Survivor: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Ασημίνα Χατζηανδρέου - Τα κλάματα και η συζήτηση με την παραγωγή

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Ασημίνα Χατζηανδρέου - Τα κλάματα και η συζήτηση με την παραγωγή

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor μετά το χθεσινό 21/2 επεισόδιο όπου σημειώθηκαν δυο αποχωρήσεις σοκ και μια λιποθυμία. Η Κόκκινη ομάδα γενικά δεν είναι στα καλύτερα της τις τελευταίες ημέρες, καθώς μέχρι και η Μαρία Αντωνά περνάει δύσκολες στιγμές.

Τι συμβαίνει με την Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor

Η νεαρή παίκτρια όπως παρακολουθήσαμε είχε έναν άσχημο τραυματισμό με αποτέλεσμα να πάθει κάταγμα. Μάλιστα, ο γιατρός που την είδε, την ενημέρωσε πως δεν μπορεί να παίξει στον αγώνα και σε άλλα αγωνίσματα των επόμενων ημερών, χωρίς ωστόσο ακόμα να της έχει πει πόσο διάστημα θα μείνει εκτός στίβου μάχης.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Ασημίνα Χατζηανδρέου να πέσει πολύ ψυχολογικά, όπως άλλωστε φάνηκε καθαρά στην κάμερα λίγο μετά την επιστροφή της στον πάγκο της ομάδας της.

Μάλιστα, παρά την συζήτηση που είχε η αθλήτρια με άτομα της παραγωγής, δεν μπόρεσε να τους πείσει μήπως γίνεται να παίξει στο παιχνίδι, ενώ επιθυμεί να γυρίσει στα ματσαρίσματα όσο το δυνατών πιο σύντομα γίνεται ώστε να βοηθήσει την ομάδα της στις νίκες.

Το δεύτερο "χτύπημα" ωστόσο ήρθε στο τέλος του αγώνα για την αποχώρηση. Αλέξης Παππάς, Θοδωρής Τουρκογεώργος, Νίκος Γκάνος και Σταμάτης Ταλαδιανός, αναμετρήθηκαν μέχρι τελικής πτώσης για να διεκδικήσουν την θέση τους στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο ο Γκάνος ήταν εκείνος που έχασε με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Η αποχώρηση λοιπόν αυτή καταρράκωσε την Ασημίνα ακόμα περισσότερο, καθώς είχε έρθει πολύ κοντά με τον συμπαίκτη της. Όταν έχασε, είχε πάει μακριά από τον αγωνιστικό χώρο, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της...

Από πλευράς του ωστόσο ο Νίκος, ανέφερε πως η ζωή υπάρχει και έξω από το παιχνίδι και σίγουρα θα τα πουν πίσω στην Ελλάδα όταν ολοκληρωθεί το Survivor (δείτε εδώ πόσα χρήματα πήρε ο τραγουδιστής).