Κάνε ότι κοιμάσαι 1/4: Συνταρακτικό το αποψινό επεισόδιο - Δείτε το αποκαλυπτικό trailer

Η ώρα της αλήθειας

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Κάνε ότι κοιμάσαι 1/4: Συνταρακτικό το αποψινό επεισόδιο - Δείτε το αποκαλυπτικό trailer

Η σειρά μυστηρίου της ΕΡΤ, Κάνε ότι κοιμάσαι, έρχεται απόψε με ένα ολοκαίνουργιο επεισόδιο που θα συνταράξει το τηλεοπτικό κοινό. Αλήθειες θα βγουν στην φόρα και τα πράγματα θα αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη για τους χαρακτήρες της σειράς...

Τι θα δούμε απόψε στο "Κάνε ότι κοιμάσαι" (Επεισόδιο 55)

Ο δικηγόρος του Δαμασκηνού ανακρίνεται για την ανθρωποκτονία στον χώρο των παράνομων μαθητικών αγώνων, και αρχίζει να τον εκβιάζει από φόβο για την τελική εμπλοκή του στην παράνομη δράση του επιχειρηματία. Η έρευνα της Αστυνομίας αρχίζει και κυκλώνει ολοένα και περισσότερο τον Φλωρή, αλλά κανείς δεν έχει ακόμα τις απαραίτητες αποδείξεις εναντίον του. Η Δάφνη αποκαλύπτει στον Ίκαρο την αλήθεια για όσα παραδέχτηκε ο Δαμασκηνός για την παγίδα που έστησε στον βουλευτή της με το πορνογραφικό υλικό, και φοβάται μήπως στοχοποιήσει και την ίδια. Στην προσπάθειά της να βρει συμμάχους, απευθύνεται στον Νικόλα.

Δείτε επίσης: Σκαραβαίος (1/4): Τον βρίσκουν νεκρό μέσα στον ασβέστη - Η ιστορία που καθηλώσει

Ο Δαμασκηνός δεν μπορεί να κρύψει τη συμπάθειά του για τη Νάσια. Ποιον θα συναντήσει ο Ίσσαρης στην έρευνά του στον τόπο του εγκλήματος και ποιοι προσφέρονται να βοηθήσουν την Αστυνομία; Ο Φλωρής επιμένει στην Αμάντα ότι όσα έκανε, ήταν για να προστατέψει τον Γιώργο. Ο Λάκης αρνείται να καταθέσει ως πραγματογνώμονας εναντίον της πρότασης του Δαμασκηνού. Ο Ίκαρος μιλάει στον Νικόλα για τον Αχιλλέα που θέλει να απαλλαγεί από τον Δαμασκηνό, αλλά θα βρεθούν αντιμέτωποι με την σκληρή αλήθεια.