Σασμός (17/4): «Είναι στο νοσοκομείο!» - Της ανακοινώνουν τα δυσάρεστα και "λυγίζει"

Τραγικές στιγμές στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Facebook / Σασμός
Facebook / Σασμός

Το βράδυ της Τετάρτης 17 Απριλίου στο κανάλι του ALPHA, θα προβληθεί κανονικά νέο επεισόδιο της σειράς "Σασμός" και θα είναι σοκαριστικό. Η Στέλλα μαθαίνει τα δυσάρεστα για τον Χρήστο και αγωνία για την τύχη του, χωρίς να μπορεί να τον πλησιάσει για να δει αν είναι καλά.

Τι θα δούμε απόψε, Τετάρτη 17/4, στον Σασμό

Λίγο αργότερα ο Μαθιός πηγαίνει στη φυλακή να μιλήσει με την Εύα και εκείνη τον διαβεβαιώνει πως δεν έχει σχέση με το τελευταίο μήνυμα που δέχτηκε σπίτι του. «Είμαι σίγουρος πως δεν σκότωσες εσύ τον αδελφό μου. Αρα δεν με ενδιαφέρει πλέον η οικογένειά σου, Μαθιό», θα του πει μεταξύ άλλων κι εκείνος θα μεταφέρει την κουβέντα τους στον Αντώνη.

Δείτε επίσης: Ο άνδρας που μπαίνει "εμπόδιο" στο γάμο Θοδώρας και Γιώργου

Τελικά, η Στέλλα μαθαίνει για την επίθεση εναντίον του Χρήστου και ταράζεται. Παρόλο που της λένε να μην πάει στο νοσοκομείο γιατί κινδυνεύει, εκείνη το τολμάει και όταν τον βλέπει, το μόνο που θέλει είναι να τρέξει στην αγκαλιά του. Τελικά όμως η φρουρά που υπάρχει τριγύρω την εμποδίζει. Οσο η Σάντρα αποκαλύπτει ένα διπλό πρόσωπο απέναντι στην Αργυρώ, η Μαρίνα προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα τους.

Δείτε επίσης αποκλειστικό ρεπορτάζ: «Μακριά από τον άντρα μου» - Η Αργυρώ επιτίθεται στην αντροχωρίστρα Σάντρα

Η λυτρωτική κατάληξη του Αντρέα: Η τραγική σκηνή όπου θα εμφανιστεί στο γάμο Αστέρη & Αργυρώς

Στα επόμενα επεισόδια του Σασμού: Ο χρόνος που περνάει στα βουνά της Κρήτης, κρυμμένος από όλους και όλα, μόνο καλό μπορεί να κάνει στον γιο του Ρούσσου Σταματάκη. Ο Αντρέας θα επιστρέψει στο χωριό που τον έχει πληγώσει, αλλά αυτή τη φορά θα είναι μόνο για καλό.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου/TV24

Εμαθε από την Καλλιόπη πως στις φλέβες του κυλάει το αίμα των Σταματάκηδων και εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Ο Αντρέας Βρουλάκης, το τελευταίο διάστημα ζει κρυμμένος στα βουνά της Κρήτης και κανείς δεν μπορεί να τον εντοπίσει. Ετσι, ο Αντώνης Φραγκιαδάκης αποφασίζει να ακολουθήσει το μοναδικό για εκείνον σχέδιο που μπορεί να τον κάνει να επιστρέψει. Για να τα καταφέρει όμως, ζητά τη συνεργασία της γιαγιάς Ειρήνης.

Πιο συγκεκριμένα, της ζητά να προσποιηθεί την άρρωστη καθώς ξέρει πως ο Αντρέας θα ανησυχήσει για την υγεία της και θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί της το συντομότερο δυνατό. «Μου ζητάς να πω ψέματα, κοπέλι μου;», θα ρωτήσει τον Αντώνη η γιαγιά και όταν εκείνος της πει ότι είναι για το καλό του, για να επιστρέψει στο χωριό και να λυθούν οι υποθέσεις που εκκρεμούν εις βάρος του, θα του πει: «Πες μου τι πρέπει να κάνω. Θέλω να βοηθήσω και τους δυο σας».

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Η τραγική μοίρα της Στέλλας - Της καρφώνουν μια σύριγγα στο λαιμό και...

Σασμός Αντρέας

Ο Αντρέας δεν θα αργήσει να μάθει πως η γιαγιά είναι άρρωστη και κατευθείαν θα την καλέσει στο τηλέφωνο, παρόλο που ο Τηλέμαχος για να τον προστατεύσει θα του έχει στείλει μήνυμα πως όλοι είναι καλά και ότι προσπαθούν να του στήσουν παγίδα για να επιστρέψει. «Ιντα κάνεις, κοπέλι μου; Οχι, ψυχή μου, δεν είμαι πολύ καλά. Ναι κι εμένα μου έχεις λείψει. Πού είσαι, Αντρέα μου; Θέλω να ξέρω μονάχα πως είσαι καλά. Εξω από την Ελλάδα είσαι; Αντρέα…», θα του πει αλλά εκείνος θα έχει προλάβει να κλείσει το τηλέφωνό του, γεγονός που θα δυσκολέψει τις αρχές να τον εντοπίσουν καθώς η κλήση θα είναι λίγα δευτερόλεπτα μόνο.

Ο Αντώνης θα είναι σίγουρος πως θα καλέσει ξανά, για να επιβεβαιώσει το γεγονός πως η θεία του είναι καλά, όμως ο Αντρέας θα δώσει ξανά σημάδια ζωής πολύ αργότερα και συγκεκριμένα στον γάμο της Αργυρώς και του Αστέρη. Ο άντρας θα φανεί εμφανώς μετανιωμένος και με καλή διάθεση απέναντι στην οικογένεια Σταματάκη και μάλιστα η παρουσία του θα οδηγήσει στον σασμό που όλοι περιμένουν. Μάλιστα, ο Αντρέας θα σμίξει με τον πατέρα του Ρούσσο, θα διαβάσει και το γράμμα της μητέρας του που έχει στα χέρια του ο Τηλέμαχος και όλα τα παραπάνω θα φέρουν την ηρεμία στην καρδιά και την ψυχή του.