Αυτή η νύχτα μένει (28/6): Την χωρίζει και την διώχνει - Νεκρά πλέον τα συναισθήματα του Γιώργη για τη Νίτσα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει (28/6): Την χωρίζει και την διώχνει - Νεκρά πλέον τα συναισθήματα του Γιώργη για τη Νίτσα

Συγκλονιστικό είμαι το σημερινό 28/6 επεισόδιο της σειράς Αυτή η νύχτα μένει, μετά την αποκάλυψη της Νίτσας σχετικά με την ζωή της και τη δολοφονία που έκανε. Ο Γιώργης νιώθει να έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του...

Οι σημερινές 28/6 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει

Επεισόδιο 102

Η Νίτσα προσκαλεί τον συγκλονισμένο Γιώργη στο σκοτεινό παρελθόν της και με οδυνηρό τρόπο όλα βγαίνουν στο φως: «Θα καταλάβω απόλυτα αν δεν με θέλεις πια στο πλευρό σου! Θα έχεις δίκιο ό,τι κι αν πεις», του λέει. Η Βρεττώ αγωνίζεται να μείνει στο πλάι του γιου της, όμως εκείνος δεν συμμερίζεται την ανάγκη της: «Πες μας ότι τώρα σ’ έπιασε ο πόνος για το αν είμαστε καλά! Ασε μας, ρε μάνα», της πετάει και φεύγει. Ο Στρατής βουλιάζει όλο και περισσότερο στο σκοτάδι βλέποντας τον δρόμο μπροστά του να χάνεται και οι προσπάθειες της Διαμάντως αυτή τη φορά μοιάζουν μάταιες. Η απρόσμενη επίθεση στη Μυρτώ θα έχει αναπάντεχες συνέπειες, με τον Αλέξανδρο και το Ντίνο να συνειδητοποιούν πως έπεσαν σε παγίδα.

Δείτε επίσης: Από το ''Αυτή η νύχτα μένει'' στο Maestro - Άντρας ηθοποιός εισβάλλει στο 2ο κύκλο της σειράς

Spoiler για τον δεύτερο κύκλο

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, την σεζόν που πέρασε, πραγματοποίησε την τηλεοπτική του επιστροφή, η οποία γνώρισε τεράστια επιτυχία, εφόσον το Maestro έγινε και η πρώτη ελληνική σειρά που κατάφερε να μπει στο Netflix. Η πρώτη σεζόν τελείωσε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο, με την αποκάλυψη του δολοφόνου του Χαράλαμπου, σοκάροντας τους τηλεθεατές, ωστόσο απ' ότι φαίνεται η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο συγκλονιστική.

Μπορεί να μην έχουν διαρρεύσει πολλά (δείτε εδώ το spoiler του θύτη, "Αντώνη"), ωστόσο μιας που ξεκίνησαν τα γυρίσματα οι ηθοποιοί αρχίζουν να δημοσιεύουν φωτογραφίες από αυτά και έτσι λαμβάνουμε μερικά hint για όσα θα ακολουθήσουν.

Η Στεφανία Γουλιώτη, που υποδύεται την Αλεξάνδρα, την πρώην του μαέστρο, η οποία μετά τον χωρισμό τους αποφάσισε να προχωρήσει μόνη της σε εξωσωματική, φαίνεται πως θα κρατήσει πράγματι το μωρό και η κοιλίτσα της θα φουσκώσει πολύ. Οι backstage φωτογραφίες της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη το μαρτυρούν άλλωστε! Θα δημιουργήσει αυτό πρόβλημα στον "Ορέστη και στην Κλέλια";

«..to say “Hello” to @maestroinblue.tvseries Season2. Πρώτο γύρισμα!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της η πρωταγωνίστρια.