Καταιγιστικό είναι το σημερινό επεισόδιο της σειράς, Ο τιμωρός, καθώς Μάρκος και Έλλη είναι και πάλι μαζί έπειτα από 20 χρόνια και ζουν ξανά τον έρωτά τους. Αυτή την φορά όμως, τα πράγματα είναι επικίνδυνα.
Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο τιμωρός
Επεισόδιο 74
Δείτε επίσης: Κάρμα! Αυτό είναι το τραγικό τέλος του Λεωνίδα στη σειρά!
Ο Μάρκος και η Ελλη είναι και πάλι μαζί, είκοσι χρόνια μετά. Ενωμένοι και ερωτευμένοι, έτοιμοι να φέρουν στο φως, με όποιο κόστος, κάθε μυστικό των Κομνηνών. Και κυρίως να αποκαλύψουν αν πίσω από τον θάνατο του Χριστόφορου Μωραΐτη κρύβεται ο Λεωνίδας Κομνηνός. «Δεν θα ηρεμήσω αν δεν βρω τον πραγματικό ένοχο. Ακόμα και αν δεν το έχει κάνει ο ίδιος, είμαι σίγουρος πως έχει βάλει το χέρι του, ο Κομνηνός. Και πρέπει να πληρώσει Ελλη», της λέει και του απαντά: «Είμαστε μαζί σε όλο αυτό, μαζί θα εκδικηθούμε τον πραγματικό ένοχο».
Στο μεταξύ, ο Αλέξης εξακολουθεί να βασανίζεται από τύψεις για τη δολοφονία της Δανάης. Ομως αυτό δεν είναι το μόνο θέμα που τον προβληματίζει και τον αγχώνει. Σύντομα η Ελλη θα δράσει εναντίον του, βάζοντας μπροστά ένα παράτολμο σχέδιο που θα τον κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Την ίδια στιγμή, η Εβίτα συνεχίζει να ερευνά μόνη της την εξαφάνιση της Δανάης, αλλά δεν μπορεί να καταλήξει στον λόγο για τον οποίο η γυναίκα εξαφανίστηκε. Ωστόσο, ο Λεωνίδας που την παρακολουθεί σιωπηλά αποφασίζει να τη διώξει μακριά του, στέλνοντάς τη στο Λονδίνο με αφορμή κάποιες εργασίες της εταιρείας στη βρετανική πρωτεύουσα. Αυτό, όμως, σημαίνει πως η κοπέλα δεν θα μείνει μόνο εκτός Ελλάδας αλλά και εκτός… Φίλιππου.
Στο μεταξύ, η αγοραπωλησία της βίλας προχωρά κανονικά και η Ναταλία ετοιμάζεται να υπογράψει το προσύμφωνο. Ο Πέτρος αρχίζει να ανυπομονεί για τη στιγμή που θα δει στον λογαριασμό του το τεράστιο ποσό που συμφώνησαν.
Η Εβίτα μαθαίνει για τη μετάθεσή της στο Λονδίνο και απαιτεί εξηγήσεις. «Μήπως θα έπρεπε να μου μιλήσετε πριν αποφασίσετε να μου βγάλετε εισιτήρια; Συμφώνησα να δουλέψω για εσάς εδώ στην Αθήνα, όχι στην άλλη άκρη του κόσμου. Δεν ξέρω αν με αφορά πλέον αυτή η δουλειά…», λέει μεταξύ άλλων στον Λεωνίδα, ο οποίος γίνεται έξαλλος από τη συμπεριφορά της.