Η Μάγισσα (1/4): Τα ουρλιαχτά της Θεοφανώς ανατριχιάζουν σε όλη την Μάνη - Οδηγείται στον Ταίναρο για να καεί ζωντανή

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Μάγισσα (1/4): Τα ουρλιαχτά της Θεοφανώς ανατριχιάζουν σε όλη την Μάνη - Οδηγείται στον Ταίναρο για να καεί ζωντανή

Απόψε 1/4 στην Μάγισσα στον ΑΝΤ1, η Θεοφανώ ως Αναχίτ αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στον Σπήλιο και εκείνος αποφασίζει να σώσει την αδελφή του, την ώρα που ο Μάρκος με τον Αντρέι δίνουν τα χέρια για να σώσουν την κοπέλα από τους Γερακάρηδες. Ο Κανέλλος ζει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής του με όσα ανακαλύπτει για τη Δαμιανή.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα

Οι Γερακάρηδες με τον Τζανή κρίνουν το μέλλον της Θεοφανώς και η Κυπριανή με τη δική της «μαγεία» καταφέρνει να τους πείσει να τη θανατώσουν. Η Θεοφανώ ζητάει να τη σκοτώσουν στο Ταίναρο, εκεί όπου δολοφονήθηκε και η μητέρα της. Βαθιά μέσα της ξέρει πως η μάνα της με κάποιο τρόπο θα την προστατεύσει.

Την ίδια ώρα, η Ρηνιώ βρίσκει τον Κανέλλο στο μπουντρούμι και του αποκαλύπτει τις υποψίες της για τη μάνα της: «Η μάνα μου σκότωσε την Αναστασία! Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι εκείνη το έκανε», ισχυρίζεται και εκείνος δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει. «Εχεις τρελαθεί, Ρηνιώ; Τι είναι αυτά που λες;», τη ρωτάει και εκείνη του εξηγεί: «Πάντα τη μισούσε η μάνα μου και βρήκε την τέλεια ευκαιρία για να το κάνει! Βρήκα τα ματωμένα ρούχα της και πρόσεξα πως μετά το φονικό άλλαξε ρούχα! Δεν θα πέσω από τα σύννεφα αν μάθω πως βοήθησε και σε όλο αυτό που συμβαίνει τώρα στη φαμίλια μας», υποστηρίζει και ο Κανέλλος τρελαίνεται που ανακαλύπτει τα εγκλήματα της Δαμιανής και χάνει πάσα ιδέα για τη γυναίκα που αγάπησε και που εξαιτίας της κατέστρεψε τη ζωή του.

Δείτε επίσης: Δύσκολο το τελευταίο γύρισμα - Αγαπημένη ηθοποιός αποχαιρετάει τη σειρά του ΑΝΤ1

Ο Σπήλιος καταστρώνει ένα σχέδιο ώστε ο θάνατος της Θεοφανώς να εξυπηρετήσει κι άλλα σχέδια, ενώ η Ρηνιώ προσπαθεί να το σκάσει από τον πύργο. Και το καταφέρνει αργότερα με τη βοήθεια της Αγάθης που τη φυγαδεύει, και η νεαρή Λάσκαρη τρέχει να βρει τους υπόλοιπους άντρες της οικογένειάς της στη σπηλιά του Τζανέτου.

Εκεί η κοπέλα θα ρίξει τη μεγάλη βόμβα: «Είμαι σίγουρη ότι η Αναστασία δεν αυτοκτόνησε και οι Γερακάρηδες ετοιμάζονται να σκοτώσουν και τη Θεοφανώ απόψε το βράδυ». «Κάτι πρέπει να κάνουμε, δεν μπορούμε να μείνουμε έτσι άπραγοι και να σκοτώσουν τη Θεοφανώ», λέει ο Μάρκος και ο Αντρέι συμφωνεί: «Θα πάμε μαζί και θα τη σώσουμε», του απαντάει και του δίνει το χέρι. Τώρα οι δύο άντρες καλούνται ν’ αποφασίσουν αν θα παραμείνουν σύμμαχοι ή θα στραφεί ο ένας ενάντια στον άλλον. Την ώρα που η Θεοφανώ οδηγείται στον θάνατο, θα φανερωθούν στον Σπήλιο τα κρίματα του δικού του κόσμου.

Οι Γερακάρηδες ετοιμάζονται να οδηγήσουν τη Θεοφανώ στο Ταίναρο προκειμένου να τη σκοτώσουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που σκότωσαν και τη μάνα της. Ομως, εκεί θα γίνει η μεγάλη ανατροπή κι αυτό γιατί την ώρα που η Θεοφανώ οδηγείται στον θάνατο, ο Σπήλιος θα έρθει αντιμέτωπος με τα κρίματα του δικού του κόσμου και που αφορούν στις συνθήκες θανάτου του γιου του, Πετρούνη.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Αλλαγή της τελευταίας στιγμής στα επεισόδια της σειράς - Καρέ καρέ η τελευταία συγκλονιστική σκηνή