Σασμός (13/3): «Είσαι Σταματάκενα» - Την ώρα που της κάνει πρόταση γάμου, ανατινάζεται και πεθαίνει

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (13/3): «Είσαι Σταματάκενα» - Την ώρα που της κάνει πρόταση γάμου, ανατινάζεται και πεθαίνει

Όλη την εβδομάδα οι εξελίξεις στην σειρά Σασμός είναι άκρως καταιγιστικές (δείτε το επεισόδιο της Πέμπτης 14/3). Απόψε 13/3 ωστόσο, μια πρόταση γάμου θα τους αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό, ενώ την ίδια ώρα η Καλλιόπη υποδέχεται στην οικογένεια της την Νάντια.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHΑ, Σασμός

Επεισόδιο 88

Την ίδια στιγμή, Μαθιός και Αστέρης βρίσκονται στο βουνό και πηγαίνουν να επιβιβαστούν στο αυτοκίνητο του πρώτου για να πάνε να φυτέψουν λουλούδια, όμως ένας εργάτης τους σταματάει καθώς χρειάζεται το αυτοκίνητο. Μπαίνει εκείνος λοιπόν στο όχημα του Μαθιού και μόλις βάζει μπρος τη μηχανή γίνεται έκρηξη, που του στοιχίζει τη ζωή. Ολόκληρο το χωριό συγκλονίζεται και η Βασιλική με την Αργυρώ ευχαριστούν τον Θεό που οι άντρες τους είναι καλά. Οι δύο οικογένειες έρχονται ακόμη πιο κοντά, ενωμένες μπροστά στο απρόσμενο πένθος. Η Καλλιόπη μαζί με τον Μαθιό και τον Αστέρη αποφασίσουν πως το λιγότερο που πρέπει να κάνουν είναι να αναλάβουν τα έξοδα της οικογένειας του άτυχου εργάτη.

Δείτε επίσης στο 14/3 επεισόδιο: «Συλλάβετε την και φέρτε την εδώ» - Αυτό είναι το τραγικό της τέλος

Την ίδια στιγμή, η Θοδώρα αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση του Τόλη, προκειμένου να καταφέρει να υιοθετήσει το μωρό. «Το εννοείς ότι θέλεις να με παντρευτείς; Με κάνεις πολύ ευτυχισμένο, όμως πρέπει να ξέρεις ότι ο στόχος μας θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Μην ξεχνάς, Θοδώρα μου, ότι έχω καταδικαστεί για φόνο», θα της θυμίσει και για λίγα λεπτά η κοπέλα θα βυθιστεί στο σκοτάδι.

Δείτε επίσης: Τέλος με 4 γάμους - Αυτά είναι τα ζευγάρια που παντρεύονται

Αναλυτικά τι θα γίνει στην πρόταση γάμου

Ο Τόλης σύμφωνα με την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου, θα βρεθεί στο σπίτι της οικογένειας Αγγελάκη και χωρίς να χάσει καιρό θα ζητήσει το χέρι της Θοδώρας από την Αννα και τον Παντελή, που θα αγριέψει με την πρότασή του. «Λυπάμαι που δεν εκτιμάς την προσφορά μου. Εγώ έκανα αυτή τη σκέψη για να βοηθήσω τη Θοδώρα να πραγματοποιήσει το όνειρό της να γίνει μητέρα, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται σε αυτό το σπίτι με θεωρείτε αμελητέο, δεν πειράζει. Καλή τύχη», θα πει ο Τόλης και θα φύγει από το σπίτι τους με κατεβασμένα μούτρα.

Η Θοδώρα παρά τη αντίδραση του πατέρα της, θα του υποσχεθεί πως θα το σκεφτεί και μάλιστα θα ζητήσει λίγο αργότερα και τη συμβουλή του παπα-Μιχάλη. Εκείνος με τη σειρά του θα της πει να απευθυνθεί στον Γιώργο που την αγαπάει ακόμα αλλά η κοπέλα που έχει πονέσει πολύ στο παρελθόν, δεν θα θέλει να φέρει τον πρώην της σε δύσκολη θέση.

Ετσι, πηγαίνει και βρίσκει τον Τόλη και μάλιστα στην αρχή προσπαθεί να του δικαιολογήσει τον Παντελή. «Πικρά θα μετανιώσει τα λόγια του ο πατέρας σου. Αυτό όμως ήρθες να κάνεις εδώ; Να μου τον δικαιολογήσεις;». Εκείνη θα του πει πως τον συνάντησε για να μιλήσουν για κάτι πιο σημαντικό. Τότε θα τη ρωτήσει: «Τι είναι πιο σημαντικό από την αξιοπρέπειά μου;». Και η Θοδώρα θα του πει: «Ο γάμος μας!».

Ο Γιώργος που θα μάθει λίγο αργότερα τι σκοπεύει να κάνει η αγαπημένη του, θα τη σταματήσει με κάθε τρόπο...

Βέβαια, όπως σας έχουμε αποκαλύψει η Θοδώρα τελικά θα τα βρει με τον Γιώργο και θα υιοθετήσουν μαζί το μωράκι - δείτε το αποκλειστικό.