The Friend (15/3): Απόψε το τελευταίο επεισόδιο - Όλα όσα θα δούμε στο μεγάλο φινάλε

Όλα όσα θα δούμε στην σειρά του ΑΝΤ1

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
The Friend (15/3): Απόψε το τελευταίο επεισόδιο - Όλα όσα θα δούμε στο μεγάλο φινάλε

Άλλο ένα διπλό αυτή την φορά, επεισόδιο θα δούμε απόψε (15/3) στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «The Friend», που θα κάνει πολλούς τηλεθεατές να γελάσουν.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ τι νούμερα τηλεθέασης έκανε), η Ελένη παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει το μέλλον του Ορφέα, ενώ η Πηνελόπη ψάχνει τρόπο να τον βγάλει από τη φυλακή. Την ίδια στιγμή, ο Ορφέας θέτει σε εφαρμογή το σχέδιό του και, τελικά, επιστρέφει εκεί από όπου ξεκίνησε.

Ο Ηρακλής κάνει τα πάντα για να ενοχοποιήσει τον Ορφέα, βουτώντας ακόμα πιο βαθιά στην παρανομία για χάρη του Στεφανόγλου. Ο Ορφέας, τελείως διαφορετικός πια, επιφυλάσσει στην Πηνελόπη μια έκπληξη που την αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Αναλυτικά οι σημερινές (15/3) εξελίξεις της σειράς «The Friend»

Επεισόδιο 9

Τελευταία μέρα / Γίγαντας

Ενώ η ζωή του Ορφέα βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο, βρίσκει έναν αναπάντεχο σύμμαχο στη φυλακή. Η Ελένη προσπαθεί απεγνωσμένα να εμποδίσει τα σχέδια του Ηρακλή και ανακαλύπτει στοιχεία που ίσως αλλάξουν την έκβαση της υπόθεσης.

Επεισόδιο 10

Καταδίκη / Ιάσωνας

Ο Βασίλης μεταφέρει την Πηνελόπη στο μαιευτήριο, όπου επιπλοκές βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή του μωρού. Στο δικαστήριο, η δίκη παίρνει απρόσμενη τροπή και η ετυμηγορία οδηγεί τον Ορφέα και την Πηνελόπη να ξεχάσουν τη ζωή που ήξεραν.