Ποιος Παπαδόπουλος (25/4): Έχουν "λαλήσει" - Χαμός από τηλέφωνα! Τι συνέβη με την επιχείρηση του Αρίστου και του Παύλου

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ποιος Παπαδόπουλος (25/4): Έχουν

Πριν τους Παγιδευμένους (δείτε εδώ τις σημερινές εξελίξεις), το βράδυ της Τρίτης 25/4 παίζει η αγαπημένη κωμική σειρά του ΑΝΤ1 "Ποιος Παπαδόπουλος", στην οποία γίνεται χαμός για άλλη μία φορά. Μη χάσετε το καινούριο επεισόδιο!

Όλα όσα θα δούμε απόψε (25/4) στο Ποιος Παπαδόπουλος

Επεισόδιο 47

Μετά τις αποκαλύψεις για το παρελθόν της, η Μελίνα έχει κλειστεί στο δωμάτιό της και παρά τις παροτρύνσεις όλων αρνείται να βγει έξω. Το μόνο που ίσως τελικά την βοηθήσει είναι η παρέμβαση των αγοριών που προσπαθούν να της δείξουν ότι δεν έχει αλλάξει η γνώμη τους για αυτήν και ότι όλα αυτά που έκανε στο παρελθόν είναι απολύτως φυσιολογικά...

Στο μεταξύ, το σποτάκι των «Από Καρδιάς» έχει βγει στον αέρα και σημειώνει και τεράστια επιτυχία! Έτσι, ενώ ο Αρίστος και ο Παύλος ψάχνουν τρόπο να κρυφτούν από τους περίεργους στον δρόμο, τους πελάτες τους και ακόμα και τους υπαλλήλους τους που δεν σταματάνε να τους ρωτάνε για κρέμες και καλλυντικά, στο μαγαζί η Μάρθα και η Ρούλα κοντεύουν να «λαλήσουν» από τα τηλέφωνα και τις παραγγελίες.

Ευτυχώς όμως, σύντομα θα επανέλθουν στο κατάστημα η Μελίνα με την Περιστέρα αλλά και η Λίλα για να βοηθήσουν και θα καταλήξουν να προσλάβουν μέχρι και τον Γιάννη για διανομέα... Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Παύλος τους πείθει όλους ότι πρέπει να προσέξουν την σχέση του Θάνου με την Εριέττα γιατί αλλιώς θα έχουν άσχημα ξεμπεδέματα.

Η αποκάλυψη για την σχέση των πρωταγωνιστών, Κατσούλη & Τουμασάτου

Η Μαριάννα Τουμασάτου πριν από λίγες μέρες, έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Η ηθοποιός, που πρόσφατα την είδαμε να κατακρίνει την απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη (δείτε εδώ τα όσα είπε) μίλησε για όλους και για όλα.

Η Μαριάννα Τουμασάτου, μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και την νέα τηλεοπτική επιτυχία του ΑΝΤ1, που συνεργάζεται με τον φίλο της, Κρατερό Κατσούλη.

Η Μαριάννα Τουμασάτου φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος» όπου και υποδύεται τη σύζυγο του νεόπλουτου Παπαδόπουλου, ρόλο που υποδύεται ο Κρατερός Κατσούλης.

«Την αγαπώ τόσο πολύ τη Μελίνα μου! Μου αρέσουν όλα της, το πακέτο της, την αγαπώ όπως αγαπάμε τους ανθρώπους. Θα μπορούσε άνετα να είναι πολύ φίλη μου» λέει η δημοφιλής ηθοποιός για την ηρωίδα που υποδύεται.

Πώς θα θέλατε να τη δείτε να εξελίσσεται;

«Δεν θέλω να ξέρω, δεν θέλω να ορίσω. Δεν είμαι από τους ηθοποιούς που λένε "θα 'θελα εκείνο, θα 'θελα το άλλο" για τον ρόλο τους. Είμαι από τους ηθοποιούς που θέλω να έρχεται ό,τι έρχεται και καλώς να έρχεται».

Πώς είναι η συνεργασία με τον Κρατερό Κατσούλη;

«Συνεργαζόμαστε πάρα πολλά χρόνια και η σχέση μας είναι όπως οδηγούμε: γκάζι, φρένο, αμπραγιάζ. Δεν το σκέφτεσαι».

Είναι πιο απαιτητικό να παίζετε σε ένα δράμα από ό,τι σε μια κωμωδία ή δεν υπάρχει διαφορά;

«Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να συγκρίνω. Με ενοχλεί η σύγκριση. Δεν θεωρώ ότι τα πράγματα πρέπει να είναι συγκρίσιμα. Προτιμώ να έχει το καθένα την αυτονομία του, τον χαρακτήρα του, την ομορφιά του, τη γοητεία του ή την αντιπάθειά του, αλλά να είναι ατομικό, όχι συνάρτηση κάποιου άλλου. Γιατί πρέπει να μπαίνουμε συνέχεια στη διαδικασία να λέμε "θέλω την κωμωδία, θέλω το δράμα, θέλω το θέατρο, θέλω την τηλεόραση’’. Τα θέλω όλα».