Γη της Ελιάς: «Ξέρεις κάτι; Θα στην πέσω, κανονικά!» - "Σούσουρο" πίσω από τις κάμερες! Το παρασκήνιο πίσω από την ερωτική σκηνή Χρανιώτη & Χρυσικού

Η αποκάλυψη του πρωταγωνιστή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: «Ξέρεις κάτι; Θα στην πέσω, κανονικά!» -

Ο Γιώργος Χρανιώτης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, το πρωί της Δευτέρας 3/4 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Γη της Ελιάς, στο δυναμικό της οποίας εντάχθηκε πρόσφατα (δείτε εδώ τι θα συμβεί στο αποψινό επεισόδιο).

Εξήγησε, λοιπόν, πώς κυλάει η συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου, όμως δεν έμεινε μόνο εκεί. Αναφέρθηκε και σε μία από τις πρώτες σκηνές που γύρισε μόλις ξεκίνησε να βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες, η οποία ήταν η ερωτική του σκηνή με την Δώρα Χρυσικού. Αποκάλυψε, έτσι, τι συνέβη και τι συζήτησαν οι δυο τους πριν αυτή συμβεί (δείτε εδώ την σπάνια εξομολόγησή της για τον καρκίνο).

Το παρασκήνιο πίσω από την ερωτική σκηνή του Χρανιώτη & της Χρυσικού στην Γη της Ελιάς

«Πάρα πολύ ωραία. Είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζομαι με τον Αντρέα. Χαμογελάει συνέχεια. Μπαίνεις σε ένα περιβάλλον που σου λέει "καλώς ήρθες, ήρθε η ώρα να δουλέψουμε". Επίσης, ένα άλλο καλό που έχει το οποίο δεν είναι τόσο συνηθισμένο, είναι ότι είναι αφόρητα ανοιχτός, στο να του διορθώσεις δυο - τρία πράγματα στο σενάριο, να του προτείνεις μία φράση η οποία ενδεχομένως θεωρείς ότι πάει στον χαρακτήρα σου καλύτερα.

«Ήταν η πρώτη μέρα, δεν νομίζω ότι ήταν πρώτη σκηνή, αλλά ήταν η πρώτη μέρα. Έπιασα τη Δώρα (Χρυσικού) και της λέω: "Ξέρεις κάτι; Θα στην πέσω, κανονικά! Αν θεωρείς ότι κάνω κάτι άκομψο, ή αν σε πιάσω κάπου που δε σου αρέσει, σε παρακαλώ πολύ αντιμετώπισέ με σα να με ξέρεις 15 χρόνια και είμαστε κολλητοί φίλοι».

Τέλος από την σειρά για 7 πρωταγωνιστές

Η Γη της Ελιάς είναι μία από τις σειρές που κατάφερε μέσα σε λίγο χρόνο να γίνει αγαπητή στο κοινό, γι' αυτό και συνεχίστηκε με δεύτερο κύκλο. Πολλές φορές τα σίριαλ μετά από ένα σημείο αρχίζουν και κουράζουν, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε αυτή την περίπτωση, καθώς εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό πως ύστερα από απαίτηση των τηλεθεατών, θα πραγματοποιηθεί και τρίτος κύκλος.

Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες της εφημερίδας Real, οι ηθοποιοί του καστ δεν θα είναι ίδιοι. Πέρα από την Αφροδίτη Λιάντου και τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη που έχουν ήδη ανακοινώσει πως θα αποχωρήσουν και δεν θα βρίσκονται την επόμενη σεζόν στο "γυαλί", τουλάχιστον σε αυτή την σειρά, άλλα πέντε δυνατά ονόματα θα πουν "αντίο" και θα βρεθούν εκτός.

Στη θέση τους, βέβαια, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, θα εμφανιστούν επτά νέα πρόσωπα, που θα δώσουν άλλο αέρα και θα φέρουν τα πάνω κάτω. Επίσης, βγήκε στη φόρα δυνατό spoiler, σύμφωνα με το οποίο στο τέλος αυτής της σεζόν θα δούμε άλλη μία δολοφονία και μία αυτοκτονία. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στις ώρες και στις μέρες προβολής των επεισοδίων μέχρι και τις 31 Ιουνίου, με μοναδική εξαίρεση την Κυριακή όπου πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι εκλογές (δείτε εδώ πότε).

Στο καστ, λοιπόν, παραμένουν οι Άντζελα Γκερέκου, Λυδία Κονιόρδου, Μάρω Κοντού, Γιώργος Παρτσαλάκης, Νίκος Γαλανός, Πασχάλης Τσαρούχας, Τάσος Ιορδανίδης, Ιφιγένεια Τζόλα, Γιάννης Κρητικός και Στέφανη Χαραλάμπους.