Το Ναυάγιο (5/3): Η Ειρήνη γνωρίζει την αρραβωνιαστικιά του Αντώνη - Την ίδια ώρα ο Ιπποκράτης κανονίζει να αρπάξει το παιδί της

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (5/3): Η Ειρήνη γνωρίζει την αρραβωνιαστικιά του Αντώνη - Την ίδια ώρα ο Ιπποκράτης κανονίζει να αρπάξει το παιδί της

Απόψε 5/3 στο Ναυάγιο του MEGA, η Ειρήνη συναντάει και γνωρίζει την αρραβωνιαστικιά του Αντώνη, την ίδια ώρα που ο Ιπποκράτης σχεδιάζει το σατανικό σχέδιο του για να κλέψει το παιδί από την Ειρήνη μόλις γεννήσει και να το δώσει σε άλλη οικογένεια, λέγοντας της πως είναι νεκρό (δείτε σε ποιον θα δώσει το μωρό της).

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Επεισόδιο 69

Η ώρα της γέννας πλησιάζει για την Ειρήνη και τη Στέλλα, ενώ ο Παντελίδης βοηθά τον Αγγελο να ανακαλύψει ποιος ευθύνεται για τον θάνατο των γονιών του. Ο Γιώργης προετοιμάζεται μαζί με τον Παύλο, τον δικηγόρο των θυμάτων, για τη δίκη. Ο Μάκης ζητάει από τον Κλέωνα μία μεγάλη χάρη που μπορεί να του φέρει μπλεξίματα με το καθεστώς της χούντας.

Οι ενοχλήσεις που αισθάνεται η Λαμπρινή εντείνονται και η άρνησή της να δει γιατρό θα φέρει τραγικά αποτελέσματα. Η Φανή βλέπει τον Πέτρο και δεν τον αναγνωρίζει! Εκείνος για να μην τον «καρφώσει» την αρπάζει και της λέει τον λόγο που άλλαξε την ταυτότητά του και παρουσιάζεται ως Αντώνης. «Σε παρακαλώ, μην με καταδόσεις. Με τον Αντώνη μοιραστήκαμε την ίδια καμπίνα στο φοίνιξ. Όταν σιγουρεύτηκα οτι πνίγηκε, χωρίς να το σκεφτώ πολύ και όταν κατάλαβα πως είναι νεκρός αποφάσισα να κλέψω την ταυτότητα του. Βλέπεις, η αστυνομία με κυνηγούσε για ένα φόνο, για τον οποίο δεν έφταιγα. Θα σε βοηθήσω, θα κάνω οτι μου θέλει, αρκεί να μην πεις σε κανέναν ποιος είμαι πραγματικά. Δεν θέλω να πληγώσω τους φίλους που έκανα», θα της εξηγήσει και Φανή θα εκμεταλλευτεί την αδυναμία του. Τότε εκείνη του ομολογεί τον λόγο για τον οποίο ήρθε να βρει τον Αντώνη και ο Πέτρος τότε συνειδητοποιεί πόσο μπλεγμένος βρίσκεται.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: «Θα πεθάνεις» - Ο Βασίλης μαθαίνει πως ο Γιώργης ήταν εραστής της γυναίκας του

Ο Ιπποκράτης εξοργίζεται με την επιμονή της Ειρήνης να θέλει να μάθει το παιδί της ότι ο Αποστόλης είναι ο πατέρας του και όχι ο ίδιος! Ο Παντελίδης μαθαίνει ένα συνταρακτικό μυστικό για το παρελθόν του Γιώργη. Η λάθος πληροφορία φτάνει στα λάθος αυτιά και τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο στη ζωή του Γιώργη αλλά και του Βασίλη.

Η Αλίκη καταφέρνει τελικά να κάνει τον Γιώργη Κανελλάκη να την ακούσει. Ο άνδρας ταράζεται με τα όσα του μαρτυρεί για τον στυγερό δικηγόρο, τις απειλές του εναντίον εκείνης και του αδελφού της, τους εκβιασμούς που της έχει κάνει κατά καιρούς αλλά και τις παράνομες δράσεις της, με τις οποίες την «κρατάει». Με αναφιλητά, πέφτει στην αγκαλιά του και όταν εκείνος αντιλαμβάνεται πως ο Μιλτιάδης Παντελίδης είναι ο άνδρας που την βίαζε και εξοργίζεται. Η Αλίκη τον παρακαλεί να μην κάνει τίποτα γιατί φοβάται για την τύχη του αδελφού της, όμως ο δημοσιογράφος της υπόσχεται πως θα χειριστεί την υπόθεση της με άκρα μυστικότητα.