Αυτή η νύχτα μένει (23/6): «Γιώργη μου ο Χρήστος! Πεθαίνει» - Βαρύς θρήνος

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει (23/6): «Γιώργη μου ο Χρήστος! Πεθαίνει» - Βαρύς θρήνος

Σοκ προκαλούν οι εξελίξεις της σειράς Αυτή η νύχτα μένει, ειδικά μετά την ανακάλυψη του Γιώργη για τη ζωή της Νίτσας, αλλά και την σύλληψη του Χρήστου για να σώσει τη μάνα του από την φυλακή.

Οι σημερινές 23/6 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει

Επεισόδιο 99

Ο Γιώργης σιωπηλός και ανεξιχνίαστος, φαίνεται αποφασισμένος να πάρει στα χέρια του τις εξελίξεις αλλά το απρόσμενο νέο για τη σύλληψη του Χρήστου σταματά κάθε του κίνηση, ενώ η Νίτσα, έχοντας ξεκλειδώσει την πόρτα που οδηγεί στο παρελθόν της, κάνει μια ριψοκίνδυνη κίνηση.

Δείτε επίσης: Δεκάδες αντιδράσεις στο twitter με την ερωτική σκηνή του Αλέξανδρου και του Ντίνου

Ο Χρήστος προκειμένου να γλιτώσει τη μητέρα του από την καταδίκη, ομολογεί το έγκλημα για τη Μαρίνα και οδηγείται στη φυλακή.

Ο Αλέξανδρος και ο Ντίνος αρχίζουν να ανοίγουν τα χαρτιά τους, όμως αυτός που κερδίζει είναι ο φόβος. Η Εύη αγωνίζεται να τραβήξει τον Αλκη μακριά από όσα απειλούν την επιβίωση του έρωτά τους. Απελπισμένος ο Στρατής αποδέχεται την οδύνη μιας μεγάλης απώλειας που ίσως τον λυτρώσει. Η Ζέτα βιάζεται να κάνει ένα καινούριο βήμα, αγνοώντας ότι ο ορίζοντας για εκείνη σκοτεινιάζει.

Χαμός με το βαρύ ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη στη συναυλία της σειράς

Ο Βασίλης Μπισμπίκης τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στο προσκήνιο εξαιτίας της σχέσης του με την Δέσποινα Βανδή και μία από τις πιο "δυνατές" στιγμές τους για την οποία μιλούν όλοι, είναι εκείνη όπου ανέβηκε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου όπου τραγουδούσε η καλή του και χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, βάζοντας "φωτιά" στην πίστα (δείτε το εδώ).

Την Δευτέρα 19/6, λοιπόν, ο ηθοποιός βρέθηκε σε συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Πέτρας με αφορμή τα τραγούδια που ακούστηκαν αυτή τη χρονιά στη σειρά που πρωταγωνιστεί "Αυτή η νύχτα μένει", και μιας που πρόκειται για μια βραδιά αφιερωμένη σε αυτού τους είδους τη μουσική, δεν θα μπορούσε να μη σηκωθεί να χορέψει.

Διαβάστε επίσης: Σε ταβερνάκι στο Καβούρι μετά την παραλία - Τα τρυφερά τετ α τετ του Βασίλη Μπισμπίκη με την Δέσποινα Βανδή (Βίντεο)

Το YOUWEEKLY, μάλιστα, βρέθηκε εκεί και τον απόλαυσε σε αυτή του τη στιγμή, με τον κόσμο να τον χειροκροτά και να του σφυρίζει, αποθεώνοντάς τον, την ώρα που εκείνος έκανε τις εντυπωσιακές του φιγούρες.