Γη της Ελιάς (3/3): «Εντάξει λοιπόν! Ναι, εγώ σκότωσα! Δεν μετανιώνω καθόλου» - Επιτέλους θα πληρώσει για τους φόνους

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της Ελιάς (3/3): «Εντάξει λοιπόν! Ναι, εγώ σκότωσα! Δεν μετανιώνω καθόλου» - Επιτέλους θα πληρώσει για τους φόνους

Άκρως καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 3/3 διπλό επεισόδιο της σειράς Γη της Ελιάς. Ο Αλέξης αποκαλύπτει τη δολοφονία που διέπραξε στην Μυρτάλη, ενώ Πότης και Άννα θα δουν μπροστά στα μάτια τους μια σκληρή δολοφονία.

Οι σημερινές 3/3 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Ο Αλέξης, πιεσμένος, αποφασίζει να πάρει το ρίσκο και ομολογεί τον φόνο του Γεράσιμου στη Μυρτάλη: «Εντάξει λοιπόν. Ναι, εγώ σκότωσα τον Γεράσιμο και καλά του έκανα. Δεν μετανιώνω καθόλου. Εξάλλου τον είχα προειδοποιήσει για το καλό του να μείνει μακριά από τη μάνα μου». Η Μυρτάλη, παρότι το είχε καταλάβει, σοκάρεται όταν τον ακούει να το παραδέχεται και να μιλάει έτσι και σκέφτεται πολύ σοβαρά να πάει να τον καταδώσει στην αστυνομία.

Ο Ισίδωρος πέφτει από τα σύννεφα όταν μαθαίνει πως η Αμαλία δεν είναι αυτό που φαίνεται και αλλάζει στάση απέναντί της. Μαθαίνει ότι όταν χώρισε, κατόρθωσε χωρίς να έχει παιδιά ή να είναι ανήμπορη, να πάρει δύο διαμερίσματα στην Αθήνα από τον πρώην άντρα της. Ο Ισίδωρος αμέσως καταλαβαίνει ότι αυτή η γυναίκα είναι πονηρή και αδίστακτη και μάλιστα με την πρώτη ευκαιρία τής δείχνει ότι ξέρει το παρελθόν της. Την ίδια στιγμή η Αντιγόνη δείχνει να ασφυκτιά από τις πιέσεις του Αρη να δουν τη σχέση τους πιο σοβαρά και η Ισμήνη υποψιάζεται πως είναι ζήτημα χρόνου να χωρίσουν.

Δείτε επίσης: «Χωρίζουμε!» - Σούπερ αποκλειστικό!

Στο μεταξύ ο Κουράκος εντοπίζει τα αντισυλληπτικά της Ευτυχίας και συνειδητοποιεί πως δεν έχει πάρει στα σοβαρά τη σχέση τους: «Κάνεις λάθος, απλά θέλω να είμαι σίγουρη. Δεν θέλω να αναγκαστείς να είσαι μαζί μου επειδή θα μείνω έγκυος», ισχυρίζεται. Λίγο αργότερα ο Πότης και η Αννα, μόνοι και οι δύο, αποφασίζουν να πάνε μαζί για φαγητό. Εκεί που περπατάνε για την ταβέρνα περνάει μια μηχανή και πυροβολεί μια γυναίκα σχεδόν μπροστά τους.

Αμέσως τηλεφωνούν στην αστυνομία και ο Κουράκος σπεύδει στο σημείο όπου έγινε η δολοφονία και προσπαθεί να συλλέξει στοιχεία, ζητώντας τους να περάσουν να καταθέσουν για όσα είδαν. Ο Ισίδωρος ανησυχεί για τη Μαρίνα, ενώ παράλληλα της έχει ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη, ενώ η Αρετή, με σκοπό να μπει στο μάτι του Στάθη, κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Ανδρέα, η παρουσία του οποίου στη ζωή της εξυπηρετεί τα σχέδια και τους στόχους της. Την ίδια στιγμή η Μυρτάλη σκέφτεται ξανά να πάει και να καταγγείλει τον Αλέξη στην αστυνομία για τη δολοφονία τού Γεράσιμου.

Διαβάστε επίσης: Χωρίζουν και τα φτιάχνουν με άλλους! Εκείνη κάνει σχέση με τον Πότη

Η Ασπασία μιλάει στη Δήμητρα για κάτι που ανακάλυψε στο γραφείο τού Δημοσθένη, καθώς έχει αρχίσει να αμφιβάλλει για πολλά πράγματα. Στο μεταξύ ο Ισίδωρος κάνει κουβέντα στη Μαρίνα και τελικά την πείθει να μπει συνδικαιούχος στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Μάνου: «Εντάξει, θα το κάνω, αν και δεν το βρίσκω απαραίτητο. Θα μπω μόνο και μόνο επειδή το θέλετε», συμφωνεί.

Δείτε επίσης: «Τι θέλετε από μένα, ποιοι είστε;» - Δύσκολες ώρες για την Μαρίνα

Στο μεταξύ η Ειρήνη κρατάει το φλερτ της με τον Λεωνίδα κρυφό, αλλά οι γονείς της το υποψιάζονται: «Πρόσεξε καλά, μην κάνεις ξανά τα ίδια, θα φύγεις από εδώ μέσα», την προειδοποιούν. Την ίδια στιγμή ο Φίλιππος και η Βασιλική βγαίνουν ραντεβού και κάνουν μια «τρέλα» για να αναζωπυρώσουν το πάθος τους, ενώ η Μυρτάλη πάει στην αστυνομία για να κάνει αίτηση για άδεια οπλοφορίας, τελικά όμως καταλαβαίνει ότι δεν θα είναι και τόσο εύκολο όσο νόμιζε... Λίγο αργότερα ο Στάθης και η Εύα συναντιούνται στον δρόμο και μιλάνε, από απόσταση όμως τους βλέπει ο Χρήστος και το παρεξηγεί! Την ίδια ώρα η Ιουλία ανακοινώνει στον Ισίδωρο:

«Θέλω να ξέρεις πως τον Ιούνιο παντρεύομαι με τον Στάθη κι επειδή ο γάμος μας θα είναι πολιτικός, καταλαβαίνεις ποιος θα τον κάνει. Απλά σου το λέω από τώρα για να αρχίσεις να το χωνεύεις σιγά- σιγά». Παράλληλα, το κρυφό ειδύλλιο Γιώργη-Ευτυχίας συνεχίζει να αποκαλύπτεται, καθώς ο Στάθης τους βλέπει να φιλιούνται και φυσικά το λέει στην Ιουλία: «Είδα τον πρώην άντρα σου με την Ευτυχία να φιλιούνται», της λέει και η Ιουλία δεν δείχνει καθόλου πικραμένη! Τέλος, η υιοθεσία της Αγγελικής εγκρίνεται και η μικρή είναι πλέον επίσημα μια Βρεττάκου!