Η γη της ελιάς (22/2): «Αφού ντρέπεσαι θα φύγω!» - Ο Στάθης δείχνει το σκληρό πρόσωπό του στην Αριάδνη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (22/2): «Αφού ντρέπεσαι θα φύγω!» - Ο Στάθης δείχνει το σκληρό πρόσωπό του στην Αριάδνη

Στο σημερινό 22/2 επεισόδιο της σειράς Γη της ελιάς, ο Στάθης προκειμένου να φτάσει στην αλήθεια, παρακολουθεί την Αριάδνη και την πιάνει στα πράσα με τον Χρήστο. Αυτό που θα ακολουθήσει όμως, δεν θα του αρέσει καθόλου...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 102

Εξαλλος με αυτό που ανακάλυψε, ζητάει από τον Χρήστο τον λόγο, αλλά αυτά που ακούει δεν του αρέσουν: «Την ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά. Εκανα πολλές προσπάθειες για να μείνω μακριά της, αλλά δεν τα κατάφερα. Εχω αποφασίσει να χωρίσω», του δηλώνει και ο Στάθης τρελαίνεται. Παράλληλα και η Αριάδνη λέει στον πατέρα της: «Είμαι αποφασισμένη να συνεχίσω τη σχέση μου με τον Χρήστο ό,τι κι αν κάνεις. Κι αν δεν θέλεις να με βλέπεις, φεύγω», του λέει και μαζεύει τα πράγματά της για να φύγει από το σπίτι.

Ο Στάθης μεταφέρει τα νέα στον Λυκούργο και τότε ανακαλύπτει ότι ο φίλος του γνώριζε γι’ αυτή τη σχέση, με αποτέλεσμα να τσακωθούν άσχημα οι δυο τους.

Δείτε επίσης: Τον θάβουν λίγο μετά το χωρισμό τους - Καίγεται ζωντανός μέσα στο μαγαζί του

Ο Μάνος μιλάει στον Ισίδωρο για τα κατορθώματα της Αμαλίας όσο αυτός έλειπε στην Αμερική: «Πατέρα, δεν ξέρω τι θα κάνεις, αλλά η γυναίκα δεν παίζεται. Τουλάχιστον εμείς δεν θέλουμε να τη βλέπουμε στα μάτια μας», του ανακοινώνει και ο Ισίδωρος δείχνει να έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Την ίδια στιγμή, η Δήμητρα μπαίνει ξανά στο σπίτι των Ρουσσέων, αλλά κάνει ένα μοιραίο λάθος που θα προδώσει την παρουσία της εκεί. Στο μεταξύ ο Φίλιππος αρχίζει να φέρεται περίεργα, να είναι προβληματισμένος και σκεπτικός, γεγονός που παρατηρούν η Μαργαρίτα και η Βασιλική. Η Μαργαρίτα τον ρωτάει: «Τι σου συμβαίνει, αγόρι μου; Δεν σε βλέπω και τόσο καλά. Φως φανάρι ότι κάτι έχεις, θέλεις να μου πεις;». Ο Φίλιππος όμως δεν της αποκαλύπτει τίποτε απ’ όσα τον βασανίζουν. «Τίποτα, κυρία Μαργαρίτα. Απλά σήμερα δεν έχω και πολλή όρεξη», της απαντάει.

Το ίδιο γίνεται και με τη Βασιλική στο σπίτι, η οποία τον ρωτάει τι του συμβαίνει, αλλά δεν τον καταφέρνει να της μιλήσει. Λίγο αργότερα η Χάιδω συναντάει τον Ισίδωρο και του αναφέρει την άσχημη συμπεριφορά της Αμαλίας απέναντί της, γεγονός που κάνει τον Ισίδωρο έξαλλο!

Δείτε επίσης: Η γη της ελιάς: Το τραγικό τέλος κεντρικής πρωταγωνίστριας - Τινάζει τα μυαλά της στον αέρα μπροστά σε όλους