Ενώπιος Ενωπίω: ''Χαμός'' στον ΑΝΤ1 με τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη - Τα νούμερα τηλεθέασης 16/11

Δείτε αναλυτικά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ενώπιος Ενωπίω: ''Χαμός'' στον ΑΝΤ1 με τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη - Τα νούμερα τηλεθέασης 16/11

Το βράδυ της Πέμπτης (16/11) ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκε στο Ενώπιος Ενωπίω με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μιλάει τόσο για την πολιτική του δράση και τα σχέδια του, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Η σχέση και ο γάμος του Κασσελάκη με τον Tyler McBeth έχει βρεθεί πολλές φορές στο προσκήνιο, ωστόσο οι ίδιοι έχουν την ψυχραιμία και τις αντοχές να απαντάνε στα τοξικά σχόλια. Ένα μέρος της εκπομπής μάλιστα αποτέλεσε και η πρώτη συνέντευξη του Tyler (δείτε εδώ).

Από τη μεριά του ο Στέφανος Κασσελάκης φρόντισε να ξεκαθαρίσει τη δήλωση, που είχε κάνει πριν από καιρό και σχολιάστηκε σχετικά με την απόφασή του με τον Tyler να αποκτήσουν δύο αγόρια (δείτε εδώ την απάντηση).

Τα νούμερα τηλεθέασης από τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στο Ενώπιος Ενωπίω

Η εξομολογητική συνέντευξη του Κασσελάκη στον ΑΝΤ1 έφτασε συνολικά σε νούμερα τηλεθέασης στο 16,4% (10,7 14,4 17,8 18,3 17,8 19,2 18,6 14,7) αγγίζοντας το 18,6% στα τέταρτα.

Late night

  • ANT1:Ενώπιος Ενωπίω 16,4
  • MEGA: Το κάλεσμα 7,9
  • ΕΡΤ: Ηλέκτρα 2,6
  • ALPHA: Deja vu 14.5

Τα σχόλια για τη συνέντευξη

Ο Δήμος Βερύκιος την Παρασκευή (17/11) στο Happy Day τονίζοντας χαρακτηριστικά, πως ο Tyler είναι η αχίλλειος πτέρνα του Κασσελάκη.

«Ο Τάιλερ είναι η αχίλλειος πτέρνα του Κασσελάκη, η αδυναμία του. Είναι δίκοπο μαχαίρι, το πάθος στη ζωή... Ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται, ότι αγαπάει πολύ τον Τάιλερ, έχει πάθος. Και το πάθος στη ζωή είναι δίκοπο μαχαίρι. Εάν θέλεις να πειράξεις και να αποσυντονίσεις τον Κασσελάκη - αυτό κατάλαβα εγώ χθες - ήταν μία πολύωρη, ωραία συνέντευξη από τον Νίκο Χατζηνικολάου», είπε ο Δήμος Βερύκιος.

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.