Αυτή η νύχτα μένει (4/7): Ήξερε για το φόνο και εμφανίζεται μπροστά της - Απόλυτος εφιάλτης για τη Νίτσα

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει (4/7): Ήξερε για το φόνο και εμφανίζεται μπροστά της - Απόλυτος εφιάλτης για τη Νίτσα

Αποκαλυπτικά θα είναι όσα αναμένεται να δούμε την Τρίτη 4/7 στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει με την Νίτσα να περνάει ένα καυτό βράδυ με τον Γιώργη λίγο πριν από ένα επεισοδιακό σκηνικό, που θα ακολουθήσει (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Τι θα δούμε απόψε (4/7) στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει''

Η Ζέτα αντικρίζει το τοπίο των παιδικών της χρόνων αλλά πολύ γρήγορα και έναν γνώριμο επισκέπτη. Ο Στέλιος, έχοντας στα χέρια του τον φάκελο του Διαγόρα, είναι έτοιμος να λύσει τον βραχνά για τον Αλκη και την Εύη υπογράφοντας ταυτόχρονα και μια καταδίκη. Ο Χρήστος εξακολουθεί να αγνοεί την αλήθεια, αλλά έχει να αντιμετωπίσει και την απόφαση της κόρης του να φύγει μακριά, που του ανοίγει ακόμα μια πληγή. Η Σοφία Τάμπουρα ανοίγει την πόρτα που θα φέρει τον ανύποπτο Γιώργη και τη Νίτσα ξανά μπροστά στον εφιάλτη.

Τετάρτη 5/7 Επεισόδιο 107

Ο Χρήστος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες από τον εισαγγελέα αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος. «Δεν θα τους αφήσω να με φάνε έτσι εύκολα, θα πολεμήσω μέχρι το τέλος», μονολογεί εκείνος. Η Ζέτα βρίσκεται μετέωρη ανάμεσα στις αναμνήσεις και την πραγματικότητα. Ο Στρατής φτάνει στα άκρα και χάνει τον έλεγχο των πραγμάτων, κλείνει το «Ονειρο» και συγκρούεται με όλο τον κόσμο του μαγαζιού, κάνοντας και τη Νίκη να σκέφτεται όλο και περισσότερο πως ήρθε η ώρα για το τέλος: «Αυτό είναι το τέλος, παιδιά, και πρέπει να το πάρουμε απόφαση! Τόσα χρόνια τον στηρίζαμε, αλλά όπως είδατε μας πέταξε έτσι εύκολα! Οπότε προχωράμε μπροστά, πάμε», είναι τα λόγια της. Η αγωνία της εξορισμένης Βρεττώς για τα παιδιά της θα την οδηγήσει στην πόρτα του Γιώργη και η αποκάλυψη της Νίτσας θα την αφήσει άναυδη.