Αυτή νύχτα μένει: «Να πιει το ποτήρι το πικρό που την περιμένει» - Νεκρή η Μαρίνα στο σημερινό (1/6) επεισόδιο

Όλα όσα θα δούμε απόψε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αυτή νύχτα μένει: «Να πιει το ποτήρι το πικρό που την περιμένει» - Νεκρή η Μαρίνα στο σημερινό (1/6) επεισόδιο

Σημαντικές και πολύ ενδιαφέρουσες είναι οι εξελίξεις, που θα δούμε την Πέμπτη 1/6 στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' λίγο μετά την ένοπλη συμπλοκή μέσα στο Όνειρο (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Δείτε επίσης: Αυτή η νύχτα μένει: Η Μαρίνα δολοφονείται - Δεν βρίσκει κανείς το πτώμα της

Oι σημερινές (1/6) εξελίξεις για τη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει''

Επεισόδιο 86

Ενώ σχεδόν όλοι προσδοκούν την ηρεμία που θα φέρει η παράδοση της Μαρίνας στην αστυνομία, η νυχτερινή εξαφάνιση της προκαλεί νέα αναστάτωση. Η αστραπιαία απόφαση του Άλκη να εμφανισθεί στο γραφείο του Στέλιου και να ομολογήσει δημιουργεί νέα δεδομένα και επιτείνει την αγωνία του Αλέξανδρου. Η Εύη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και τίποτα δε μπορεί να την παρηγορήσει. Η πολυπόθητη για τη Μυρτώ ημέρα φθάνει αλλά οι πικρές μνήμες παραμένουν εκεί που τις άφησε.

Η Βρεττώ φροντίζει να καλύψει την νέα εξαφάνιση της Μαρίνας. Και ενώ ο Αλέξανδρος προσπαθεί να συγκρατήσει τον εξαγριωμένο Στρατή, μια λεπτομέρεια του παρελθόντος αμφισβητεί όλα τα ως τότε δεδομένα ανοίγοντας νέα κεφάλαιο σχετικά με

Παρασκευή (2/6)

Επεισόδιο 87

Το άρθρο του Σταματιάδη στην Αλήθεια προκαλεί πάταγο στη μικρή κοινωνία. Ο Χρήστος Αναγνώστου βρίσκεται σε δυσχερή θέση και δέχεται πυρά από παντού και κινδυνεύει να χάσει ακόμη και τη Βάσω. Ο Γιώργης δεν αναγνωρίζει τον αδελφό του. Ο Στρατής έχει τυφλωθεί από την εκδίκηση και δεν κρύβει την ικανοποίησή του. Είναι απλησίαστος ακόμη και για τη Ζέτα που νιώθει πραγματικά μόνη. Μέσα σε αυτό το κλίμα ούτε ο Στέλιος θα μείνει ανεπηρέαστος. Η Μυρτώ για πρώτη φορά απέναντι από τον Πόντικα.