Γλυκάνισος (19/3): Ο Νεφζάτ αποκαλύπτει το μυστικό του Καρίμ - Στα πατώματα η Ερμιόνη

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε σήμερα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γλυκάνισος (19/3): Ο Νεφζάτ αποκαλύπτει το μυστικό του Καρίμ - Στα πατώματα η Ερμιόνη

Νέο επεισόδιο έρχεται το βράδυ της Κυριακής 19/3 για την σειρά του ΣΚΑΪ, Γλυκάνισος (δείτε εδώ την εξομολόγηση της πρωταγωνίστριας για την κακοποιητική της σχέση) και οι εξελίξεις τρέχουν για τα αγαπημένα πρόσωπα του κοινού, δυστυχώς με όχι ευχάριστο τρόπο.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (19/3) στον Γλυκάνισο

Στην εταιρεία του Μενέλαου, όλοι είναι συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό θάνατο του Περικλή, όπως και η Ερμιόνη που όταν μαθαίνει το νέο, κλονίζεται. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Νικήτας αρνείται να μιλήσει με την Ανθή, ενώ ο Πωλ αναζητά ποιος μπορεί να τράβηξε το βίντεο που ενοχοποιεί τον Μπίλι.

Παράλληλα, ο Ραφαήλ, συζητώντας με τον Μενέλαο, προσπαθεί να ρίξει φως στα γεγονότα που έκαναν τον πατέρα του στο παρελθόν να παρατήσει τα πάντα και τους πάντες. Ο Νεφζάτ υποστηρίζει πως ο Καρίμ του είχε πει πως ο Μπίλι θα τον φυγαδεύσει, ενώ ο Νικήτας σώσει τη Μαριλένα από τα χέρια ενός άντρα που την απειλεί.

Όλη η αλήθεια για τον γάμο του πρωταγωνιστή με την Δανάη Μιχαλάκη

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο πρωταγωνιστής της σειράς του ΣΚΑΙ, Γλυκάνισος, βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται, το Σάββατο 18/3, και ένα από τα πράγματα για τα οποία μίλησε με την Ναταλία Γερμανού είναι ο γάμος του με την Δανάη Μιχαλάκη.

Οι δυο τους είναι μαζί πάνω από τέσσερα χρόνια και παραμένουν ερωτευμένοι, όμως υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο ο ηθοποιός δεν θα ήθελε να την σκηνοθετήσει και τον αποκάλυψε στον αέρα χωρίς δισταγμό. Μάλιστα, προχώρησε σε μία άκρως τρυφερή εξομολόγηση, απαριθμώντας τους λόγους για τους οποίους την έχει ερωτευτεί (δείτε εδώ την αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της).

«Έχουμε πει ότι είναι το μόνο που δεν θέλω να κάνω στη δουλειά. Θέλουμε να παίξουμε μαζί αλλά δεν θέλουμε να μπούμε στη διαδικασία εναλλαγής των ρόλων. Εμένα μου αρέσει πολύ ότι η σκηνοθεσία διαδέχεται την υποκριτική και μετά από μια παράσταση μπορεί να φορέσω ένα λαμέ σακάκι να πάω να τραγουδήσω με την μπάντα μου.

Αυτή η εναλλαγή μου αρέσει και στο σπίτι μου. Αν είμαστε και οι δυο στις δουλειές μας έχουμε κάτι να πούμε, διαφορετικό. Εάν είμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ φοβάμαι ότι μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στη σχέση μας. Είναι δική μου φοβία. Άλλοι βέβαια το κάνουν αλλά εμένα με φοβίζει αυτό το 24/7 δουλειά και σπίτι μαζί», εξομολογήθηκε αρχικά για τη σύζυγό του.

«Θα μπορούσα να συνυπάρξω με μια γυναίκα που έχει διαφορετικά πολιτικά πιστεύω, θα ήταν και ωραίο challenge. Θα μπορούσα να συνυπάρξω και με γυναίκα που έχουμε διαφορετική αισθητική στα πράγματα. Δεν θα μπορούσα να είμαι με αυτήν εάν είχαμε διαφορετικούς στόχους ζωής.

Ένας από τους λόγους που έχω κουμπώσει με τον γάμο μου και με τη Δανάη είναι το γεγονός ότι έχω ερωτευτεί την καλοσύνη της και εξακολουθώ να είμαι ερωτευμένος. Είναι μια ποιότητα που δεν τη συναντάς εύκολα στους ανθρώπους, εννοώ την ατόφια, την αυθεντική. Είναι ένας παρονομαστής που μπορεί να κάνει μια σχέση να είναι αρμονική και ευτυχισμένη», επισήμανε.