Παγιδευμένοι (18/12): Το νεκρό σώμα του Άκη ανακαλύπτεται και προκαλεί πανικό

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι (18/12): Το νεκρό σώμα του Άκη ανακαλύπτεται και προκαλεί πανικό

Οι εξελίξεις στην καθημερινή δραματική σειρά "Παγιδευμένοι", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΑΝΤ1, και έχει καθηλώσει από την περυσινή σεζόν το τηλεοπτικό κοινό, θα είναι για ακόμα μία φορά καθηλώτικές και σήμερα, Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, καθώς η είδηση του νεκρού Άκη σοκάρει τους ήρωες (δείτε εδώ τις συγκλονιστικές εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς).

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο, Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, της σειράς, "Παγιδευμένοι" του ΑΝΤ1;

Επεισόδιο 23

Ο Δημήτρης ενημερώνει τη γυναίκα του, την Ειρήνη, τη Χρύσα και τα κορίτσια ότι ο Ακης βρέθηκε νεκρός. Οι γυναίκες προσπαθούν να κρύψουν τον πανικό τους, αλλά η Αννα παραξενεύεται από την αντίδρασή τους. Εν το μεταξύ, ο Αλέκος αναλαμβάνει την υπόθεση του Aκη ως δικηγόρος κατηγορίας, αφού βρίσκει τη μητέρα τού θανόντος και την πείθει ότι ο θάνατος του γιου της πρέπει να δικαιωθεί γιατί ήταν στυγνή δολοφονία. Οι έντονες πιέσεις του να βρεθεί ο δολοφόνος φέρνουν σε δύσκολη θέση τον Δημήτρη, την Αννα και τον Ανδρέα. Εν τω μεταξύ η κατάσταση του Νίκου, μετά τον τραυματισμό του, είναι κρίσιμη. Η Ειρήνη θέλει να τον πάνε στο νοσοκομείο, όμως κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό αφού θα έπρεπε να δώσουν εξηγήσεις για το τι συνέβη. Μέσα σε όλα, η Υβόννη κάνει μια αποκάλυψη στην Αννα για έναν νέο άντρα που έχει εισβάλει στη ζωή της.

Ο Γεράσιμος, η Ειρήνη και τα παιδιά εξαφανίζουν κάθε στοιχείο από το σημείο που βρέθηκαν με τον Ακη πριν τη δολοφονία του.

Η Αννα την ίδια στιγμή δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα από έναν παλιό της φίλο. Πηγαίνει στο σπίτι του και υπάρχουν παντού αίματα. Εκείνος κλαίει. «Πού είναι η γυναίκα μου και η κόρη μου;», τη ρωτάει μέσα στα αναφιλητά του. «Ηρέμησε. Πήρες την αστυνομία;», του αποκρίνεται. «Οχι, πήρα εσένα». Η Αννα καλεί τις αρμόδιες αρχές. Η σήμανση καταφθάνει και ο Φαίδωνας ανακρίνεται και συλλαμβάνεται. Παράλληλα, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της δολοφονίας του Ακη.

Δείτε επίσης: «Μην κλαις», «Ναι, θέλω να γεράσω μαζί σου» - Της κάνει πρόταση γάμου με τριαντάφυλλα στο κρεβάτι και μονόπετρο κοτρόνα