Σασμός: Η Μαρίνα χαμογελάει ξανά μετά τον πυροβολισμό του Αντώνη

Η ανακοίνωση του γιατρού

Σασμός: Η Μαρίνα χαμογελάει ξανά μετά τον πυροβολισμό του Αντώνη

Μπορεί ούτε απόψε, Πέμπτη 23/3, ούτε αύριο να μην προβληθεί νέο επεισόδιο Σασμού (δείτε εδώ τον λόγο) αλλά... οι εξελίξεις που έρχονται από Δευτέρα είναι καταιγιστικές κι εννοείται πως το Youweekly.gr έχει... σοκαριστικές λεπτομέρειες στα χέρια του!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Tv24 και της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου τα νέα επεισόδια επικεντρώνονται στην υγεία του Αντώνη. Ο γιατρός, δε, δίνει νέες ελπίδες στην Μαρίνα!

Σασμός: Καρέ καρέ οι δραματικές στιγμές του Αντώνη στο νοσοκομείο

Η κατάσταση του αστυνόμου θα είναι κρίσιμη και η Μαρίνα δεν θα λείψει ούτε για ένα λεπτό από το πλευρό του. Θα του κρατάει κάθε βράδυ το χέρι και θα κοιμάται δίπλα του, θα του διαβάζει για να ακούει τη φωνή της, θα του πηγαίνει τριαντάφυλλα. Θα κάνει ό,τι μπορεί για να αισθάνεται την παρουσία της δίπλα του και τελικά, ύστερα από καιρό, θα διαφύγει τον κίνδυνο. Ομως όταν εκείνος ξυπνήσει στην αγκαλιά της αγαπημένης του Μαρίνας, θα έχει πάθει μετατραυματική αμνησία, που σημαίνει πως δεν θα θυμάται ούτε τη γυναίκα της ζωής του.

Το γεγονός αυτό θα αγχώσει τόσο τη Μαρίνα όσο και τους στενούς του συνεργάτες, Ντίνα και Μύρωνα, όταν όμως ο Δημήτρης τους διαβεβαιώσει ότι είναι θέμα χρόνου να επανέλθει η μνήμη του, θα αναθαρρήσουν και κυρίως η Μαρίνα θα αρχίσει να βλέπει ξανά το μέλλον τους με αισιοδοξία.

Σασμός: Η Μαρίνα χαμογελάει ξανά μετά τον πυροβολισμό του Αντώνη

Η Ντίνα, η οποία μάλιστα θα πάρει και τη θέση του Αντώνη στο τμήμα αλλά και ο Μύρωνας, δεν θα σταματήσουν να τον επισκέπτονται για να τον βοηθήσουν να θυμηθεί. Εκείνος βλέποντάς τους με τις στολές θα καταλάβει πως πρόκειται για συνεργάτες του αλλά δεν θα θυμηθεί τα πρόσωπά τους. Η Μαρίνα θα του εξηγήσει τη σχέση και αγάπη που τους συνδέει. Στη συνέχεια, ο Αντώνης δεν θα παραλείψει να ρωτήσει λεπτομέρειες για την ημέρα της επίθεσής του αλλά εκείνοι δεν θα έχουν πράγματα να του πουν. Μόνο ότι ο Ευθύμης Φαρμάκης έχει ακλόνητο άλλοθι. Το όνομα Φαρμάκης θα είναι το πρώτο που «κάτι» θα λέει στον αγαπημένο τους διοικητή...

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Σασμού ( Από 27/3)

Ο καιρός περνάει με ταχύτατους ρυθμούς στο ορεινό χωριό της Κρήτης αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα πράγματα τείνουν να καλυτερεύσουν. Αντιθέτως, νέοι μπελάδες απειλούν όλους τους ήρωες. Μανόλης και Νάντια φτάνουν σε μια σημαντική συνειδητοποίηση, ενώ η Βασιλική αγωνιά για την τύχη της. Ο Ευθύμης Φαρμάκης είναι πλέον έξω από τη φυλακή και έχει αρχίσει τις επιθέσεις προς κάθε κατεύθυνση. Φοβάται πως εκείνη, ο γιος της και ο άντρας της κινδυνεύουν κάθε λεπτό της ώρας που περνάει.

Ο Μαθιός επιδιώκει μια συνάντηση με τον Βρουλάκη, που κρέμεται από τα χέρια της Στέλλας, ενώ ο Ευθύμης παίρνει από τον Λευτέρη μια πληροφορία που ίσως του σώσει τη ζωή. Κι ενώ ο Τόλης νομίζει πως ο εχθρός του είναι πια ο Παντελής, το γράμμα του φτάνει στα πιο επικίνδυνα χέρια. Και αυτά είναι του Ευθύμη, ο οποίος στέλνει κρυφά στο σπίτι του τον Βαγγέλη. Ο τελευταίος, αποφασισμένος να γίνει ο πιστός βοηθός του Φαρμάκη με κάθε κόστος, δέχεται να μπει στο σπίτι του Τόλη με σκοπό να βρει έγγραφα και γράμματα και να του τα φέρει αφού ένα από αυτά θα είναι το πολυπόθητο γράμμα του Κώστα. Ο Βαγγέλης θα φέρει σε πέρας την αποστολή του και το γράμμα που μαρτυρά ότι δολοφόνος του Στεφανή Σταματάκη είναι ο Μαθιός, θα φτάσει στην κατοχή του Φαρμάκη.

