Έρωτας Φυγάς (28/11): Αφού σώθηκε στο ποτάμι, την πνίγουν στο σπίτι της - Νέο θρίλερ για την Μαργέτα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (28/11): Αφού σώθηκε στο ποτάμι, την πνίγουν στο σπίτι της - Νέο θρίλερ για την Μαργέτα

Στο σημερινό 28/11 επεισόδιο της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς, η Νότα εκβιάζει την Αλεξάνδρα και τον Μάρκο, ξέροντας και τη νέα προσπάθεια φυγής τους, με αποτέλεσμα στα επόμενα επεισόδια να δούμε έναν φόνο (δείτε τα πριν προβληθούν στην τηλεόραση).

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 58

«Θα τα πω όλα στον Ιάσονα αν δεν κάνετε αυτό που θα σας πω», είναι τα λόγια της. Παράλληλα ο Φάνης στηρίζει την Ευγενία με κάθε τρόπο. «Να ξέρεις πως μπορείς να υπολογίζεις σε εμένα. Είμαι εδώ για ό,τι χρειαστείς. Σε νοιάζομαι πραγματικά», της δηλώνει. Στο μεταξύ ο πρώην άντρας της Νάντιας εμφανίζεται στην ίδια και τον Μιχάλη, με σκοτεινές προθέσεις. «Νόμιζες ότι θα ήταν δύσκολο να βρω εσένα και τον εραστή σου;», αναφέρει όλο ειρωνεία. Ο Μιχάλης πάει να παρέμβει αλλά η Νάντια φοβούμενη για τα χειρότερα τον αποτρέπει.

Μέσα σε όλα, ο Νικόλας ζητά από τη Ρηνιώ ν’ αρραβωνιαστούν άμεσα. «Αν θέλεις περνάμε δαχτυλίδι εδώ και τώρα για να σου αποδείξω ότι στην καρδιά μου έχω μόνο εσένα», της εξομολογείται κι εκείνη δέχεται. Ενώ η Ελπίδα παραμένει σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, της έρχεται μια απρόσμενη βοήθεια. Επίσης ο Κοντογιάννης ψάχνει την αλήθεια για τον πατέρα του με κάθε κόστος. «Θα μάθω τα πάντα ο κόσμος να χαλάσει», μονολογεί. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα ετοιμάζονται ξανά να το σκάσουν, λόγω και της απουσίας του Ιάσονα στην Αθήνα. «Τώρα είναι η ευκαιρία μας», του λέει η Αλεξάνδρα. Ωστόσο η Ουρανία δεν σκοπεύει να το επιτρέψει. «Αν νομίζετε ότι θα φύγετε και θα μείνει ο Ιάσονας μόνος και πληγωμένος είστε πολύ γελασμένοι», είναι τα λόγια της.

Δείτε επίσης: «Που είναι τέτοια ώρα;» - Η Αλεξάνδρα "τρελαμένη" από ζήλια διεκδικεί ερωτικά τον Ιάσονα

Tι θα δούμε στο επεισόδιο 59

Η ημέρα που η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος είναι έτοιμοι να το σκάσουν με τα παιδιά τους, φτάνει. Και μπορεί να ξεσπάει μια τρομερή καταιγίδα αλλά αυτό δεν φαίνεται να τους πτοεί. Ολα είναι έτοιμα για τη μεγάλη φυγή. «Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα είμαστε μόνο οι δυο μας και τα παιδιά μας και αυτή η στιγμή δεν αργεί να φτάσει. Επιτέλους», σκέφτεται η κοπέλα την ώρα που ετοιμάζει τα πράγματά της. Ομως το σχέδιό τους όπως φαίνεται θα συναντήσει πολλά εμπόδια, όπως για παράδειγμα τη Νότα, που δεν διστάζει να απειλήσει τον Μάρκο και να ανοίξει ευθαρσώς τα χαρτιά της. «Νόμιζες ότι θα ανοίξεις την πόρτα και θα φύγεις έτσι απλά; Εχουμε να λογαριαστούμε και είναι πολλά αυτά που έχει γράψει ο λογαριασμός», τον φοβερίζει.

Δείτε επίσης: Αγγελικό πρόσωπο με ψυχρή καρδιά - Το σατανικό σχέδιο της Άρτεμης για να καταστρέψει τον Ιάσονα

Παράλληλα, η Ουρανία προσπαθεί να πείσει την Αλεξάνδρα πως είναι σύμμαχος και όχι εχθρός της, αλλά εκείνη δείχνει να αμφιβάλει. «Μόνο το καλό σου θέλω. Ξανασκέψου αυτό που πας να κάνεις. Εγώ πρώτη μπορώ να καταλάβω πώς είναι να μην μπορείς να ζήσεις με τον μεγάλο σου έρωτα, αλλά μην πάρεις μια απόφαση που μπορείς να μετανιώσεις γιατί δεν είσαι μόνη σου», της εξηγεί. Στο μεταξύ η ανησυχία της Αννας για τη μητέρα της θέτει σε κίνδυνο τα πλάνα της Μαργέτας και του Στέφανου, των οποίων η παρουσία στην πρωτεύουσα τείνει να αποκαλυφθεί. Ευτυχώς καταφέρνουν και συνεχίζουν να κυκλοφορούν ινκόγκνιτο χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.