Αυτή η νύχτα μένει: «Ένας από τους δύο είναι νεκρός! Πείτε μου ποιος πέθανε» - Ο Στρατής πέφτει στο γκρεμό, το φινάλε βάφεται με αίμα

Το τελευταίο και συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει: «Ένας από τους δύο είναι νεκρός! Πείτε μου ποιος πέθανε» - Ο Στρατής πέφτει στο γκρεμό, το φινάλε βάφεται με αίμα

Στο μεγάλο φινάλε της έφτασε και η σειρά του ALPHA που άλλαξε τα βράδια μας «Αυτή η νύχτα μένει». Ο Στρατής με τον Χρήστο θα αναμετρηθούν για μια τελευταία φορά και το τέλος θα τους βρει να παλεύουν για τη ζωή τους (δείτε εδώ ποιος πρωταγωνιστής μετακομίζει στον Σασμό)!

Τι θα δούμε απόψε (9/7) στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει

Δύο άντρες, μια γυναίκα, η προδοσία και ένα «Ονειρο» που τελικά έμεινε μισό! Η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» φτάνει στο τέλος της τη Δευτέρα 10 Ιουλίου μ’ ένα επεισόδιο που θα σας συγκλονίσει! Ολα θα μπουν στη θέση τους, όλοι θα έχουν το τέλος που τους αξίζει και σίγουρα τίποτα δεν θα μείνει όρθιο. Εχοντας χάσει τα πάντα, ο Χρήστος με τον Στρατή μπαίνουν στην τελική ευθεία για την αναμέτρησή τους. Ο πρώτος έχασε την οικογένειά του, τα παιδιά του, τη δουλειά και την υπόληψή του, και ο δεύτερος τη γυναίκα που αγάπησε και το μαγαζί που πήρε «προίκα» από τη μάνα του. Οι δυο τους θα βρεθούν στο «Ονειρο» σ’ αυτή την τελευταία νύχτα, που μόνο ένας από τους δύο θα επιβίωσει! Ή μπορεί και κανείς από τους δύο! Η Βρεττώ θα φυλακιστεί για το έγκλημα που διέπραξε, η Ζέτα θα μείνει μακριά και ο Γιώργης θα αποχωριστεί με πόνο τη Νίτσα.

Η συγκινητική ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη για το φινάλε

Μία από τις σειρές που βγήκαν για πρώτη φορά φέτος στον αέρα μέσα από τη συχνότητα του ALPHA είναι εκείνη με τίτλο "Αυτή η νύχτα μένει". Σε λίγες ώρες θα τελειώσει οριστικά, καθώς δεν πρόκειται να συνεχιστεί και να προχωρήσει σε δεύτερο κύκλο, ωστόσο αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, διότι η πλοκή είναι ιδιαίτερη, ενώ τα πρόσωπα που έχουν επιλεγεί για κάθε ρόλο ερμηνεύουν κάθε φορά τα λόγια τους με τέτοιο τρόπο που όλοι κρέμονται από τα χείλη τους, αποθεώνοντάς τους στο twitter.

Την Δευτέρα 3/7, λοιπόν, τελείωσαν και επίσημα τα γυρίσματα, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Μπισμπίκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, και ο ηθοποιός, φανερά συγκινημένος, θέλησε να ευχαριστήσει και τους συνεργάτες του, αλλά και τον κόσμο που παρακολουθεί από την αρχή το δραματικό σίριαλ.

«Το όνειρο τελείωσε... και εγώ νιώθω υπερήφανος για αυτή την δουλειά.. σας ευχαριστώ όλους παιδιά..», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Σφύριζαν και τον χειροκροτούσαν κάτω από τη σκηνή - Χαμός με το βαρύ ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη σε συναυλία

Μπισμπίκης Αυτή η νύχτα μένει