Καλοκαίρι Yes: Τι συμβαίνει με Τριαντάφυλλο, Πιερίδη & Τσαλαπάτη στο OPEN;

Τι έδειξε η τηλεθέαση της Πέμπτης 17/8;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καλοκαίρι Yes: Τι συμβαίνει με Τριαντάφυλλο, Πιερίδη & Τσαλαπάτη στο OPEN;

Η Μαριάντα Πιερίδη, ο Τριαντάφυλλος και η Φελίσσια Τσαλαπάτη, μαζί με τον Φοίβο Παπαδάκη, τον Γιάννη Μπούτο και την δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής Καλοκαίρι Yes, λένε καθημερινά στις 9:50 "καλημέρα" στους τηλεθεατές γεμάτοι χρώμα, διάθεση και ρυθμό.

Ευχάριστες ειδήσεις, ο παλμός των όσων συμβαίνουν στην επικαιρότητα και την showbiz, social reports, τηλεοπτικά νέα, life style, απευθείας συνδέσεις με τα «καυτά» καλοκαιρινά spots, αλλά και συνεντεύξεις με καλλιτέχνες, έρευνες για τις σχέσεις, τα παιδιά και τους γονείς, και πάνω απ όλα, super θετική διάθεση, είναι μερικά μόνο από τα συστατικά του καλοκαιρινού πρωινού.

Και μπορεί προχθές 16/8 ο Τριαντάφυλλος να μην ήταν στην παρέα τους, ωστόσο, χθες 17/8 επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής. Ωστόσο, ξέσπασε καθώς ορισμένοι σχολίασαν πως αποχώρησε από το κανάλι, εξαιτίας τσακωμού του με τις συμπαρουσιάστριες του - δείτε εδώ τι είπε.

Τι τηλεθέαση όμως έκανε το Καλοκαίρι Yes με την επιστροφή του Τριαντάφυλλου;

Το Καλοκαίρι Yes κατάφερε - όπως δείχνουν τα νούμερα τηλεθέασης - να αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό και παρά το γεγονός πως πολύς κόσμος λείπει διακοπές και δεν βλέπει τηλεόραση, να σημειώνει διψήφια νούμερα τηλεθέασης.

Χαρακτηριστικά την Πέμπτη 17/8 σημείωσε 11,4% και σε τέταρτα 7.1 - 8.0 - 7.4 - 9.2 - 12.2 - 15.6 - 16.9 - 14.8 - 15.9 - 12.8 - 10.5 - 8.9 - 9.4.

Δείτε επίσης: «Το είχα οργανώσει έναν μήνα νωρίτερα» - Ανακοινώθηκε και επίσημα ο γάμος τους στον αέρα του Καλοκαίρι Yes

Πρωινή ζώνη

  • ΣΚΑΪ: Newsroom 8,1
  • ALPHA: Alpha τώρα 7,3
  • OPEN: Καλοκαίρι Υes 11,4
  • MEGA: Ρετιρέ (Ε) 24,6

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.