Παγιδευμένοι (27/3): Ένα πτώμα προκαλεί φρίκη - Οι έρευνες και η σύλληψη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι (27/3): Ένα πτώμα προκαλεί φρίκη - Οι έρευνες και η σύλληψη

Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 27/3 επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι. Ο Δημήτρης μαθαίνει μια σκληρή αλήθεια και απογοητεύεται από την Άννα, ενώ από την άλλη η Υβόννη είναι έτοιμη να βάλει στην φυλακή τον άντρα της.

Εκτός των παραπάνω, θα βρεθεί ένα πτώμα μέσα στο αυτοκίνητο των παιδιών που προχωρούν στην "δουλειά" και θα συλληφθούν.

Δείτε επίσης: Ο Δημήτρης καλεί την Άννα στο νεκροτομείο και της ανακοινώνει πως... - Ασύλληπτος θρήνος στους Παγιδευμένους

Οι σημερινές 27/3 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Επεισόδιο 47

Η Υβόννη ξέρει ότι είναι στο χέρι της να στείλει τον Αλέκο στη φυλακή. Δέχεται την επίσκεψη της Αννας. «Θέλεις να τιμωρηθεί ο Αλέκος, έτσι δεν είναι;», τη ρωτάει κι όταν η γυναίκα τη ρωτάει πώς, της απαντάει: «Υπάρχουν δύο τρόποι. Αν πεις την αλήθεια, ότι έστειλες τα λεφτά στον Αγγελο για να το σκάσει μέσω του Στέλιου, δεν θα συνδεθεί η υπόθεση με τον Αλέκο. Αν όμως δεν πεις την αλήθεια, θα σκεφτούν ότι ο Αλέκος τα μετέφερε κρυφά στον γιο του». «Δηλαδή μου ζητάς να τον κατηγορήσω;», απορεί η Υβόννη. «Δεν είναι ένοχος; Εχει κάνει τόσα. Κάποιος πρέπει να τον σταματήσει», είναι η απάντηση.

Η Υβόννη καταθέτει στον Σταύρο ο οποίος τη ρωτάει γιατί τραβήχτηκαν τα χρήματα από την τράπεζα. «Δεν ξέρω. Ο Αλέκος μου το ζήτησε. Οταν τον ρώτησα γιατί, θύμωσε και μου είπε να κάνω ό,τι λέει. Μου είπε να μην πω τίποτα σε κανένα», είναι η απάντηση που καίει τον άντρα της.

Η ανακάλυψη του Δημήτρη για το ψέμα που του είπε η Αννα θα τον συντρίψει. Κι ενώ το περιεχόμενο του φακέλου που έχει λάβει η Αννα, της «καίει» ακόμα τα χέρια, οι εξελίξεις δεν την αφήνουν να καταλάβει ότι το βίντεο του Αγγελου κρύβει κάποιο μήνυμα που θα τη συγκλονίσει.

Στο μεταξύ ο Μάρκος, στην προσπάθειά του να βγάλει από τη φυλακή τον Αλέκο, θα ζητήσει κάτι απροσδόκητο από την Κατερίνα. «Πρέπει να με βοηθήσεις. Ο Αλέκος είναι αθώος και είναι το αφεντικό μου και πελάτης μου. Αν τον καταδικάσεις θα με απολύσει. Θα με βοηθήσεις; Κι εγώ σε βοήθησα όταν με χρειάστηκες», της λέει και την αφήνει εμβρόντητη.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, τα παιδιά προχωρούν τη «δουλειά» κάτω από την πίεση του Νώντα. Ομως ο Αρης κλέβει τα λεφτά του χωρίς να το ξέρουν οι άλλοι. Οταν η αστυνομία τους σταματάει για έλεγχο, εκείνος δεν σταματάει και αρχίζει η καταδίωξη. Τελικά τους συλλαμβάνουν όλους. Μόνο που στην έρευνα του αυτοκινήτου εκτός από τα χρήματα θα βρεθεί… κι ένα πτώμα.

Από τα «Διλήμματα Ζωής» της Κατερίνας Καινούργιου στην σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι!

Η αλήθεια είναι πως η σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 έχει δώσει την ευκαιρία σ' αρκετούς νέους ηθοποιούς να δείξουν την αξία τους! Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι άλλωστε η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση και άπαντες υποκλίνονται στο ταλέντο της!

Στο επεισόδιο της Τρίτης (21/03) ωστόσο είδαμε νέες παρουσίες στην σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1! Συγκεκριμένα είδαμε ένα ζευγάρι που πήγε στην Εισαγγελία για να ψάξει για την εξαφανισμένη κόρη της! Και ο πατέρας της υπόθεσης κάποιον μας θύμιζε, κάπου τον είχαμε ξαναδει!

Μα φυσικά! Πάμε πίσω τρια χρόνια και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open! Πρωταγωνιστής στα «Διλήμματα Ζωής» λοιπόν ο φίλος μας! Λέτε, μετά την εισβολή του στους «Παγιδευμένους» να απογειωθεί η καριέρα του; Μακάρι...

Δείτε τα απίστευτα βίντεό του εδώ!