Γη της Ελιάς 12/3: «Θα φάει η μούρη της χώμα» - Πιάνουν στα πράσα Γιώργη και Ευτυχία!

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς του Mega

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γη της Ελιάς 12/3: «Θα φάει η μούρη της χώμα» - Πιάνουν στα πράσα Γιώργη και Ευτυχία!

Χαμός αναμένεται να γίνει στο αποψινό 12/3 επεισόδιο της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς καθώς ο Στάθης θέλει να μάθει για το παρελθόν της Ιουλίας, αλλά εκείνη αρνείται να του μιλήσει.

Οι αποψινές 12/3 της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 126

O Στάθης θέλει να μάθει για το παρελθόν της Ιουλίας, αλλά εκείνη αρνείται να του μιλήσει. Το ζευγάρι καβγαδίζει και ο Στάθης φεύγει θυμωμένος. Την ίδια στιγμή η Δήμητρα βρίσκεται σε περιπολία τη στιγμή που λαμβάνει σήμα για μια γυναίκα που κινδυνεύει. Στη συνέχεια κυνηγάει τον δράστη, τον ακινητοποιεί και τον συλλαμβάνει. Στο μεταξύ οι εντάσεις μεταξύ της Δήμητρας και της Αλκμήνης συνεχίζονται.

Διαβάστε επίσης: Αποχωρεί από την Γη της Ελιάς πρόσωπο "φωτιά" - Το επιβεβαίωσε ο Ανδρέας Γεωργίου στον αέρα του OPEN

Η Ιουλία κάνει εξαιρετική δουλειά σαν γραμματέας και ο Ισίδωρος μπαίνει στον πειρασμό να της ζητήσει να παραμείνει μόνιμα σε αυτή τη θέση. Την ίδια ώρα ο Πότης μαθαίνει ότι ο Ανδρέας έχει σκοπό να ανοίξει μαγαζί ανταγωνιστικό με αυτό της Αρετής και φοβάται την αντίδρασή της όταν το ανακαλύψει. Λίγο μετά ο Στάθης επιστρέφει στο σπίτι και, μετανιωμένος, ζητάει συγγνώμη από την Ιουλία, ενώ η Μυρτάλη και ο Αλέξης βλέπουν τον Γιώργη με την Ευτυχία στο βουνό και καταλαβαίνουν ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Τι θα δούμε αύριο, Δευτέρα 13/3;

Η Μυρτάλη γίνεται έξαλλη με την αποκάλυψη της σχέσης του Κουράκου με την Ευτυχία και αποφασίζει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Ετσι πηγαίνει να βρει την Ευτυχία στο σπίτι της και της επιτίθεται. Μάλιστα την κατηγορεί: «Εσύ φταις. Μπήκες ανάμεσα στο ζευγάρι και τους χώρισες. Εσύ ήσουν η αιτία του διαζυγίου του Κουράκου από την Ιουλία», της φωνάζει και τη χαστουκίζει. Η Ευτυχία μένει άναυδη: «Σήκω και φύγε τώρα από το σπίτι μου. Εξω!», της λέει και τη διώχνει, ενώ ξεσπά σε κλάματα.

Ο Δημοσθένης υποψιασμένος ότι κάτι συμβαίνει, ξεκαθαρίζει στην Ασπασία: «Ακου να δεις, η μπατσίνα δεν θα ξαναπατήσει εδώ μέσα! Να μην την ξαναδώ, το κατάλαβες;», της τονίζει. Την ίδια στιγμή ο Στάθης μαθαίνει πως ο Πότης γλυκοκοιτάζει την Αννα και αρχίζει να του κάνει πλάκα, ενώ ο Αλέξης εξακολουθεί να αποφεύγει τη Μαργαρίτα κι εκείνη βάζει τον Φίλιππο να μεσολαβήσει προκειμένου να μάθει αν είναι καλά: «Φίλιππε, κάνε μου τη χάρη. Μπορεί να τον αποφεύγω αλλά τον νοιάζομαι, καταλαβαίνεις;», τον παρακαλά.