Ψυχοκόρες (18/4): «Η κοιλιά εδώ μέσα θα γεμίσει με το παιδί μου» - Η Φρόσω βιάζεται ξανά από τον Νάτση

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες (18/4): «Η κοιλιά εδώ μέσα θα γεμίσει με το παιδί μου» - Η Φρόσω βιάζεται ξανά από τον Νάτση

Απόψε 18/4 οι Ψυχοκόρες επιστρέφουν με νέο επεισόδιο γεμάτο συνταρακτικές εξελίξεις. Παύλος και η Βασιλική έρχονται πιο κοντά, ενώ από την άλλη η Φρόσω περνάει πάρα πολύ δύσκολες στιγμές στα χέρια της οικογένεια του Νάτση και της Ευανθίας.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες

Επεισόδιο 15

Η Μαρίκα ανησυχεί μήπως η Δεσποινιώ έχει παρενοχληθεί από τον Κοσμά, αλλά εκείνη το αρνείται. «Οχι, Μαρίκα, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για μένα. Ο κύριος Κοσμάς ήταν πάντα ευγενικός απέναντί μου. Μόνο καραμέλες μου έδινε όταν του πήγαινα την αλληλογραφία του», θα πει, ενώ ο τελευταίος θα προσπαθεί με νύχια και με δόντια να λύσει το πρόβλημα στο εργοστάσιο. Ο Παύλος και η Βασιλική επισκέπτονται τον Εθνικό Κήπο, πηγαίνοντας στο Εργατικό Κέντρο για την ομιλία της Μάγιας, και αρχίζει να γίνεται αισθητή η μεταξύ τους συμπάθεια και ο θαυμασμός. Η Ευανθία, με τους άντρες των αδελφών του Νάτση να απειλούν την περιουσία του, επισπεύδει την απόκτηση παιδιού με κάθε τρόπο και κανονίζει σε Φρόσω και Μέλλιο μια ακόμα συνάντηση.

Δείτε σούπερ αποκλειστικό - Ο Τάσος κλέβει την Δεσποινιώ και την βγάζει στο κλαρί

Ο Τάσος Μέρμηγκας συνεχίζει να βρίσκεται στο σπίτι της οικογένειας Κοτρώτση με κάθε αφορμή και μάλιστα σε μια από αυτές προσπαθεί να μάθει τη Νέλλα να χορεύει τανγκό. Η Δεσποινιώ που θα περάσει από μπροστά του, θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του και για να δείξει στην κυρία του σπιτιού τα βήματα, θα χρησιμοποιήσει το νεαρό κορίτσι. Οι κινήσεις του απέναντι στην ψυχοκόρη της Νέλλας κατά τη διάρκεια της πρόβας θα πυροδοτήσει την παρανοϊκή ζήλια της και θα την κάνει αργότερα να ξεσπάσει εναντίον της.

Δείτε επίσης σούπερ αποκλειστικό - Ο Τάσος κλέβει την Δεσποινιώ και την βγάζει στο κλαρί