Σασμός: Δυστυχώς... - Δυσάρεστα νέα για τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς

Σας αφορά άμεσα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Σασμός: Δυστυχώς... - Δυσάρεστα νέα για τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς

Κι εκεί που η κορυφαία σειρά του ALPHA, Σασμός, βρίσκεται σε ένα πολύ κομβικό σημείο όσον αφορά τις εξελίξεις και την πλοκή στην υπόθεση, ειδικά μετά το χθεσινό 9/5 επεισόδιο, ο σταθμός αποφασίζει κάτι που... θα δυσαρεστήσει αρκετά το φανατικό του κοινό!

Εκτός ALPHA απόψε ο Σασμός

Εν όψει των εκλογών απόψε θα πραγματοποιηθεί debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών και ο ALPHA θα μεταδίδει παράλληλα έκτακτη ενημερωτική εκπομπή στις 21:00, με τίτλο «Εκλογές 2023: Debate Πολιτικών αρχηγών»(δείτε ποιοι δημοσιογράφοι θα εκπροσωπήσουν τα κανάλια τους). Οπότε, όπως καταλαβαίνετε ο Σασμός περίσσευε στο πέρασμά του..

Ωστόσο, αύριο η σειρά θα προβληθεί κανονικά παρά το γεγονός πως απέναντί της, στην ΕΡΤ, θα προβάλλεται ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision, στον οποίο θα εμφανιστεί και η Ελλάδα.

Τι θα δούμε αύριο Πέμπτη - Επεισόδιο 131

Η Αργυρώ προσπαθεί να προσεγγίσει με κάθε τρόπο και πάλι τον Αστέρη. Εκείνος, ωστόσο, δυσκολεύεται να διαχειριστεί τα συναισθήματά του απέναντί της. Η Μαρίνα δέχεται την πρόταση του Αντώνη να μετακομίσει σπίτι του και την ανακοινώνει στην οικογένειά της. «Καλά θα κάνεις, μαμά. Να φύγεις από εδώ και να κοιτάξεις στο εξής τη ζωή σου. Σου χρωστά ο θεός ευτυχία και με τον Αντώνη σίγουρα θα τη βρεις. Μην αγχώνεσαι για εμάς και τον Πετράκη. Και αν κάποια στιγμή θέλω τη βοήθειά σου, θα έρχομαι σε σένα, δεν πας άλλωστε και στην άλλη άκρη του κόσμου, έτσι δεν είναι;», την ενθαρρύνει η Αργυρώ και τη γεμίζει χαρά για την απόφαση που έχει πάρει. Η Καλλιόπη επισκέπτεται απροειδοποίητα τον Μαθιό, την ώρα που στο σπίτι του βρίσκεται ο μικρός Πετράκης, δημιουργώντας μεγάλη αναστάτωση.

Τι θα δούμε στην συνέχεια....

Η Μαρίνα θα δώσει τη λύση στο αδιέξοδο με μια πρόταση κοινής αποδοχής. Ο Ευθύμης λέει ευθέως στη Βασιλική ποιος πιστεύει ότι είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, αφήνοντάς την άναυδη. «Μάλλον ρωτάς για τον φόνο του άντρα σου εκείνους που δεν έχουν απάντηση. Εγώ πιστεύω ότι το έκανε ο Μαθιός. Ηταν κι αυτός ένας τρόπος για να σε κάνει δική του γρηγορότερα, έτσι δεν είναι;», της λέει και η Βασιλική χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Την ίδια στιγμή, το πόρισμα της βαλλιστικής εξέτασης φτάνει στα χέρια του Αντώνη αλλά ακόμα δεν έχει ανοίξει τον φάκελο. Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της αλήθειας μοιάζει να έχει ήδη ξεκινήσει.

Ο Μαθιός δεν αντέχει άλλο να ζει μέσα στο ψέμα και ξεσπά στην Καλλιόπη. Ο Ευθύμης μαθαίνει από τον Βαγγέλη ένα γεγονός που θα τον βοηθήσει πολύ στο σχέδιό του με τον Μαθιό. Ο Αστέρης έχει μια συζήτηση με τον Παύλο και σκέφτεται να τα ξαναβρεί με την Αργυρώ. Όταν όμως της ανακοινώνει ότι θα μιλήσει στη μάνα του για τον Πετρή, εκείνη αντιδρά αρνητικά και τσακώνονται.

Ο πιστός βοηθός του Αντώνη, μετά από την έκρηξη μιας βόμβας σε μαγαζί της Κρήτης, θα μπει στη διαδικασία να κυνηγήσει έναν από τους υπεύθυνους της καταστροφής, όμως εκείνος δεν θα διστάσει να τον χτυπήσει με αποτέλεσμα να τον ακινητοποιήσει. Ο Μύρωνας θα μπει στο νοσοκομείο προκειμένου να κάνει εξετάσεις και να διαπιστωθεί πως δεν φέρει μεγαλύτερα τραύματα. Από το πλευρό του δεν θα λείψει ούτε για ένα λεπτό η Ασπα, η οποία και θα ανησυχήσει πολύ για την υγεία του ανθρώπου που επανέφερε το χαμόγελο στα χείλη της. Για την ακρίβεια θα είναι δίπλα του ακόμα και όταν ο γιατρός θα τον εξετάζει. Γρήγορα όμως ο αστυνόμος θα επιστρέψει στα καθήκοντά του κάνοντας όλους να αναθαρρήσουν.