Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή με αγαπημένο ζευγάρι! Τον χωρίζει, φεύγει από το σπίτι αλλά γυρνάει κοντά του ζητώντας συγγνώμη

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή με αγαπημένο ζευγάρι! Τον χωρίζει, φεύγει από το σπίτι αλλά γυρνάει κοντά του ζητώντας συγγνώμη

Στα νέα επεισόδια της σειράς Γη της Ελιάς, η Aρετή καταφέρνει να κάνει την Μαρίνα ακόμα πιο έξαλλη με τον Μάνο, καθώς της αποκαλύπτει ότι ο άντρας της μπανοβγαίνει στο σπίτι της Αφροδίτης (δείτε περισσότερες λεπτομέρειες). Ωστόσο μια νέα αποκάλυψη κάνει την Μαρίνα να αναθεωρήσει και να είναι και πάλι μαζί με τον Μάνο.

Από την Μαρία Μεταξητινού/TiVi Σήριαλ

Συγκεκριμένα η Μαρίνα, γίνεται έξαλλη με τον Μάνο μετά την πληροφορία που της έδωσε η Αρετή, και χωρίς να χάσει χρόνο πηγαίνει και του ζητά εξηγήσεις: “Τι ήθελες στο σπίτι της Αφροδίτης και μην μου πεις ψέματα γιατί σε είδαν” του λέει. Ο Μάνος στην αρχή τα χάνει και προσπαθεί να δικαιολογηθεί: “Δεν αισθανόμουν καλά και πέρασα να ...”, αλλά δεν τον αφήνει να πει λέξη παραπάνω, καθώς δεν γίνεται πιστευτός και η κατάσταση χειροτερεύει: “Σταμάτα σε παρακαλώ τις δικαιολογίες και φέρσου μια φορά σαν άντρας. Παραδέξου ότι έχεις σχέσεις μαζί της να τελειώνουμε” του λέει.

Ο Μάνος ωστόσο δεν τα παρατάει και προσπαθεί να την λογικέψει και μαζί μ΄αυτόν και η Δήμητρα: “Μαρίνα μου ο Μάνος σ΄αγαπάει, δεν έχει μάτια γι άλλη γυναίκα. Και με την Αφροδίτη ξεχασέ το δεν υπάρχει τίποτα. Μια παρεξήγηση είναι”, αλλά εκείνη εξακολουθεί να πιστεύει πως κάτι τρέχει ανάμεσα στον άντρα της και την Αφροδίτη. Ετσι η Μαρίνα εξακολουθεί να κρατά αποστάσεις από τον Μάνο, παρά τις διαβεβαιώσεις και της Ιουλίας: “Μαρίνα μου δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσα στο Μάνο και την Αφροδίτη. Πίστεψέ με” της λέει. Η Μαρίνα αρχίζει να σκέφτεται κάποια πράγματα και αποφασίζει να επιστρέψει στο σπίτι, αλλά ξεκαθαρίζει στον Μάνο: “Να ξέρεις ότι το κάνω μόνο και μόνο για το παιδί” του λέει, κόβοντάς του κάθε ελπίδα για επανασύνδεση.

Δείτε επίσης στο σημερινό 11/10 επεισόδιο: «Πρέπει να προσφέρεις ένα παιδί» - Ο Δημοσθένης θέλει να ισοπεδώσει την Ασπασία

Στο μεταξύ ο Χρήστος με την Αφροδίτη ήδη έχουν αποφασίσει να γίνουν ζευγάρι και ξαφνικά η Μαρίνα τους βλέπει μαζί! Εστι αντιλαμβάνεται πόσο έξω έχει πέσει και ζητάει συγγνώμη από τον Μάνο: “Είχες δίκιο σου ζητάω συγνώμη που σε υποπτεύτηκα” του λέει. Ο Μάνος κλαίει από χαρά, και οι δυο τους επιτέλους τα ξαναβρίσκουν.

Τα νέα ζευγάρια έκπληξη στην σειρά, Γη της Ελιάς

Ο Παρασκευάς “καμμένος” από σχέσεις, αποφασίζει να πάρει το αίμα του πίσω και ανοίγει διπλό ερωτικό μέτωπο, με την Ειρήνη και με τη Θεοδώρα, χωρίς φυσικά να ξέρει κάτι η μία για την άλλη. Παράλληλα, ο Χρήστος κάνει τη μεγάλη ανατροπή και ζητά από την Αφροδίτη να είναι μαζί, σε μία κανονική σχέση. Μάλιστα λίγο αργότερα ο Χρήστος πηγαίνει με την Αφροδίτη στο σπίτι του Λυκούργου και την παρουσιάζει επίσημα πια ως σύντροφό του.

Δείτε επίσης: «Έρχομαι κοντά με τον...» - Αποκλειστικό spoil για την συνέχεια της σειράς, Η Γη της Ελιάς!

Την ίδια στιγμή η φροντίδα που παρέχει η Αναστασία στον Αποστόλη τους φέρνει πιο κοντά. Αλλά μετά το πρώτο τους φιλί, επικρατεί ανάμεσά τους τεράστια αμηχανία.Η Αναστασία πλέει σε πελάγη ευτυχίας και είναι μονίμως αφηρημένη, αφού δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται το φιλί της με τον Αποστόλη. Φυσικά η Αθηνά και η Μαργαρίτα που την ξέρουν καλά, παρατηρούν την περίεργη συμπεριφορά της και αρχίζουν να υποπτεύονται πως κάτι συμβαίνει. Λίγο αργότερα ο Αποστόλης κάνει το μεγάλο βήμα, λέει στην Αναστασία ότι θέλει να είναι μαζί κι εκείνη πετάει στα ουράνια.