Το Ναυάγιο (23/4): Πέφτει μετωπικά σε δέντρο και πεθαίνει ακαριαία - «Η επίσημη εκδοχή είναι τροχαίο υπό την επήρεια αλκοόλ, αλλά...»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (23/4): Πέφτει μετωπικά σε δέντρο και πεθαίνει ακαριαία - «Η επίσημη εκδοχή είναι τροχαίο υπό την επήρεια αλκοόλ, αλλά...»

Έναν θάνατο θα δουν οι τηλεθεατές στις οθόνες τους σήμερα Τρίτη 23/4, στο Ναυάγιο. Συγκεκριμένα. ο Παύλος Ξενάτος θα δολοφονηθεί από τον Παντελίδη. Θα του έχουν κόψει τα φρένα στο αυτοκίνητο και ο δικηγόρος θα πέσει πάνω σε κολώνα. Ωστόσο, για να κρύψουν τα ίχνη τους θα αποδώσουν το τροχαίο σε κατανάλωση αλκοόλ.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο

Επεισόδιο 89

Η Βάσω ετοιμάζεται για τον αρραβώνα της, ενώ ο Αγγελος μαζεύει τα κουράγια του για να καταφέρει να πάει. «Να σταθείς στο γεγονός πως απέναντί σου θα έχεις το κορίτσι που αγαπάς, το κορίτσι των ονείρων σου», θα του πει ο Μάκης για να θα του δώσει κουράγιο, ο ίδιος όμως δεν θα σταματά να σκέπτεται αν η κίνησή του αυτή είναι σωστή. Και φαίνεται πως τελικά επιβεβαιώνεται αφού λίγο πριν ξεκινήσει για το σπίτι της Βάσως, θα μάθει πως ο πατέρας της Δημήτρης θα συνεργαστεί με τον Αργύρη Βασιλείου.

Αυτή είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι και αποφασίζει να μην πάει στον αρραβώνα του. Γράφει ένα απολογητικό γράμμα στην κοπέλα και παρακαλεί τον Μάκη να το πάει στο σπίτι της. Μόνο που ο τελευταίος δεν θα γνωρίζει πως ο Οθωνας, ο ανιψιός του Βασιλείου, είναι επίσης καλεσμένος του Δημήτρη. Ετσι όταν έρθει αντιμέτωπος με εκείνον, θα καταλάβει πως ο πατέρας της Λίνας έχει κάποιο σχέδιο στο μυαλό του. Την ίδια στιγμή, η Βάσω που πιάνει στα χέρια της το γράμμα του Αγγελου, παθαίνει σοκ από τα λόγια του.

Δείτε επίσης: Παντελίδης και Αλίκη παντρεύονται - Την βιάζει κατ' εξακολούθηση και της κάνει πρόταση γάμου

Θα ψελλίσει μόνο ότι ο αρραβώνας τους διαλύεται και θα βυθιστεί στη θλίψη. Η Λίνα και η Πολυξένη θα προσπαθούν να της πουν ότι σίγουρα θα υπάρχει κάποιος λόγος σοβαρός για να κάνει πίσω, ενώ ο Δημήτρης θα θέλει να πάει να τον βρει για να του ζητήσει τον λόγο. «Κοριτσάκι μου, ηρέμησε, όλα έχουν την εξήγησή τους. Ο Αγγελος έχει δείξει πως δεν είναι άνθρωπος που παίρνει πίσω τις αποφάσεις του. Σε αγαπάει και το έχει δείξει. Δώσε του τον χρόνο που χρειάζεται και όλα θα πάνε καλά», θα της πει η μητέρα της, ενώ η Βάσω θα ρίχνει το φταίξιμο στον εαυτό της, πιστεύοντας πως τον πίεσε.

Ενα περίεργο νέο μοιράζεται η πρώην βοηθός του Γιώργη με τον Μιλτιάδη Παντελίδη, τον άντρα που τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση. Πηγαίνει στο γραφείο του και του ανακοινώνει πως είναι έγκυος, προκαλώντας την ταραχή του. «Τα παιχνίδια αυτά να τα κάνεις αλλού, κοριτσάκι μου, που πιάνουν. Τι νομίζεις ότι είμαι για να σε πιστέψω; Κανένας χθεσινός; Σε γελάσανε, λες και δεν ξέρω από πού σε μάζεψα! Ποιος ξέρει ποιανού είναι το παιδί και θες να το φορτώσεις σε μένα;», θα της πει μεταξύ άλλων και η Αλίκη θα βουρκώσει νιώθοντας την αδικία να την πνίγει. Θα φύγει από το γραφείο του και μοιραία θα συναντήσει τον Γιώργη, στον οποίο και θα αποκαλύψει αυτό που της συμβαίνει. «Το ήξερα πως είναι αλήτης αλλά όχι κι έτσι. Μπορείς να βασιστείς σε μένα, Αλίκη. Εγώ θα σε φροντίσω», θα της ανακοινώσει και η κοπέλα για πρώτη φορά έπειτα από καιρό θα αισθανθεί σιγουριά για το μέλλον.

Στο μεταξύ, επηρεασμένος από τις υποψίες της Ελένης, ο Βασίλης προσπαθεί να μάθει από τη Στέλλα πληροφορίες για τις κινήσεις του Σάββα την ημέρα της γέννας αλλά θα τα βρει σκούρα καθώς ο Σάββας έχει καλύψει καλά τις κινήσεις του.