Αυτή η νύχτα μένει (30/5): Ο γιος της Διαμάντως αποκαλύπτει μια σοκαριστική αλήθεια

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει (30/5): Ο γιος της Διαμάντως αποκαλύπτει μια σοκαριστική αλήθεια

Στο νέο επεισόδιο, που θα προβληθεί την Τρίτη 30/5 για τη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' αναμένεται το κοινό να παρακολουθήσει συγκλονιστικές εξελίξεις με την ύπαρξη της Μαρίνας να είναι αμφιλεγόμενη (δείτε εδώ όλε τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας).

Οι σημερινές (30/5) εξελίξεις για τη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει''

Ενώ ο Χρήστος αγωνίζεται με κάθε τρόπο να κρατήσει τη Μαρίνα μακριά από τις έρευνες, η απόφαση της Φωτεινής θα του δώσει ένα ισχυρό χτύπημα όταν του ανακοινώνει: «Φεύγω στην Αθήνα! Κουράστηκα να ζω εδώ, μέσα στα ψέματά σας, βαρέθηκα». Ο Σταματιάδης βάζει μπρος για ένα δημοσίευμα που θα τινάξει τα πάντα στον αέρα και ο Στέλιος αγωνιά για την πορεία των πραγμάτων, που μπορεί να οδηγήσουν στην αποκάλυψη όλων των ένοχων σχέσεων με τον Διαγόρα αλλά και την υπόθεση της Μυρτώς.

Η Μαρίνα, αφού είδε ότι δεν κατάφερε να κερδίσει τον Χρήστο, τώρα πλησιάζει τον Στρατή, όμως εκείνος έχει αλλού τη σκέψη του. Μάλιστα εκείνος είναι σκληρός μαζί της: «Δεν θέλω να με πλησιάσεις ποτέ ξανά και καλό θα ήταν ή να εξαφανιστείς ή να παραδοθείς! Εδώ πάντως να μην ξαναπατήσεις το πόδι σου», της ξεκαθαρίζει. Η Ζέτα συνειδητοποιεί πόσο μόνη είναι για να αντιμετωπίσει το δικό της δύσκολο μέλλον, καθώς πλησιάζει η δίκη για τα ναρκωτικά και ο Στρατής έχει αλλού στραμμένη την προσοχή του.

Τετάρτη 31/5 - Επεισόδιο 85

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Μαρίνα μετά και τα όσα της είπε ο Στρατής, είναι αποφασισμένη να παραδοθεί για τον φόνο του Νώντα και ο Χρήστος συμφωνεί μαζί της και την προτρέπει να το κάνει: «Είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις, πρέπει να τελειώσει επιτέλους αυτή η ιστορία». Ομως, η Βρεττώ διαφωνεί με την απόφαση αυτή. «Διόλου μυαλό δεν σου έχει μείνει στο κεφάλι; Αν πάει να παραδοθεί τι θα γίνει μ’ εσένα; Θα χαλάσεις το όνομά σου γι’ αυτή τη διαβολογυναίκα; Πόσο ακόμα θα καταστρέφεις τη ζωή σου για εκείνη; Μην την αφήσεις να παραδοθεί, θα κάνεις μεγάλο λάθος», τον συμβουλεύει.