Καθώς η καταιγίδα πλησιάζει και είναι έτοιμη να ξεσπάσει, η Αργυρώ καταλήγει σε μια οδυνηρή συμφωνία με τον Αστέρη, ενώ την ίδια στιγμή στο νοσοκομείο ο Αντώνης χαροπαλεύει. «Μαρίνα μου, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Μην απελπίζεσαι και κυρίως μη χάνεις την πίστη σου. Ξέρεις ότι όλα μπορούν να γίνουν, αρκεί να το πιστέψεις. Ξέρεις καλύτερα από εμάς πως ο Αντώνης είναι δυνατός και τα βγάζει πέρα κάτω από οποιαδήποτε κατάσταση», της λέει παρηγορητικά η Κατερίνα και εκείνη κάνει προσπάθεια να συμφωνήσει με τις κουβέντες της. Τα λόγια του Δημήτρη όμως, που μαρτυρούσαν πως η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη, δεν μπορούν να φύγουν εύκολα από το μυαλό της. Ο χειρότερός της εφιάλτης έχει πάρει σάρκα και οστά και δεν ξέρει από πού να κρατηθεί. Και όσο ο Αντώνης δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, η γυναίκα του δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη στο νοσοκομείο.

Ο Λευτέρης σε μεγάλο δίλημμα

Η Αργυρώ προσπαθεί να ισορροπήσει στις νέες εξελίξεις στη ζωή τής οικογένειάς της, με τον Αστέρη και τη Βασιλική να τη στηρίζουν. «Είναι ακόμα μια μπόρα, Αργυρώ», την παρηγορεί η Βασιλική και συνεχίζει: «Ο,τι και να πεις στη μητέρα σου είναι λίγο, το ξέρω, όμως υπάρχουν και ορισμένες φορές που δεν χρειάζεται να πεις τίποτα. Αρκεί που ξέρει ότι είσαι εκεί. Και μην ανησυχείς για τον Αντώνη. Είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρει. Ειδικά τώρα που παντρεύτηκε τη γυναίκα που περίμενε όλη του τη ζωή». Η Αργυρώ την ευχαριστεί για την καλοσύνη της και την υποστήριξή της, όμως δεν διστάζει να της πει ότι πραγματικά φοβάται για το τι θα γίνει η μητέρα της αν όντως ο Αντώνης δεν καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Τα ίδια λόγια χρησιμοποιεί και ο Αστέρης με τη σειρά του. Παρόλο που πριν λίγες ημέρες η Αργυρώ του είχε ζητήσει να απομακρυνθούν για λίγο προκειμένου να ηρεμήσουν τα πράγματα στις οικογένειές τους, εκείνος συνεχίζει να βρίσκεται με σεβασμό και ταπεινότητα στη ζωή της αφού ξέρει πως και μόνο η παρουσία του την κάνει να αισθάνεται καλά. Ο Νικηφόρος με τον Μανόλη κάνουν νέα σχέδια για τη ζωή τους, ενώ η Νάντια δέχεται μια πρόταση που θα τη βάλει σε σκέψεις. Στο μεταξύ, ο Ευθύμης πλησιάζει στην αποκάλυψη ενός σκοτεινού μυστικού και ο Λευτέρης βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα.

Σασμός: Η Μαρίνα χαμογελάει ξανά μετά τον πυροβολισμό του Αντώνη

Ο Μαθιός έρχεται αντιμέτωπος με μια απρόσμενη εξέλιξη. Πιο συγκεκριμένα, πηγαίνει στο μέρος όπου είχε θάψει το όπλο της δολοφονίας του Στεφανή και αυτό λείπει. Κρύος ιδρώτας θα αρχίσει να τον λούζει, ενώ θα μπει στη διαδικασία να σκεφτεί ποιος από το περιβάλλον του θα μπορούσε να σκάψει σε εκείνο το σημείο για να βρει τα πειστήρια του φόνου. «Ηρέμησε γιε μου και τίποτα κακό δεν θα συμβεί», του λέει η Καλλιόπη, αλλά εκείνος φοβάται μήπως πίσω από την κίνηση αυτή κρύβεται ο άντρας που εδώ και καιρό προσπαθεί να τον καταστρέψει με κάθε τρόπο, δηλαδή ο Ευθύμης Φαρμάκης. «Δεν μπορεί να ξέρει εκείνος πού είχες κρύψει το όπλο. Κανείς δεν ξέρει πέρα από εμάς. Είμαι σίγουρη πως αυτός που το βρήκε, το βρήκε τυχαία και δεν ξέρει καν ποιος το είχε στην κατοχή του», του εξηγεί, όμως το μυαλό εκείνου κάνει χίλιες σκέψεις. Ξέρει πως αν έχει τύχει να πέσει στα χέρια του Ευθύμη το μοιραίο όπλο, τότε όλα θα γίνουν γνωστά και θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή. Προς το παρόν αναλαμβάνει δράση με την Καλλιόπη.