψει την απουσία της στο χωριό.