Ο Παράδεισος των Κυριών (25/3): «Έχω σκεφτεί έναν τρόπο για να τη διώξουμε από το σπίτι! Θα πούμε ότι...» - Δύσκολες ώρες για τη Μιράντα

Τι θα δούμε απόψε στη σειρά του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των Κυριών (25/3): «Έχω σκεφτεί έναν τρόπο για να τη διώξουμε από το σπίτι! Θα πούμε ότι...» - Δύσκολες ώρες για τη Μιράντα

Το βράδυ της Δευτέρας θα προβληθεί στο κανάλι του ALPHA ένα από τα καινούρια επεισόδια της σειράς "Ο παράδεισος των Κυριών". Σε αυτό θα μαθευτεί η αλήθεια για το παιδί της Γεωργίας, τη στιγμή που η Βικτώρια με τη Στέλλα ψάχνουν τρόπο να διώξουν τη Μιράντα.

Τι θα δούμε απόψε (25/3) στον Παράδεισο των Κυριών

Επεισόδιο 114

Η Μιράντα μαθαίνει ένα μυστικό της οικογένειας Μπουραντά, που δεν είναι άλλο από το ότι η εξουσιοδότηση που δήθεν είχε κάνει ο Αγης για να πάρουν το παιδί της Γεωργίας, είναι πλαστή. Μάλιστα, χωρίς να υποψιάζεται τίποτα, επιμένει: «Νομίζω ότι πρέπει να το πείτε», ενώ η Βικτώρια, όπως είναι φυσικό, έχει τεράστιες αντιρρήσεις.

Δείτε επίσης: Η Αμαλία παθαίνει νευρική κρίση - «Πήγα στην αστυνομία και την κατήγγειλα για τον θάνατο της»

Η Γεωργία, η οποία υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά, μαζί με τον Πάρη ψάχνουν να βρουν πότε ακριβώς δολοφονήθηκε ο Αγης για να δουν αν ταιριάζουν οι ημερομηνίες με την υπογραφή της εξουσιοδότησης. Συγκεκριμένα, υποψιάζονται πως πίσω από αυτή τη δολοφονία μπορεί να κρύβονται μυστικά που θα ανατρέψουν τα πάντα… Την ίδια στιγμή, η Στέλλα λέει στη Βικτώρια: «Εχω σκεφτεί έναν τρόπο για να διώξουμε τη Μιράντα από το σπίτι. Θα πούμε ότι έκλεβε πράγματα από το σπίτι», αλλά η Βικτώρια γελάει ακόμα και με τη σκέψη της: «Κανείς δεν πρόκειται να πιστέψει αυτή τη βλακεία. Ασε, θα σκεφτούμε κάτι άλλο», της λέει.

Σοκ: Η Στέλλα πετάει την Μιράντα από τη σκάλα

Η Στέλλα συνεχίζει να έχει εμμονή με τη Μιράντα, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ο παράδεισος των κυριών, στον ALPHA. Οσο βλέπει τον Χριστόφορο να τη συμπαθεί και να είναι κοντά της, τόσο «σκυλιάζει» και θέλει να τη βγάλει από τη μέση.

Από την Μαρία Μεταξητινού/TiVi Σήριαλ

Η Στέλλα έχει πέσει σε νέα δυσμένεια από τον Χριστόφορο, ενώ όσο περνάει ο καιρός, βλέπει ότι εκείνος δένεται περισσότερο με τη Μιράντα. Η πρώτη απόπειρα που έκανε για τη βγάλει από τη μέση δεν πήγε καλά και τώρα ετοιμάζει ένα νέο χτύπημα.

Εξαλλη με τη Μιράντα, ρίχνει λάδι στον κουβά της σφουγγαρίστρας και τρίβει τις σκάλες. Την ίδια στιγμή όμως επιστρέφει ο Χριστόφορος και πάει ν’ ανέβει τις σκάλες: «Σας παρακαλώ, πού πάτε. Σας θέλω, μην ανεβαίνετε ένα λεπτό για να σας μιλήσω», του λέει και προσπαθεί να τον εμποδίσει ν’ ανέβει τα σκαλιά. Ο Χριστόφορος εκνευρίζεται πολύ και αρχίζει να της φωνάζει. Οι δυο τους στήνουν μεγάλο καβγά, ενώ η Μιράντα που ακούει τις φωνές, τρέχει να δει τι συμβαίνει, γλιστράει στις σκάλες, πέφτει και χτυπάει πολύ άσχημα.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: «Δηλαδή τόσο καιρό μου έλεγες ψέματα ότι μ’ αγαπάς;» - Άγριος καβγάς Μιράντας & Ντίνου

Ο Παράδεισος των κυριών Μιράντα Χριστόφορος

Ο Χριστόφορος τρελαίνεται και αμέσως τη βάζει στο αυτοκίνητο και τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα ο Σωτήρης ψάχνει τον Χριστόφορο και η Στέλλα τον ενημερώνει: «Εχει πάει την κυρία Μιράντα στο νοσοκομείο γιατί είχε ένα ατύχημα κι έχει χτυπήσει το πόδι της, αλλά δεν ξέρω σε ποιο νοσοκομείο είναι». Η Μιράντα στο μεταξύ πονάει πολύ και ο Χριστόφορος βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της, ενώ η Στέλλα δεν αισθάνεται ικανοποιημένη με αυτό. Ο στόχος της ήταν να τη σκοτώσει, κάτι που για άλλη μια φορά δεν πέτυχε.